ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βρήκαν ευκαιρία να διεκδικήσουν αιτήματα που εάν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν σε νέα μνημόνια

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Βρήκαν ευκαιρία να διεκδικήσουν αιτήματα που εάν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν σε νέα μνημόνια


Πληρώσαμε πολλά λένε τα ορφανά του Στάλιν που βρήκαν ώρα για ακόμα μια κινητοποίηση εν μέσω πανδημίας. Το "χώρο" τους τον παραχώρησε η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη που αντί να απαλλάξει τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης από το μισό τους προσωπικό κρίνει για ψηφοθηρικούς λόγους πως πρέπει να διορίσει άλλους τόσους με 8μηνες συμβάσεις εργασίας.



Τα αιτήματα τους γνωστά καλύτεροι μισθοί, καλύτερες συνθήκες εργασίας , περισσότερα προνόμια και φυσικά εάν υλοποιηθούν όλα αυτά περισσότεροι φόροι για όλους μας και νέα μνημόνια.

Τα ορφανά του Στάλιν, αφού το σωματείο έχει επικεφαλής κομμουνιστές έχει ταχθεί πολλές φορές κατά της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Αδυνατούν να καταλάβουν πως οι Σοβιετικοί "παράδεισοι" κατέρρευσαν και ζητάνε από όλους εσάς να στηρίξετε τα "δίκαια" κατά αυτούς αιτήματά τους.

Ξεκάθαρα λέμε πως είμαστε απέναντι σε αυτά αφού προφανώς και στερούνται κοινής λογικής. Η οποία λέει πως ένα χρεοκοπημένο κράτος εξαιτίας του μεγάλου δημόσιου τομέα που εξέθρεψε με όλες τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις άλλες λιγότερο και άλλες πολύ περισσότερο προφανώς και δεν μπορεί ακόμα και εάν ήθελε ( και πιστέψτε με εσείς οι δεξιοί ακόμα θέλει) να τους δώσει αυτά που ζητάνε.

Νομιμοποιήσεις για να μην αξιολογούμαστε και να δουλεύουμε 5-6 ώρες την ημέρα, επιδόματα και ένα σωρό άλλα προνόμια που προφανώς και δεν μπορούν να οδηγήσουν παρά μόνο στην εκ νέου χρεοκοπίας μας.

Και τι τους νοιάζει άλλωστε τους δημοτικούς υπαλλήλους  και το μισό μισθό να τους κόψουν μπας και τον αξίζουν οι περισσότεροι; 

Αλλά είπαμε μέχρι να μας οδηγήσουν στο να δουλεύουμε ΟΛΟΙ για ένα ευρώ την ημέρα ή μέχρι να κλείσουν όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις για να καταρρεύσει η οικονομία μας θα βγαίνουν στους δρόμους βρίζοντας τους μοναδικούς ευεργέτες μας τους Αμερικανούς που ζούμε και αναπνέουμε επειδή με το σχέδιο Μάρσαλ οικοδόμησαν ένα διαλυμένο- μετά από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τα τέσσερα χρόνια συμμοριτοπόλεμο- κράτος.

Ένα κράτος που προφανώς και δεν είναι το καλύτερο στον κόσμο αλλά που πλεονεκτούσε από όλους τους κομμουνιστικούς "παραδείσους" που ήθελαν να μας οδηγήσουν οι πρόγονοι των τωρινών ορφανών του Στάλιν.

Οι συνήθεις ύποπτοι 10 -50 άτομα με τα γνωστά σύμβολα του κομμουνισμού και προφανώς με όλες τις προφυλάξεις (κομμουνιστές είναι άλλωστε δυτικού τύπου παίρνουν μέτρα για τους εαυτούς τους)  θα μαζευτούν για να μας πείσουν για το πόσο καλά θα ήταν τα πράγματα εάν είχαμε τάχα λαοκρατία όπως στην Βόρεια Κορέα , την Κούβα , τη Βενεζουέλα και αλλού.

Κάποιοι από αυτούς που θα πάνε πληρώνονται από τα ΕΣΠΑ της Ε.Ε από την οποία θέλουν να αποχωρήσουμε για να πληρωνόμαστε σε δραχμές και να μην έχουμε να περάσουμε ούτε τις 10 πρώτες μέρες του μήνα. Τώρα με το ζόρι φτάνουμε στις 20 μέρες και χρωστάμε εξαιτίας των δικών τους πολιτικών που ακολούθησαν και τα αστικά κόμματα για πρώτη φορά σε Εφορίες , και ΔΕΚΟ.

Ας τα βλέπουν αυτά οι κεντροδεξιές παρατάξεις που τους ανέχθηκαν και τους στήριξαν τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του δήμου και εξαιτίας τους άφησαν ελλείμματα δυσθεώρητα που αύξησαν παραλαμβάνοντας και από τους προηγούμενους λαϊκιστές δημάρχους πολλά ελλείμματα.

Μάλιστα ακόμα και σήμερα η τοπική κοινωνία τιμάει τους "αγώνες" όσων απαξίωσαν κάθε έννοια Δικαιοσύνης και ηθικής και που προφανώς και θα αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ για τις επόμενες γενιές που ό,τι και εάν κάνουν τα ορφανά του Στάλιν θα μάθουν την ιστορία της πόλης μας.

Ήδη στη Βικιπαίδεια το ανάλογο λήμμα δίνει χρήσιμες πληροφορίες που ανατρέπουν τα βιβλία προπαγάνδας που έχουν εκδοθεί από σταλινικούς και διακινούνται με μικρή ευτυχώς απήχηση και όχι με αυτή του διαδικτύου.

Είχαμε ζητήσει και από την προηγούμενη διοίκηση να κάνει αναφορά στη Βικιπαίδεια για τις αληθείς της αναφορές που δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως οι ιδρυτές της πόλης μας αγόρασαν από τον Αλέξιο  Νάστο ο οποίος είχε αγοράσει και αυτός από προηγούμενους ιδιοκτήτες τις εκτάσεις που με πολιτική απόφαση η κυβέρνηση του μεγαλύτερου καταστροφέα της χώρας Ανδρέα Παπανδρέου παρέδωσε στο Ελληνικό Κράτος.

Θεία Δίκη οι εκτάσεις αυτές κατέληξαν στο Υπερταμείο , ΕΤΑΔ και αργά αλλά σίγουρα θα καταλήξουν σε κάποιους άλλους ιδιώτες για να τα αξιοποιήσουν. Γιατί αρκετά μας στοίχισαν τα κομμουνιστικά πειράματα μιας αυταρχικής διοίκησης 12 ετών που οδήγησε την πόλη σε πλήρη εξαθλίωση.

Η είδηση  της συγκέντρωσης παίζει παντού (εννοώ σε τοπικό επίπεδο και social media) χωρίς σχολιασμό αφού τα δικαιώματα των εργαζομένων του δημοσίου θεωρούνται ταμπού για μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: