ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 8 χρόνια δίνουμε σχεδόν καθημερινά τα διαπιστευτήριά μας

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

8 χρόνια δίνουμε σχεδόν καθημερινά τα διαπιστευτήριά μας


Από το 2013 που ξεκίνησε δειλά-δειλά να ασχολείται με τα της πόλης μας αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει βρεθεί στο στόχαστρο ουκ ολίγες φορές.


Αυτό ήταν και το λογικό αφού κόμιζε διαφορετικές Ιδέες σε μια σειρά από "δεδομένα" που θεωρούνταν ως ιερά τοτέμ για τους δημότες αυτής της πόλης.

Οι "καλοί" προηγούμενοι δήμαρχοι αμφισβητήθηκαν , η δήθεν δημόσια περιουσία που δικαιωματικά μας ανήκει μπήκε στο στόχαστρο της δικής μας έρευνας, επιφανείς "αγωνιστές" θολώθηκαν από εμάς στην προσπάθειά μας να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλες και όλους πως δεν ήμασταν ίδιοι με ό,τι προϋπήρχε.

Μας είπαν φασίστες , μας λοιδόρησαν και τα δύο άκρα του πολιτικού συστήματος και για μια ολόκληρη πενταετία μας έλεγαν πως στηρίζουμε έναν αυταρχικό τάχα δήμαρχο την ώρα που ήμασταν και οι μόνοι που του ασκούσαμε ουσιαστική κριτική λέγοντας τις δικές μας προτάσεις για μια διαφορετική διοίκηση της πόλης.

Ο ίδιος επέμεινε να τιμάει τους αγώνες της αριστεράς και να αφήνει μια δράκα κακομαθημένων δημοτικών υπαλλήλων να θολώνουν την καλή σε γενικές γραμμές λειτουργία του δήμου μας.

Από τα ελλείμματα των προηγούμενων δημάρχων ( όλων των προηγούμενων) μας πήγε έστω και με την βοήθεια της Τρόϊκας στα πλεονάσματα και εκεί μια ομάδα πρώην συντρόφων του που δεν άντεχε αυτή την στενότητα στα οικονομικά αποφάσισε στην ουσία να τον ανατρέψει εκ των έσω.

Ιδεολογικά δεν έχουμε καμία συγγένεια με τον κ. Βαλασόπουλο και τους οπαδούς του αλλά εμείς γνωρίζουμε να επαινούμε και τους πολιτικούς μας αντιπάλους όταν κάνουν πιο χρηστή διοίκηση από κάποιους δήθεν δικούς μας.

Γιατί οι δικές μας απόψεις είναι γνωστές αφού δεν μας αφορά καν εάν μας διαβάζει κάποιος ή όχι και δεν περιμένουμε από επιχειρηματίες της πόλης ή από την εκάστοτε διοίκηση να συντηρήσει οικονομικά την δραστηριότητά μας.

3-4 οικογένειες της πόλης όπως έχω ξαναγράψει θέλησαν να υπάρχει και εδώ κάτι το διαφορετικό ,προεκλογικά ήδη το 2019 μας ανακοίνωσαν πως πλέον θα είναι απλοί αναγνώστες μας!

Η γνώμη μας για την επιλογή σας στις εκλογές είναι καταγεγραμμένη σε αυτό εδώ το ιστολόγιο και σας καλέσαμε στον δεύτερο κρίσιμο γύρο να στηρίξετε την παραμονή στη θέση του δημάρχου του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Κοφτά , ξεκάθαρα βλέποντας τις ατέλειές του αλλά γνωρίζοντας ποιοι ήταν και οι απέναντι! Κάνατε την δική σας μαγκιά και τώρα τάχα σας ενοχλεί  πως δεν κάνουμε την ανάλογη κριτική!

Εμείς προφανώς και έχουμε την συνείδησή μας καθαρή όταν σας γράφαμε πως θα πάτε στα χειρότερα και αφού εμείς δεν είμαστε εδώ παρά ένα ειδησεογραφικό ιστολόγιο άποψης και όχι παράταξη ΛΥΣΗ δεν σας έχουμε έως και το 2023 !

Ούτε τότε θα σας έχουμε για τον λόγο αυτό και δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να σας υποδείξουμε κάποιον αντικαταστάτη του Γιώργου Χατζηδάκη αφού δεν βλέπουμε κάποιον να κομίζει στα βασικά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ άποψη από όσα γίνονται.

Δημόσιος ο τομέας της καθαριότητας, ήρωες τα "σκουπίδια" που στάθηκαν και συνετέλεσαν στο έγκλημα της υφαρπαγής ιδιωτικής περιουσίας τάχα για το καλό σας , και κυρίως όλοι ζητάνε περισσότερα χρήματα για να βολέψουν κολλητούς και φίλους και όχι για να έχετε εσείς καλύτερες υπηρεσίες.

Το παραμύθι της τάχα αριστερής πόλης έχει ήδη καταρριφθεί , άλλωστε και ο Βύρωνας ήταν και είχε 11 χρόνια δήμαρχο τον Νίκο Χαρδαλιά με τις γνωστές απόψεις και τις σημερινές του επιτυχημένες ή αποτυχημένες ανάλογα πως το βλέπει κανείς πολιτικές του για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Άρα όσο και να διαμαρτύρεστε εμείς στο "παιχνίδι" σας να θέλετε να διατηρήσετε την Σοβιετία αλλάζοντας "πατερούλη" εμείς δεν θα μπούμε.

Όταν ξεκάθαρα θα υπάρχει δημοτική παράταξη που θα θέλει και δεν θα κάνει εξ΄ανάγκης το γκρέμισμα της Σοβιετίας εμείς θα βγούμε και θα την στηρίξουμε με τα κείμενά μας.

Μέχρι τότε θα εξακολουθήσουμε να μαχόμαστε ενάντια του κόκκινου ή του μαύρου φασισμού να στηρίζουμε με πάθος της Αστική μας Δημοκρατία και να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας εάν και κάποιος εχθρός της πατρίδας μας κομμουνιστής ή χρυσαυγίτης προτείνει κάτι καλό που δεν αμφισβητεί όμως την γεωστρατηγική θέση της χώρας.

Ο δικός μας πατριωτισμός δεν έχει να κάνει με όσους είδαν ξαφνικά το "καλό" πρόσωπο όσων ενώ επί δεκαετίες πάλευαν να μας κάνουν Σοβιετία στα τελευταία τους επέλεξαν να δείξουν πως αγάπησαν τον Χριστιανισμό και ευκαιριακά τώρα που επικρατούν οι Εθνικιστικές απόψεις παντού είπαν να το παίξουν και Εθνικόφρονες!

Αλλά εθνικόφρονες που να τιμούν την ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και παράλληλα να κλείνουν το μάτι στον ΕΔΕΣ και τον εθνομάρτυρα Ναπολέοντα Ζέρβα δυστυχώς δεν υπάρχουν.

Άρα τι να την κάνουμε την χρηστή διαχείριση κάποιων όταν οι ίδιοι μας έκαναν να βιώνουμε τα σημερινά μας χάλια και ήθελαν να μας στερήσουν για 70 και πλέον χρόνια την Αστική μας Δημοκρατία;

Στο ερώτημα λοιπόν γιατί εμείς εξακολουθούμε και κάνουμε ιδεολογικό αγώνα εμείς απαντάμε πως υπάρχουμε επειδή στη χώρα μας δεν επικράτησαν όσοι τιμάνε ακόμα και σήμερα τον εκδοροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη.

Και ως γνωστόν εμείς εδώ δεν θα συμφιλιωθούμε ΠΟΤΕ με όσους ήθελαν και για εμάς θέλουν ακόμα να μας στερήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και να μας κάνουν κράτος παρία.

Αυτά τα γράφουμε και για κάποιους Ορθόδοξους που κλείνουν το μάτι στη Μόσχα και σε άλλα κράτη παρίες όπως η Κίνα. Για εμάς η Ορθοδοξία προφανώς και θα δέχεται κριτική , εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε  γιατί δεν έπρεπε τάχα να γίνουν οι Σταυροφορίες και επιθυμούμε την ένωση όλων των Χριστιανών γιατί απλά οι καιροί το απαιτούν.

Οι καλοί ορθόδοξοι και οι κακοί καθολικοί είναι ένα παραμύθι που εμάς δεν μας πείθει ιδίως όταν αυτή που εξακολουθούν και το διακινούν σκέφτονται πρωτίστως πως θα κρατήσουν τα προνόμια του δημοσίου υπαλλήλου και όχι πως να ενώσουν για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τον Ισλαμικό κίνδυνο.

Γιατί και η Πόλη έπεσε επειδή κάποιοι τότε "καλοί" και ορθόδοξοι Χριστιανοί προτιμούσαν την Βαρβαρότητα της Ανατολής και όχι την Ένωση με τους δυτικούς αδελφούς μας.

Όπως και τότε έτσι και τώρα κάποιοι βλέπουν στην Ανατολή την λύση στα προβλήματά μας. Όμως η Ανατολή δεν είχε ποτέ Δημοκρατία και όσοι την θαύμαζαν είχαν έντονα φασιστικά πρότυπα στο dna τους.

Ας είσαστε λοιπόν με την Βενεζουέλα , την Ρωσία , την Κίνα , την Κούβα, το Ιράν και την Βόρεια Κορέα. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στον Δυτικό μας Πολιτισμό γιατί είναι και ο μόνος που υπερτερεί έναντι όλων των άλλων.

Γιατί προφανώς και δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να συνομιλούμε με κατά επάγγελμα ψεύτες που κρύβουν ακόμα και τους νεκρούς τους.

Άλλωστε τι αξία μπορεί να έχουν όσοι ενώ μας έστειλαν τον θανατηφόρο ιό μας στέλνουν τώρα πληρωμένες μάσκες για  να μας βοηθήσουν στην καραντίνα που αυτοί και η κομμουνιστική τους ανοησία μας καταδίκασαν.

Και κάτι τελευταίο η ανοησία της αγέλης όπως αποκαλείται την τακτική που πλέον ακολουθεί μόνο η Σουηδία φοβάμαι πως θα χτυπήσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί θα ήταν ανοησία εάν η επιστήμη μας έλεγε πως σε 1-2 μήνες θα βρουν φάρμακο ή εμβόλιο για τον ιό. Προς το παρόν μας λένε πως θα χρειαστεί ένας τουλάχιστον χρόνος επομένως με τέτοια καραντίνα θα πεθάνουμε όλοι μας από την πείνα!

Να δούμε αρχές Μάη με τι δικαιολογία θα ανοίξουν τα πάντα αφού και ο ιός θα υπάρχει και το καλοκαίρι θα μετράμε ακόμα φέρετρα και το φθινόπωρο θα αναγκαστούν να μας ξανακλείσουν στα σπίτια μας εάν μέχρι τότε οι φωστήρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μας τα έχουν πάρει για χρέη που οι ίδιοι μας δημιούργησαν διορίζονταν όλο τους το σόϊ στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: