ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις σε μια πανδημία - Η Ελλάδα απλώς περιμένει από εκεί που υπάρχει επιστήμη να βρει το φάρμακο για να σταματήσει το κακό που μας βρήκε

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις σε μια πανδημία - Η Ελλάδα απλώς περιμένει από εκεί που υπάρχει επιστήμη να βρει το φάρμακο για να σταματήσει το κακό που μας βρήκε


Ο δυτικός πολιτισμός αυτός που υπηρετεί αρχές και αξίες άγνωστες στον υπόλοιπο κόσμο θα βγει και πάλι νικητής και από αυτή την μεγάλη δοκιμασία. 

Επειδή και στη χώρα μας άρχισαν ξαφνικά οι θιασώτες των ολοκληρωτικών καθεστώτων τα γνωστά τους παραληρήματα τους καλούμε να πάνε να ζήσουν όταν ανοίξουν οι αεροπορικές μεταφορές στα κράτη παρίες που υποστηρίζουν. 

Να πάνε να ζήσουν δηλαδή σε κράτη όπως η Ρωσία , το Ιράν , η Κίνα , η Βόρεια Κορέα, και αρκετά άλλα που προφανώς και αυτά με τις δικές τους δυνάμεις παλεύουν να βρουν φάρμακα για τον κορονοϊό. 

Άλλωστε από εγκληματική αμέλεια ενός κράτους παρία όπως η Κίνα ζούμε σήμερα κλεισμένοι στα σπίτια μας και αύριο θα ζούμε αποστασιοποιημένοι από φίλους και συγγενείς έως ότου ανακαλυφθεί ένα φάρμακο για τον θανατηφόρο αυτό ιό. 

Εμείς όπως και άλλα κράτη του δικού μας "μεγέθους" αναμένουμε από Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία και άλλα δυτικά κράτη να ανακαλύψουν για εμάς την γιατρειά. 

Επειδή και στα κράτη παρίες κυκλοφορούν φάρμακα θα καλούσαμε τους πιστούς οπαδούς αυτών των ολοκληρωτικών καθεστώτων να προμηθεύονται μέσω διαδικτύου φάρμακα από εκεί. 

Άλλωστε η κατάσταση με τις παραγγελίες μέσω διαδικτύου είναι ανεξέλεγκτες άσε που ίσως έχουν κάποιοι σύντροφό τους σε αυτά τα κράτη που θα μπορούσε να τους φτιάξει το "δεματάκι" τους. 

Τους καλούμε να αγοράζουν και αυτοκίνητα και ηλεκτρικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα από αυτά τα κράτη. Έχουν αναπτύξει όπως όλοι ξέρουμε τεράστια τεχνολογία που μπορεί να συγκριθεί "επάξια" με τα δυτικά προϊόντα. 

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους φυσικά και εξακολουθούμε και αγοράζουμε δυτικά προϊόντα ακόμα και από κράτη που είναι από τα τελευταία που μπήκαν στην τροχιά της ανάπτυξης και του δυτικού πολιτισμού. Άλλωστε εμείς ως "δυτικόδουλοι" όπως μας αποκαλεί αρχηγός κόμματος της Βουλής ζούμε και αναπνέουμε έχοντας στο μυαλό μας όλα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε με όσους ενώ καθυβρίζουν καθημερινά τον δυτικό πολιτισμό δεν λένε να τον αποχωριστούν. 

Είναι πανεύκολο "σύντροφοι" αεροπλάνο και στον διάολο γιατί έτσι βλέπουμε εμείς όλα τα κράτη που δεν ανήκουν στον δυτικό κόσμο και εξακολουθούν να αποτελούν την  μόνιμη παραφωνία του κόσμου μας. 

Ενός κόσμου που χωρίς τις Αρχές και τις Αξίες της Δύσης δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχει. Για κάποιους εργατοπατέρες που θέλουν να γιορτάσουν την πρωτομαγιά εν μέσω πανδημίας να πάνε στην Κίνα κάθε χρόνο γίνονται ωραίες εκδηλώσεις από αυτούς που ζουν με ένα δολάριο την ημέρα σε συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης. 

ΥΓ: Το βλέμμα όλων μας και οι προσευχές μας είναι στραμμένα στις ΗΠΑ , στον κύριο εκφραστή του δυτικού πολιτισμού στον κόσμο και θεωρούμε βέβαιο πως ο αδελφός αμερικανικός λαός θα περάσει σύντομα και αυτή την δοκιμασία . Άλλωστε κάθε δυτικός άνθρωπος εκεί στρέφει το βλέμμα του κάθε φορά που ο κόσμος μας δοκιμάζεται. ΗΠΑ

Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: