ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόλις 3 νεκροί σε ένα 24ωρο από κορωνοϊό - Στα 86 συνολικά τα θύματα για την χώρα μας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Μόλις 3 νεκροί σε ένα 24ωρο από κορωνοϊό - Στα 86 συνολικά τα θύματα για την χώρα μας


Θετικά ήταν και σήμερα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείο υγείας καθηγητής Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας για τον αριθμό των κρουσμάτων (71 νέα ) αλλά και των νεκρών που με τους 3 σημερινούς έφτασαν τους 86 συνολικά.



Τα νούμερα λένε κάποιοι πως δεν λένε όλη την αλήθεια και αυτό γιατί με 36.000 τεστ που έχουν γίνει έως τώρα στην χώρα μας προφανώς και δεν μπορούμε να έχουμε μια συνολική εικόνα της κατάστασης των κρουσμάτων στην χώρα μας.

Σε κάθε περίπτωση και ενώ εκτιμήσεις για την χώρα μας μιλούν για πάνω από 400 νεκρούς έως το τέλος του Μαΐου φαίνεται πως δεν είμαστε στην κορύφωση του δράματος αλλά το αναμένουμε από 14 έως και 19 του μήνα.

Η Πολιτεία εξακολουθεί και επιμένει στο να μην φοράει μάσκες ο γενικός πληθυσμός (λάθος για εμάς και για τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας) και φυσικά εμμένει πως δεν είναι αξιόπιστα τεστ και πως θα γίνουν μαζικά όπως γίνονται στη Γερμανία , τις ΗΠΑ και αλλού όταν πρέπει!

Το πότε θα γίνουν βέβαια δεν μας εξηγούν με σαφήνεια αλλά βλέπουμε με τους ρυθμούς που κινούμαστε να τρέχουμε καλοκαιριάτικα και βέβαια πριν το επόμενο κύμα του Covid-19 που θα έρθει όπως όλοι οι επιστήμονες ομολογούν το φθινόπωρο.

Μέχρι τότε ευελπιστούν πως θα έχουμε κάποια αξιόπιστη θεραπεία και ίσως κάποιο εμβόλιο.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: