ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βάλτε μάσκες "σύντροφοι" ο κινεζικός ιός δεν κάνει διακρίσεις σε κανέναν - Καλές οι προτάσεις ιδίως όταν είναι ανέξοδες και ανεδαφικές

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Βάλτε μάσκες "σύντροφοι" ο κινεζικός ιός δεν κάνει διακρίσεις σε κανέναν - Καλές οι προτάσεις ιδίως όταν είναι ανέξοδες και ανεδαφικές



Από την σημερινή συμβολική διαμαρτυρία της Μαχόμενης Ηλιούπολης ( πρόσκειται ιδεολογικά στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης. 



Ουδείς φοράει μάσκα ακούγοντας προφανώς τον κ. Τσιόδρα πως πρέπει να φοράνε μόνο οι ασθενείς Το θέμα είναι πως με μόλις 25.000 τεστ που έχουν γίνει στη χώρα μας ουδείς γνωρίζει εάν είναι φορέας του κορονοϊού ή όχι.

Άρα μάσκα για κρατηθούμε υγιείς ,και υπάρχει χρόνος για αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν δημόσια υγεία δωρεάν και όλους και όσους θέλουμε το Κράτος να έχει εποπτικό ρόλο στον χώρο της υγείας και συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με ΔΩΡΕΑΝ βέβαια παροχή υγείας για όλους .,ρα και στις ΗΠΑ αφού το Obama Care ουδέποτε καταργήθηκε και ας λένε fake news για το αντίθετο.

Όσο για το σύνθημα καλές οι ΜΕΘ και οι προσλήψεις αλλά πιο ουσιαστικό να υπάρχουν προτάσεις κοστολογημένες γιατί τα χρήματα είναι συγκεκριμένα και για να γίνει κάτι πρέπει να κοπεί κάτι άλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χθες τις κοστολογημένε προτάσεις του , αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς να αντιπολιτεύονται με οικονομικά στοιχεία. Κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε από τα άλλα κόμματα της κομμουνιστικής αριστεράς και δεν βλέπαμε να συμβαίνει έως και το 2015 από τον ΣΥΡΙΖΑ . 

Έπαθε και έμαθε αυτός και τώρα κοστολογεί το πρόγραμμά του όπως διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν χθες τις ανακοινώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιστεύουν ακόμα στα λεφτόδενδρα και στηρίζουν αυταρχικά καθεστώτα που έχουν καταδικάσει τους λαούς τους σε απόλυτη ανελευθερία , φτώχεια και δυστυχία.

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει και καίριες απόψεις για το μεταναστευτικό όπως βλέπετε πιο κάτω 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: