ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν η χώρα αγόραζε εκατομμύρια εμβόλια που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν - Τι έλεγε τότε ο Τσιόδρας και πως με δικές του εισηγήσεις οδηγήθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο μεγάλο φιάσκο

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Όταν η χώρα αγόραζε εκατομμύρια εμβόλια που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν - Τι έλεγε τότε ο Τσιόδρας και πως με δικές του εισηγήσεις οδηγήθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο μεγάλο φιάσκο


Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη ανακαλύψαμε ( διαβάστε εδώ ) τι έλεγε ο λοιμωξιολόγος τότε του ΚΕΕΛΠΝΟ Σωτήρης Τσιόδρας το μακρινό 2009.



Δίπλα στον υπουργό και ο σημερινός υφυπουργός υγείας όπως βλέπετε Βασίλης Κοντοζαμάνης ως πρόεδρος του ΕΟΦ τότε.

Και επειδή προφανώς ουδείς τιμωρήθηκε για την σπατάλη αυτή επανήλθαν δριμύτεροι για να μας οδηγήσουν με τις "γνώσεις" τους σε νέες περιπέτειες .

8 εκατομμύρια εμβόλια για την προστασία μας και κυρίως για να ευνοηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα εταιριών που από ό,τι βλέπουμε είναι ο καλύτερος σύμβουλος και αρωγός ( για να μην πω καμία βαριά κουβέντα )  για να έχεις μια άνετη ζωή και λαμπρή  καριέρα στη χώρα μας.

Η γρίπη των χοίρων τελικά δεν αποδείχθηκε τόσο θανατηφόρα αλλά τα "γουρούνια" που εισηγήθηκαν στον τότε υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο την αγορά 8 εκατομμυρίων εμβολίων αρχικώς επανήλθαν και απέκτησαν και δημοφιλία επειδή προφανώς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη.

Διαβάστε λοιπόν το κείμενο εδώ με τις δηλώσεις του κ. Σωτήρη Τσιόδρα και αρχίστε να "ψάλετε" εσείς οι έντιμοι δεξιοί που δεν έχετε καμία σχέση ούτε με το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ , ούτε φυσικά με όσους εκμεταλλεύονται την αφέλεια των πολλών για να κάνουν τις δικές τους μπίζνες.

Θεωρώ βέβαιο πως εάν και εφόσον βρεθεί εμβόλιο για τον κορονοϊό ( δυστυχώς δεν φαίνεται πιθανό) η χώρα μας θα αγοράσει λιγότερα εμβόλια από τότε αφού προφανώς και δεν θα υπάρχουν τα αναγκαία χρήματα για μια τέτοια αγορά.

Τότε θα επιστρατευθούν οι γνωστοί επιστήμονες για να μας πουν πως εντάξει δεν είναι και τόσο αναγκαίο για όλους αλλά μόνο για μερικούς όσα και τα εμβόλια που τελικά θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν.

Φυσικά τα ΜΜΕ που πήραν εκατομμύρια ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ για να διαφημίσουν τις δράσεις του θα έχουν πάντα έναν καλό λόγο για τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Κοντοζαμάνη. Για τον Αβραμόπουλο φυσικά θα έχουν πάντα τα καλύτερα να λένε και ο νοών νοείτο.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: