ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν ο Μητσοτάκης τον κατέβαζε για υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ είχε άραγε παρακολουθήσει την πορεία του ;

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Όταν ο Μητσοτάκης τον κατέβαζε για υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ είχε άραγε παρακολουθήσει την πορεία του ;



Καθόλου δεν με παραξένεψε η ανάρτηση στο twitter του Σταλινοφασίστα κ. Ψαριανού. Άλλωστε για δεκαετίες στήριζε κάθε σταλινικό καθεστώς που υπήρχε , και μετά το πέρασμά του από τον ΣΥΡΙΖΑ τον μάζεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο άνοιγμα που έκανε στους διαχρονικά υβριστές κάθε συντηρητικής σκέψης και πρωτίστως στους χλευαστές της Ορθοδοξίας μας. 


Να ενημερώσουμε τον κ. Ψαριανό πως οι Ντόναλντ Τραμπ και Μπόρις Τζόνσον ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με αυτόν της ΝΔ. Να το θυμίσουμε και στον πρόεδρο του κόμματος της ΝΔ που προφανώς και θα οδηγήσει το κόμμα στην μεγαλύτερη εκλογική του ήττα και κάθε μέρα που μένει στην ηγεσία του οδηγεί την παράταξη σε διάλυση και συρρίκνωσή της και αφήστε τις δημοσκοπήσεις να λένε . Στις κάλπες του 2023 γιατί νωρίτερα δεν θα τολμήσει να πάει θα συντριβεί ακόμα και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει τις ανεδαφικές του προτάσεις για μια σειρά θέματα. 

Γιατί οι πολίτες δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα μπορούσε η χώρα να πάει και χειρότερα από ότι το 2015-2019 και όμως αυτό συνέβη. Και μπορεί για τον πρώτο χρόνο να τους φταίει ο κορονοίός ( ψέματα λένε τα πρώτα δείγματά τους ήταν απολύτως αρνητικά) αλλά έως το 2023 τι θα λένε; 

Ας ελπίσουν να συνεχιστεί η πανδημία έως τότε αλλιώς θα είναι αυτοί τελικά που θα οδηγήσουν την χώρα εκτός ευρωζώνης και όχι οι προηγούμενοι που έδιωξαν τον Βαρουφάκη όταν κατάλαβαν πως κινδυνεύει η χώρα να βρεθεί εκτός ευρωζώνης. 

Να παρακαλάνε να διαλυθεί η ζώνη του ευρώ γιατί εάν συνεχίσουν τις ανοησίες τους για τα ευρωομόλογα σύντομα θα βρεθούν εκτός μαζί με τους άλλους Νότιους επαναστάτες αλλά χωρίς την Γαλλία που ήδη έχει επιλέξει να μην συγκρουστεί με την Γερμανία αλλά να εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά την διαμορφωθείσα κατάσταση. 

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να διαγράψει τον Ψαριανό αλλά δεν θα το κάνει αφού άλλωστε δεν είναι κανένας δεξιός "φασίστας" και άλλωστε θέλει να έχει καλές σχέσεις με όσους μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ό,τι και να λένε τα πληρωμένα ΜΜΕ είναι ένας παντελώς ανίκανος πρωθυπουργός που θα οδηγήσει την χώρα μας σε μεγάλες περιπέτειες . Όσο πιο γρήγορα η ΝΔ τον απομακρύνει από την ηγεσία της τόσο λιγότερη ζημιά θα έχει για το μέλλον της . 

Εάν τον αφήσουν έως το 2023 θα ξανακάνουν να δουν Εξουσία μετά από 10 με 15 χρόνια και αυτό προφανώς θα είναι τραγικό για την χώρα γιατί η διάδοχη έως τώρα κατάσταση είναι ο Αλέξης Τσίπρας που μπορεί να έμαθε ο ίδιος αλλά έχει πολύ σαβούρα ακόμα στο κόμμα του για να μπορεί να κυβερνήσει και να φέρει θετικά αποτελέσματα για την χώρα. 

Άλλωστε άμα έχεις μεγαλώσει με τις αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Τσε μάλλον δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως η λύση στα προβλήματά μας δεν είναι ο λαϊκισμός ή ο κομμουνισμός αλλά ο αγώνας για να επικρατήσει ο καπιταλισμός και η δυτικός πολιτισμός παντού. 

Περιμέναμε και τον ανασχηματισμό για να αλλάξει η εικόνα της κυβέρνησης αλλά τελικά ούτε αυτόν δεν έκανε εν μέσω κρίσης περιμένει να διαλυθούμε για να στείλει κάποιους στα σπίτια τους την ώρα που οι τάχα επιτυχίες του είναι πως δεν πεθάναμε τόσοι όσοι σε άλλα κράτη και πως δεν γέμισε η χώρα με πάνω από 1.000.000 μετανάστες και πρόσφυγες. 

Θα γίνει και αυτό άλλωστε σχέδιο δεν έχει μία καταργεί το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μία το ανοίγει. Μία το παίζει Όρμπαν και την άλλη συμφωνεί να έρθουν και άλλοι μετανάστες και πρόσφυγες από Λιβύη. 

Βασικά ο πρωθυπουργός δεν ξέρει τι κάνει και το επιτελείο γύρω του είναι πρώην άχρηστοι κομμουνιστές που αγάπησαν τον καπιταλισμό στα 50 τους! 

Τον Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στις ΗΠΑ και παρόλο που θα υπάρχουν χιλιάδες νεκροί από τον κινεζικό ιό θα επανεκλεγεί ο Τραμπ θέλω να δω τι θα πουν οι κολλητοί του Μητσοτάκη αυτοί που και το 2016 έλεγαν πως θα βγει η Χίλαρι και την υποστήριζαν!!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: