ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σωστό το ερώτημα του Αραμπατζή δεν μπορεί να έχεις συμβούλους "ψεκασμένους" και παράλληλα να πραγματοποιείς ψεκασμούς για τα κουνούπια - Εάν δεν τους πραγματοποίησες κιόλας το θέμα γίνεται πιο σοβαρό

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Σωστό το ερώτημα του Αραμπατζή δεν μπορεί να έχεις συμβούλους "ψεκασμένους" και παράλληλα να πραγματοποιείς ψεκασμούς για τα κουνούπια - Εάν δεν τους πραγματοποίησες κιόλας το θέμα γίνεται πιο σοβαρό



Λογικά οι ψεκασμοί θα έγιναν όπως γίνονται επί χρόνια. Οι ανησυχίες του συμπολίτη μας φυσιολάτρη είναι προφανώς η δική του άποψη αλλά όχι η επικρατούσα στις δυτικές κοινωνίες και όχι μόνο.


Κάθε δράση έχει κόστος και κάθε φάρμακο έχει παρενέργειες αλλά κρίνεται πάντα το τελικό όφελος από την χρήση του.

Όπως και στο θέμα των εμβολίων υπάρχουν και απώλειες αλλά σώζονται εκατομμύρια ζωές. Άλλος τρόπος για την προστασία από τα κουνούπια προφανώς δεν υπάρχει . Εκτός και μπαζωθεί όλο το ρέμα και μετά πλημμυρίσουμε όλοι !

Επειδή λοιπόν εκεί είναι "ζούγκλα" και έχει κουνούπια σωστά αναφέρει ο κ. Αραμπατζής όσα αναφέρει αυτή την φορά και δείξτε προσοχή σε αυτή του την ανάρτηση αφού έχει διαπιστώσει πως σύμβουλοι της νέας διοίκησης προτείνουν νέες πολιτικές στον τομέα των ψεκασμών εναντίον των κουνουπιών. Δεν μένω κοντά στο ρέμα αλλά η υγεία των συνδημοτών μου με ενδιαφέρει στο μέτρο φυσικά που με ενδιαφέρει για όλους τους συνανθρώπους μας. Για να μην δημιουργείται η εντύπωση πως έχω κανέναν τοπικισμό τουναντίον μάλλον.

Επομένως ωραίο το θέμα που μας "έκλεψε" ο Αραμπατζής αφού είχαμε δει την ανάρτηση του συνδημότη μας και εξετάζαμε κατά πόσο αυτός είναι σύμβουλος της νέας διοίκησης. Και είναι όπως δεκάδες άλλοι άμισθοι και προφανώς κακώς η παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" αναδεικνύει την τρέλα να διαφημίζεις ορθώς τους ψεκασμούς για τα κουνούπια και παράλληλα να έχεις μαζί σου ως σύμβουλο κάποιων που σου λέει πως τα παίρνεις από την BAYER και δεν έχουν όφελος παρά ζημία για τους πολλούς.

Προφανώς και η εταιρία δεν έχει ανάγκη τα δικά μας χρήματα για να επιβιώσει και φυσικά σε όλους τους δήμους της Αττικής αλλά και παντού ακολουθείτε αυτή η "επικίνδυνη" κατά τον συνδημότη μας φυσιολάτρη μέθοδος.

Μπράβο στην παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" που ανακάλυψε και ανέδειξε την ανακολουθία . Ελπίζω οι ψεκασμοί να έγιναν γιατί το θέμα θα γίνει πιο σοβαρό και σε κάθε περίπτωση αναμένω απάντηση από την διοίκηση και το "άδειασμα" ενός συμβούλου που έχει μια άποψη που προφανώς και είναι όχι εμβόλια , όχι κεραίες κινητής τηλεφωνίας όχι 5G και όχι πολιτισμός γιατί αυτός είναι λογικό να έχει και αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία παρόλο που οι κυβερνήσεις των δυτικών κρατών προσπαθούν να τις μετριάσουν και να πάρουν μέτρα ασφαλείας για την υγεία μας.

Άλλωστε τα δικά τους συστήματα υγείας μας περιθάλπουν και θα ήταν ηλιθιότητα να πιστεύει κανείς πως στην Ελλάδα π.χ που όλοι έχουν πρόσβαση στην Δημόσια Υγεία θέλει το Κράτος να πεθαίνουμε από καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ανίατη ασθένεια.

Τα φάρμακα να τονίσω πως δίνονται ΔΩΡΕΑΝ από φαρμακεία του ΕΟΔΥ όπως να επισημάνω τα τρισ. δολάρια που έχουν δαπανήσει για έρευνα οι ΗΠΑ για να βρουν φάρμακα για αυτή την νόσο.

Μας πήρε την μπουκιά από το στόμα ο Γαβριήλ αφού μας το έστειλαν χθες το μεσημέρι και ατυχώς για εμάς ήρθαμε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι . Το ανεβάζουμε απλώς για να δηλώσουμε πως θα ανεβάζουμε όσα θεωρούμε εμείς σημαντικά ανεξαρτήτως πια παράταξη τα αναδεικνύει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: