ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν πιστεύει στα "θαύματα" του Αγίου Φωτός και απαγόρεψε τα delivery που ετοίμαζαν "ορθόδοξοι" δήμαρχοι με ανορθόδοξες μεθόδους

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν πιστεύει στα "θαύματα" του Αγίου Φωτός και απαγόρεψε τα delivery που ετοίμαζαν "ορθόδοξοι" δήμαρχοι με ανορθόδοξες μεθόδους

Τελικά δεν θα δούμε το delivery του Γιάννη Κωνσταντάτου στον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού άρα μάλλον θα δούμε σε 3-4 χρόνια μόνο το καζίνο στο Ελληνικό. 



Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς απογοήτευσε τους πιστούς που περίμεναν ως υποκριτές το Άγιο Φως σπίτι τους , αφού για να πάνε στους ναούς δεν είναι τόσο πιστοί ή "τρελοί" όπως κάποιοι Ρομά στο Αιγάλεω!

Ο λαϊκισμός του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ διαλύθηκε από τον πιο φανατικό Χριστιανό Νίκο Χαρδαλιά που στα 11 χρόνια δημαρχίας του προφανώς και πολιτεύτηκε με βαθιά θρησκευτική πίστη αλλά όχι με ανοσία σε θανατηφόρους ιούς που δεν θεραπεύονται με την ΠΙΣΤΗ. 

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά έχω απογοητευθεί βλέποντας πως όλες οι Θρησκείες και τα δόγματα αναμένουν από την επιστήμη την ΣΩΤΗΡΙΑ του σώματος ελπίζοντας πως ο Θεός θεραπεύει για όσους πιστεύουν κάθε νόσο.

Τελικά μόνο θεραπεία ΨΥΧΗΣ έχουμε από τα δόγματα και για τις ασθένειες του σώματος εάν και εγώ θα συνεχίσω να προσεύχομαι μάλλον θα απογοητεύομαι διαρκώς.

Δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση που η επιστήμη να έχει επιβληθεί κατά τέτοιο τρόπο στα δόγματα και δεν περίμενα από μια δεξιά κυβέρνηση τόσο ριζοσπαστικές και ακραίες αντιδράσεις εναντίον του βαθιά θρησκευόμενου λαού.

Προφανώς μας μέτρησαν στις δημοσκοπήσεις και μας βρήκαν λίγους και χρέος μας είναι να το θυμηθούμε την ώρα της κάλπης. 

Βέβαια δεν συμφωνώ με το delivery του Κωνσταντάτου το οποίο ήταν πέρα για πέρα υποκριτικό αλλά θεωρώ πως ο καθένας μπορεί να επιλέγει τον τρόπο που θέλει να διαχειριστεί τον εαυτό του χωρίς βέβαια να βλάπτει τους γύρω του.

Και στην περίπτωση αυτή όλοι Χριστιανοί θα πήγαιναν όμως μετά θα συγχρωτίζονταν με μη χριστιανούς και εκεί αρχίζει και η ατομική ευθύνη και εμπλέκεται και το Κράτος που πρέπει να φέρει την τελική ευθύνη.

Θέλω να προσθέσω εδώ πως οι δήμοι μοιράζουν τρόφιμα στο σπίτι σε ευπαθείς ομάδες στην Αργυρούπολη - Ελληνικό περίπου 300 οικογένειες έχουν πάρει αυτή την βοήθεια . Άραγε το πρόβλημα είναι πως το Άγιο Φως θα το έπαιρναν χιλιάδες πολίτες;

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: