ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΣΚΑΪ εξακολουθεί και πιστεύει πως οι πολίτες λατρεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο ΣΚΑΪ εξακολουθεί και πιστεύει πως οι πολίτες λατρεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Πριν ακόμα φανούν οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία του covid-19 τα ΜΜΕ στην συντριπτική τους πλειοψηφία εξακολουθούν και παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που δεν έχουν προφανώς καμία σχέση με την πραγματικότητα.



Όλες δείχνουν τεράστια αύξηση των ποσοστών της ΝΔ και αντίστοιχη υποχώρηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στα μικρότερα κόμματα η εικόνα είναι πως σχεδόν μένουν στάσιμα ή λίγο παραπάνω στα ποσοστά του Ιουλίου του 2019.

Οι δημοσκοπήσεις αυτές βεβαίως εκθέτουν εκλεκτούς συναδέλφους ιδίως στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που ο ρόλος τους θα έπρεπε είναι να αμφισβητούν τέτοιου είδους αποτυπώσεις της στιγμής.

Επειδή δεν θεωρούμε πως ο ΣΚΑΪ έχει κάποιο όφελος από την παρούσα κυβέρνηση , και επειδή ο σταθμός και την επόμενη μέρα θα είναι μία από τις πρώτες επιλογές όσων ακούνε ραδιόφωνο ή βλέπουν τηλεόραση καλό θα ήταν να σοβαρευτούν και να αποφεύγουν την ταύτιση με δημοσκοπήσεις που προφανώς και δεν θα επιβεβαιωθούν σε καμία κάλπη.

Δεν ξέρω εάν τελικά την πατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσφύγει σε πρόωρες εκλογές αλλά εάν το πράξει προφανώς και αυτοδυναμία δεν θα έχει μετά από αυτές.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: