ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν έχει αντίπαλο το Notia.gr

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Δεν έχει αντίπαλο το Notia.gr






















Όταν το καλοκαίρι το site το οποίο έτρεχα μαζί με άλλους -και που βέβαια υπάρχει ακόμα-  είχε περάσει έστω και για μια εβδομάδα το site notia.gr , το θεώρησα μια απλή επιτυχία.



Σήμερα που το site του Γιώργου Φρίμη βρίσκεται  στη θέση 188 στην Ελλάδα το τότε εγχείρημα φαντάζει άθλος . Το πως ξέφυγε τόσο πολύ μπροστά το site Notia.gr έναντι όλων των υπολοίπων που δραστηριοποιούνται στα Νότια Προάστια και πιο το μυστικό της επιτυχίας ας αναζητηθεί από όσους επαγγελματικά δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Για εμάς είναι θέμα συνεργασιών και κυρίως διαφήμισης που γίνεται πλέον πιο επισταμένα αφού το μέσο έχει δύναμη και ασκεί επιρροή σε χιλιάδες αναγνώστες του.

Σίγουρα θα χρειαστεί κάποιος να δείξει ιδιαίτερη επιμέλεια για να πλησιάσει σε επισκέπτες το Notia.gr και κυρίως να δώσει κάτι που αναζητάει ο κόσμος από τα διαδικτυακά μέσα και ίσως δεν το βρίσκει σε πολλά.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε να υπάρξει ανταγωνισμός έτσι ώστε να δούμε για πρώτη φορά μέσο από τα Νότια Προάστια μέσα στα 100 πρώτα στην Ελλάδα.

Για το Notia.gr το στοίχημα αυτό φαντάζει πολύ κοντά!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: