ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΣΕΔΗ θεωρεί πως θα εξακολουθούμε να είμαστε εμείς δούλοι για να μην χάσουν αυτοί την μονιμότητά τους και τα προνόμια τους - Λάθος κάνουν ο κινεζικός ιός δεν θα τους ευνοήσει αφού οι πραγματικοί δούλοι ξύπνησαν και θα γκρεμίσουν και την Γαλάζια Σοβιετία

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ο ΣΕΔΗ θεωρεί πως θα εξακολουθούμε να είμαστε εμείς δούλοι για να μην χάσουν αυτοί την μονιμότητά τους και τα προνόμια τους - Λάθος κάνουν ο κινεζικός ιός δεν θα τους ευνοήσει αφού οι πραγματικοί δούλοι ξύπνησαν και θα γκρεμίσουν και την Γαλάζια Σοβιετία



Οι  οπαδοί του κομμουνισμού στην πόλη μας , αυτοί που οδήγησαν την χώρα μας στη χρεοκοπία εισπράττοντας ακόμα και σήμερα  μέσο μισθό 800 ευρώ τον μήνα (κάποιοι εξακολουθούν και παίρνουν και  πάνω από 1000 ευρώ) ως υπάλληλοι του δήμου δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι, ειρωνεύονται μια κοινωνία που απέφυγε επί 70 χρόνια το να ζει υπό απόλυτη ένδεια στους κομμουνιστικούς "παραδείσους" που ακόμα και σήμερα διαφημίζουν οι "σύντροφοι".
Αντί να πάνε να τιμήσουν την εργατική πρωτομαγιά στην Βόρεια Κορέα ή στην Κίνα όπου το 90% του πληθυσμού ζει με ένα δολάριο την ημέρα μας λένε πως τους έχουμε δούλους! επειδή κάθονται πάνω στα προνόμιά τους και απολαμβάνουν μια καθημερινότητα που θα ζήλευαν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και φυσικά οι άνεργοι.

Κρέμασαν και το πανό από την ταράτσα του δημαρχείου και έτσι όσοι δουλεύουν σκληρά απέναντι στο Super Market έχουν με κάτι να γελάνε ή μάλλον για να κλαίνε αφού εργάζονται σκληρά και παίρνουν και λιγότερα χρήματα! 

Βέβαια αυτή δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ούτε είχαν καμία σχέση με τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή που επί 12 χρόνια έκανε "τσιφλίκι" του όλη την πόλη για να μας σώσει τάχα από τον "κακό" μεγαλοτσιφλικά Αλέξιο Νάστο.

Και βέβαια έχουν κάθε δυνατότητα να αγωνίζονται για την ανεμελιά τους εν μέσω πανδημίας αφού δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως η Σοβιετία χρεοκοπεί και πως σύντομα κανείς δεν θα είναι δούλος κανενός αφού προφανώς και ουδείς θα εργάζεται αφού δεν θα πληρώνεται .

Βέβαια τα κενά αμέσως καλύπτονται με εθνικό νόμισμα και με επιστροφή μερικές δεκαετίες πιο πριν τότε που η χώρα έβγαινε κατεστραμμένη από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και τον συμμοριτοπόλεμο που ακολούθησε.

Αυτή την νέα χρεοκοπία προσπαθεί να αποφύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που μας ανοίγει άρον-άρον τις επιχειρήσεις . Να δουλεύουν αυτές δηλαδή  να πληρώνουν φόρους για να έχουμε να συντηρούμε και 600 και πλέον υπαλλήλους του δήμου και των ΝΠΔΔ που έχει.

Οι κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι ιεροσυλία να γίνονται από όσους όπου επικράτησαν επέβαλλαν άθλιες συνθήκες εργασίας με φιλοδωρήματα αντί για μισθούς που οδήγησαν φυσικά σε κατάρρευση των οικονομιών των κρατών που υιοθέτησαν αυτές τις συνταγές.

Γιατί άμα δεν έπεφτε ο μισθός στο τέλος του μήνα προφανώς και θα ασχολούνταν να ψάξουν για καμία δουλειά και δεν θα κρέμαγαν πανό ζητώντας νέες προσλήψεις , μεγαλύτερους μισθούς και λιγότερες ώρες εργασίας σε μια χώρα που στο τέλος του χρόνου θα έχει χρέος που θα ξεπερνάει το 200% του ΑΕΠ της.

Η Σοβιετία που πάει εκδρομές με τα πούλμαν του δήμου, και με καύσιμα που της πληρώνουμε εμείς  έχει κόψει εδώ και καιρό την επαφή της με την κοινωνία.

Αυτή που είναι πιο έτοιμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του στο να ιδιωτικοποιηθούν τα ΠΑΝΤΑ. 

Ας πανηγυρίσουν μερικούς μήνες ακόμα για τα επιτεύγματα του ΕΣΥ και κατά τα τέλη του έτους μαζί με την παρούσα κυβέρνηση ας αναζητήσουν την τύχη τους σε μια νέα Ελλάδα που θα αναδυθεί μέσα από αυτή την πανδημία.

Μια Ελλάδα που αναγκαστικά θα πάψει να πιστεύει στους μύθους της Αριστεράς και που για να επιβιώσει θα οδηγηθεί και πάλι σε οικονομίες που θα βασίζονται στον ελεύθερο ανταγωνισμό και την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Όχι αυτή που ζει κρατικοδίαιτα, αλλά αυτή που βρίσκουμε σε κράτη όπως  η Μεγάλη Βρετανία και οι  ΗΠΑ. Οι δύο μοναδικοί μας σύμμαχοι και φίλοι που οδήγησαν την χώρα μας στο να ορθοποδήσει μετά το τέλος  του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: