ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θολώνει επικίνδυνα η θεωρία της ανοσίας της αγέλης - Περιστατικό επαναλοίμωξης γυναίκας στη χώρα μας εξετάζει ο ΕΟΔΥ

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Θολώνει επικίνδυνα η θεωρία της ανοσίας της αγέλης - Περιστατικό επαναλοίμωξης γυναίκας στη χώρα μας εξετάζει ο ΕΟΔΥ


Περιστατικό πιθανής επαναλοίμωξης με Covid-19 καταγράφηκε στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το protothema.gr ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει ενημερωθεί για μια ασθενή η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στο τέλος Μαρτίου, νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό και έλαβε εξιτήριο στις 6 Απριλίου. 

Η ίδια ασθενής βρέθηκε εκ νέου θετική όπως έδειξε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε όταν επισκέφθηκε χθες εφημερεύον νοσοκομείο. Πλέον οι ειδικοί ασχολούνται ενδελεχώς με το περιστατικό και εξετάζουν αν πρόκειται για αληθινή ή η μη επαναλοίμωξη.

Η παραπάνω είδηση που είναι πρωτοσέλιδο στο site της γνωστής εφημερίδας είναι και η εξήγηση γιατί κράτη όπως η Μεγάλη Βρετανία άφησε στην άκρη την αρχική της εφαρμογή της θεωρίας της ανοσίας της αγέλης στον πληθυσμό της. 

Με απλά λόγια αφήνοντας την νόσο να θερίσει όσους θέλει θα πετύχαιναν ικανή ανοσία στους επιβιώσαντες ώστε να συνεχίσει κανονικά η οικονομία τους να δουλεύει και να είναι περισσότερο προετοιμασμένοι την επόμενη φορά ή στο επόμενο κύμα της νόσου το φθινόπωρο. 

Τελικά κρούσματα επαναλοίμωξης στη Νότια Κορέα ανάγκασαν την Μεγάλη Βρετανία να επανακαθορίσει την θέση της και αναγκάζουν και εμάς να ανοίξουμε μέσα στον Μάη τα πάντα αφού η νόσος που μεταλλάσεται επειδή έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο της Ουχάν δεν λέει να μας αφήσει στην ησυχία μας . 

Η θεωρία πως ο ιός δημιουργήθηκε από πείραμα που γίνονταν για να ανακαλυφθεί το φάρμακο για το AIDS κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο αφού προς αυτή την κατεύθυνση τείνει και Γάλλος νομπελίστας γιατρός που κατηγορεί ευθέως την Κίνα και τους επιστήμονές της για τις μεθόδους και τα ελλειπή μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούν. 

Αυτό για εμάς εδώ συμβαίνει είναι πως βγαίνουμε το Μάη αλλά δεν καθαρίζουμε από την νόσο και δυστυχώς εάν ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος δεν βρει αποτελεσματικό φάρμακο χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες θα πεθάνουν έως το τέλος του έτους από τον θανατηφόρο κινεζικό ιό. 

Για όσους ανησυχούν μην τους κάνουν χωρίς την θέληση τους του εμβόλιο ας μην ανησυχούν οι πιθανότητες να βγει εμβόλιο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια είναι απειροελάχιστες για αυτό και το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. 

Εάν δεν υπήρχαν εμβόλια ( που όντως σε κάποιος δημιουργούν προβλήματα ή και θάνατο) θα είχαμε χάσει τα προηγούμενα χρόνια εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Για τον λόγο αυτό και επειδή όλοι μας έχουμε περάσει παιδικές ασθένειες που δεν τις ξαναπερνάμε ας σκεφτούν πως ο Covid-19 μπορεί να έρχεται στο ίδιο άτομο πολλές φορές έως να στο στείλει στον άλλο κόσμο. 

Ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να παρακαλάνε να βρουν οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί , ή οι Γάλλοι αποτελεσματική θεραπεία αλλιώς δεν θα ξαναζήσουν ποτέ όπως πριν και θα απομονωθούν από αγαπημένα τους πρόσωπα για χρόνια! 

Τέλος επειδή βλέπω ατελείωτο χαβαλέ για στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τονίσω πως η πρόβλεψη για την Ελλάδα όσον αφορά τους νεκρούς της το τέλος του έτους ξεπερνάει τις κατά πολύ τις 15.000! 

Γι' αυτό μην θεωρεί κανείς πως θα δει συναυλίες , γεμάτα γήπεδα και πολιτικές συγκεντρώσεις το επόμενο διάστημα . Ούτε κάλπες θα στηθούν εάν και η κυβέρνηση θέλει αφού οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν σε καμία περίπτωση . 

Άρα επειδή η επόμενη μέρα θα είναι σαν το Τσέρνομπιλ και χειρότερη το Αντισοβιετικό μένος που μας έλεγε ο ξεφτυλισμένος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ της εποχής εκείνης θα γίνει αντικομμουνιστικό μένος αφού οι χιλιάδες επιχειρήσεις που θα κλείσουν θα είναι μια ακόμα "ευγενική" χορηγία των κομμουνιστών στην παγκόσμια κοινότητα

Κομμουνιστών που συνεχίζουν και προκαλούν ζητώντας να βγάλουμε από την απομόνωση κράτη όπως η Κούβα που οι γιατροί της τάχα προσφέρουν εθελοντική εργασία ενώ η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως πληρώνεται το Κουβανικό Κράτος από τα κράτη στα οποία ενεργούν αυτοί οι άσχετοι που όχι μόνο δεν μπορούν να σώσουν καμία ανθρώπινη ζωή αλλά σίγουρα είναι το ίδιο ανεύθυνη με τους Κινέζους συναδέλφους τους αφού εάν ήταν πραγματικοί επιστήμονες θα είχαν καταγγείλει την γενοκτονία που πραγματοποιείται στο Κράτος τους από το κομμουνιστικό καθεστώς του. 

Αυτά τα ολίγα για σήμερα με την βεβαιότητα πως ο ιός θα νικηθεί από όσους απαρέγκλιτα βοήθησαν τον δυτικό κόσμο να προοδεύσει και αυτοί προφανώς είναι οι Αμερικανοί που με το σχέδιο Μάρσαλ βοήθησαν σε όποιο επίτευγμα είχαμε στον δυτικό κόσμο. 

Για εμάς είναι οι μοναδικοί ευεργέτες αφού χωρίς αυτούς και τα χρήματά τους ή μάλλον τα αγαθά και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που μας έστειλαν δεν θα είχαμε ακόμα και σήμερα φως , νερό , τηλέφωνο. 

Διαβάστε και λίγο ιστορία κατσαπλιάδες της αριστεράς γιατί προφανώς και εμείς δεν τραβήξαμε όσα υπέφεραν επί 70 και πλέον χρόνια τα κομμουνιστικά κράτη και οι λαοί τους. 

Υπέφεραν και είναι υποχρέωση του δυτικού κόσμου να θέσει εκτός νόμου όσα κόμματα έχουν αναφορά στον κομμουνισμό που όπου εφαρμόστηκε έφερε ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Ας πάνε να ζήσουν στην Κούβα όσοι το επιθυμούν μαζί με τους άλλους φυλακισμένους και ανελεύθερους που αργά αλλά σίγουρα θα γευτούν και αυτοί τις Ελευθερίες του δυτικού κόσμου. 

Τώρα γεύονται πείνα , εξαθλίωση , και ανελευθερία επειδή ΔΕΝ τολμούν να ξεσηκωθούν για να ανατρέψουν τους δυνάστες τους. 

Οι σχέσεις της Κίνας με τον δυτικό κόσμο προφανώς και θα επανακαθοριστούν και όποιος αντέχει την ανευθυνότητά τους μπορεί να εξακολουθήσει να κάνει συναλλαγές μαζί τους. 

Ατυχώς στα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και στις δηλώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων βλέπουμε μια αγάπη σε ένα καθεστώς που κρύβει ακόμα και τους νεκρούς του για να το παίξει τάχα ικανό και που βοηθάει την Βόρεια Κορέα για να υπάρχουν ακόμα εν έτη 2020 κομμουνιστικές δικτατορίες και λαοί που βασανίζονται στον κόσμο. 


Η πανδημία θα είναι μια ευκαιρία για τον δυτικό κόσμο να επιβεβαιώσει την πρωτοκαθεδρία του στο παγκόσμιο στερέωμα 

Γιατί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει μόνο στον δυτικό κόσμο και όποιος δεν το παραδέχεται ας μας απαλλάξει με την παρουσία του και ας πάει να ζήσει σε κράτη παρίες που διώκεται ακόμα και η ΑΠΟΨΗ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου λειτουργούν γιατί η Βόρεια Κορέα δεν τα επιτρέπει καν! 

Ένας καλύτερος κόσμος ξημερώνει για όσους πιστεύουν στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αφού προφανώς και η επόμενη μέρα θα θέσει στο περιθώριο τα κράτη παρίες και τους συμμάχους τους για πάντα. 

Επειδή στην Κούβα υπάρχει ήδη το φάρμακο για τον Covid -19 όπως μετέδωσε χθες το κρατικό της κανάλι μπορείτε με μερικά δολάρια 4-5 να το προμηθευτείτε άλλωστε είναι ένα σκεύασμα για τον καρκίνο που και πάλι έχουν παρουσιάσει παλιότερα πως θεραπεύει τον Sars . 

Κανένα δυτικό κράτος προφανώς δεν θα έδινε στους πολίτες του ένα τέτοιο φάρμακο αφού δεν θέλει να οδηγήσει στον τάφο αυτούς κάτι που γίνεται κατά κόρον σε άλλα κράτη όπου ο δυτικός πολιτισμός δεν έχει επικρατήσει. 

Δυστυχώς σύντροφοι εκτός από μόνιμα ψεύτες είσαστε και εχθροί της Δημοκρατίας για αυτό και ενοχληθήκατε όταν ένα τοτέμ για εσάς ενσωματώθηκε όπως και όλοι οι "αγωνιστές" σας στην άλλη πλευρά που εκτός από λόγια παράγει επιστήμη, τέχνες και πολιτισμό .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: