ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαθαίνουμε τα πάντα ακόμα και εν μέσω Κορονοϊού

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μαθαίνουμε τα πάντα ακόμα και εν μέσω Κορονοϊού



Για το μέσο μας δεν έχει αλλάξει τίποτα από όταν ξεκίνησε η πανδημία να πλήττει και την χώρα μας έως και σήμερα. 

Μαθαίνουμε από τις πηγές μας καθημερινά πολλές ειδήσεις όπως και πριν. Ο λόγος που δημοσιεύουμε θέματα που δεν αφορούν την πόλη αλλά τον κινεζικό ιό είναι μια προσωπική μας επιλογή. 

Αυτό θα κρατήσει όσο έχουμε 2- 15 αναρτήσεις την ημέρα και θα σταματήσει όταν θα περιοριστούμε και πάλι στις 1-2 αναρτήσεις πράγμα που θα συμβεί τον επόμενο μήνα. 

Ο χρόνος που αφιερώνουμε εδώ είναι υπερβολικά πολύς για τοπικό ΜΜΕ και ο λόγος είναι προφανώς και η καλύτερη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας για την πανδημία , αυτοί που κάποιοι σας παρουσίαζαν σαν μια εποχική γρίπη πριν από μερικές μόλις μέρες! 

Οι "ψεκασμένοι" αποχωρούν όταν ο αριθμός νεκρών αυξάνει παγκοσμίως και θα επανέλθουν και πάλι σε 6-7 μήνες όταν η απειλή δεν θα αφορά τόσο μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Τις επόμενες μέρες στοχευμένα θα έχουμε και τοπικά θέματα αλλά όχι προφανώς όσα θα ήθελαν κάποιοι να διαβάσουν σε εμάς

Κάναμε πολύ κόπο για να μας διαβάζουν από την άκρα αριστερά έως και την άκρα δεξιά και προφανώς δεν θα αλλάξουμε για να κερδίσουμε 20-30 αναγνώστες και να χάσουμε αυτούς που θεωρούμε συναγωνιστές μας και ήταν δίπλα μας σε όλες τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί  τα τελευταία χρόνια. 

Άλλωστε και με τις δικές τους "πλάτες" παραμείναμε να υπερασπιζόμαστε κόντρα στους περισσότερους Αρχές και Αξίες και με την δική τους διακριτική προστασία κινούμαστε δημοσιεύοντας χωρίς λογοκρισία όσα εμείς θεωρούμε πως πρέπει να γνωρίζετε για να βγάλετε με σωστή ενημέρωση τα συμπεράσματά σας. 

Εμείς ευχολόγια και "Αγιοποιήσεις" δεν κάνουμε τα αφήνουμε σε όσους κατά επανάληψη προσπαθούν να μας πείσουν πως οι ΜΥΘΟΙ είναι πιο πολύτιμη από την σκληρή πολλές φορές ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Έτσι κάθε φορά που κάποιος είναι "άξιος" της κριτικής εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα δεύτερης ή τρίτης σκέψης. Φίλτατος λοιπόν ο οποιοσδήποτε αλλά φιλτάτη η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΥΓ: Φοράτε μάσκες όταν βγαίνετε σε δημόσιους χώρους και μην ακούτε τον Τσιόδρα αφού κανείς δεν είναι σίγουρος πως δεν είναι φορέας του ιού εάν δεν έχει κάνει τεστ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: