ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είναι η περίοδος για να τα βάλουμε με τους λαϊκιστές άλλωστε μετά το τέλος της καραντίνας θα επανέλθουν δριμύτεροι

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Δεν είναι η περίοδος για να τα βάλουμε με τους λαϊκιστές άλλωστε μετά το τέλος της καραντίνας θα επανέλθουν δριμύτεροι


Παρόλο που γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που έγινε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, δεν θα προχωρήσουμε αυτή την περίοδο στα γνωστά καυστικά μας σχόλια σε όλους αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη μας.



Άλλωστε με τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ είμαστε το μοναδικό ΜΕΣΟ της πόλης που έχουμε συγκρουστεί εδώ και 7 χρόνια.

Όσο για όσους μας απειλούν ας προσέχουν πλέον οι ίδιοι, η  ΑΝΟΧΗ όλων μας  έχει εξαντληθεί και στη ζωή επιβιώνουν οι πιο δυνατοί εάν ήδη δεν το γνωρίζουν ας τους το θυμίσουμε. 

Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη για όλους όσους παλεύουν απαρέγκλιτα για Αρχές και Αξίες και ο χώρος για παρασιτικά επαγγέλματα έχει όπως και οι ίδιοι έχουν διαπιστώσει και για αυτό απειλούν περιοριστεί επικίνδυνα.

Η κοινωνία μας έστω θρηνώντας θύματα απαλλάχθηκε οριστικά από όσους επί δεκαετίες απομυζούσαν τον πλούτο της. Η επόμενη μέρα σίγουρα θα είναι καλύτερη για τις πραγματικές παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και για τα ΜΜΕ που δεν προσπάθησαν να αποκρύψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ διαχρονικά.

Τα ψέματα τελειώνουν και ευτυχώς ο Νέος Κόσμος που θα διαδεχθεί αυτόν που απέτυχε θα είναι καλύτερος για τους πολλούς.

Άρα "Μένουμε Σπίτι" για να μπορέσουμε να υποδεχθούμε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα οδηγήσει σε ένα μέλλον χωρίς ΜΥΘΟΥΣ που μας οδήγησαν στην τραγωδία.

Γιατί φυσικά και οι πάνω από 100.000 θάνατοι παγκοσμίως είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ουδείς ψεκασμένος τάχα σωτήρας μας.

Τα 11.000.000 ευρώ που μοίρασε η κυβέρνηση σε φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ δεν θα την σώσουν από τις παλινωδίες της να διαλέξει στρατόπεδο την επόμενη μέρα. Όσοι σήμερα πανηγυρίζουν για τα φέρετρα στις ΗΠΑ ας ετοιμάζουν τα δικά τους όταν η μοναδική υπερδύναμη θα ασχοληθεί με όλους όσους την οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό της καλύτερης Αστικής Δημοκρατίας στον κόσμο και θεωρούμε πως ανεξάρτητα τον επόμενο πρόεδρό της θα ηγηθεί όπως κάνει τα τελευταία 70 χρόνια της προσπάθειας για ένα δικαιότερο κόσμο χωρίς καθεστώτα που δεν σέβονται την Δημοκρατία και τις κοινωνικές Ελευθερίες.

Τα ορφανά του Στάλιν ελάχιστα θα καταφέρουν και από αυτή την κρίση του καπιταλισμού αφού ο δικός τους κόσμος που σημαίνει ΠΕΙΝΑ , ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ θα παύσει να υπάρχει και σε κράτη - παρίες που απειλούν την παγκόσμια Ειρήνη και οδήγησαν στα χιλιάδες φέρετρα.

Η Δημοκρατία όπως πάντα στο τέλος θα επικρατήσει και πάλι εν μέσω βέβαια των αντιδράσεων της μειοψηφίας που θέλει να μας κάνει να ζήσουμε σε έναν χειρότερο κόσμο.

Η ανοχή μας , η ανοχή σας στον ΦΑΣΙΣΜΟ κόκκινο ή μαύρο οδήγησε στο να κλαίτε κάποιοι τους συγγενείς σας αφού πολεμούσατε για να παραμένουν στο διεθνές προσκήνιο κράτη παρίες όπως η Κίνα που δεν σέβονται τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών.

Με δεδομένο πως η επόμενη μέρα θα βρει την χώρα μας στο σωστό στρατόπεδο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από όσους φωνάζουν για τα περιοριστικά μέτρα την ώρα που θαυμάζουν "ηγέτες" και καθεστώτα που επικρατούν με την ΒΙΑ και όχι με εκλογές.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: