ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Από τις 4 Μαΐου τα άλλοθι όλων τελειώνουν

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Από τις 4 Μαΐου τα άλλοθι όλων τελειώνουν


Στις 4 Μαΐου όπως θα ανακοινώσει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αρθούν οι περιορισμοί εξόδου και θα καταργηθούν τα sms και τα έγγραφα που είχαμε μαζί μας αυτό το διάστημα.



Έτσι όσοι μίλαγαν για χούντα θα πρέπει να την αναζητήσουν σε μέρη που θαυμάζουν όπως η Ρωσία , η Κίνα, η Κούβα , η Βόρεια Κορέα και η Βενεζουέλα.

Φυσικά και ο θανατηφόρος ιός δεν εξαφανίστηκε αλλά με 200 νέα κρούσματα ημερησίως θα στέλνει στα νοσοκομεία όλης της χώρας όσους νοσούν από αυτόν. Τα τεστ θα αυξηθούν και έτσι ο πληθυσμός που νοσεί θα απομονώνεται και κάπως έτσι θα πάμε στο νέο κύμα του το φθινόπωρο.

Όπως θα εξηγήσει και ο πρωθυπουργός και όποιος κατάλαβε κατάλαβε οι πολίτες θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης και να μην αφεθούν στις παλιές τους συνήθειες.

Το άνοιγμα γίνεται κυρίως για οικονομικούς λόγους και για να μπορέσει η κυβέρνηση να σταθεί απέναντι στην ύφεση που έρχεται και που θα οδηγήσει πολλούς από εμάς σε ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση εάν δεν δημιουργηθεί ένα δίχτυ προστασίας σε όσους μετά από τρία μνημόνια χτυπήθηκαν και από τον κορονοϊό.

Στην πόλη μας θα αρχίσει πάλι το μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη , τα σκουπίδια να βρωμάνε , οι υπάλληλοι του δήμου να κάθονται για υπηρεσίες που πλέον θα γίνονται ηλεκτρονικά ενώ μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα ή αρχές Ιουνίου θα έχουμε και νέους συμβασιούχους δημοτικούς υπαλλήλους για να αυξηθούν  τα έξοδα του δήμου μας ενώ παράλληλα όλοι γνωρίζουν πως αργά αλλά σίγουρα θα μειωθούν τα έσοδά του από την κρατική επιχορήγηση που ξεπερνάει τώρα τα 40 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Θα συνεχιστούν οι "αγώνες" της αριστεράς για την τάχα Δημόσια περιουσία που τώρα πρέπει να γίνει δημοτική και φυσικά οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου μας θα εξακολουθούν να παλεύουν για το δικό μας καλό όπως έκαναν βέβαια από την μεταπολίτευση και μετά όσοι ενεπλάκησαν σε διεκδικήσεις ακίνητης περιουσίας πολιτών που κατέληξαν τελικά με μια πολιτική απόφαση στο δημόσιο και εν συνεχεία στο υπερταμείο.

Η ΕΤΑΔ θα αρχίσει σιγά - σιγά να αξιοποιεί αυτή με 10 χρόνια καθυστέρηση αφού θα ζητείται από τους πολλούς να ελαφρυνθούν από νέους φόρους ή και παλιότερους και έτσι μονόδρομος η εκποίηση πολλών ακινήτων μόνο και μόνο για να πληρώνει το Κράτος νέα και παλιά δάνειά του.

Μέχρι το τέλος του 2021 η χώρα θα έχει χρεοκοπήσει και πάλι και θα αναγκαστεί να δανειστεί με νέα μνημόνια . Εάν δεν συμβεί αυτό η άτακτη χρεοκοπία θα σημάνει πως η χώρα γυρίζει και πάλι σε εποχές μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου πολέμου και του συμμοριτοπόλεμου τότε που ένα σχέδιο Μάρσαλ μας είχε δώσει όλα τα απαιτούμενα για να γίνουμε ένα δυτικό κράτος

Το θέμα είναι πως τώρα οι ΗΠΑ δεν δείχνουν διατεθειμένες να εκπονήσουν ένα τέτοιο σχέδιο που και τότε αφορούσε όλη την δυτική Ευρώπη αφού το αντίπαλον δέος δηλαδή η ΕΣΣΔ δεν υπάρχει.

Ο δικός μας ρόλος θα εξακολουθήσει να είναι η  δική σας ενημέρωση για όσα έρχονται και προφανώς θα δικαιωθούμε και πάλι όντας κατεστραμμένοι από την δική σας εμμονή σε ένα μοντέλο Σοβιετίας που ευνοεί μόνο παρασιτικά επαγγέλματα τα οποία όπως με διαβεβαίωσαν άνθρωποι του υπουργείου δημόσιας τάξης έχουν περιοριστεί κατά 30% λόγω της πανδημίας.

Έρχεται μάλιστα αυστηροποίηση του νόμου για αδικήματα που κάποιοι τα αντιμετώπιζαν με 1-2 χρόνια φυλακή αφού προφανώς και κάποιοι ανοίγοντας οι επιχειρήσεις και πάλι θα θεωρήσουν πως πρέπει να συνεχίσουν να βγάζουν τα σπασμένα της δίμηνης διακοπής τους.

Με αυτά τα μη θετικά μηνύματα θα προσπαθήσει αύριο ο πρωθυπουργός να μας τονίσει την αναγκαιότητα που έφερε αύξηση της δημόσιας διοίκησης και θέλοντας να ξορκίσει το κακό που μας βρήκε θα μοιράσει επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις σε όσους καταστράφηκαν ή μάλλον σε όσους αντέχει η τσέπη του Κράτους που άδειασε απελπιστικά και θα συνεχίζει να αδειάζει και το άμεσο προσεχές διάστημα.

ΥΓ: Μάσκα χειρουργική φοράει ο πρωθυπουργός εμείς θα αρκεστούμε στις υφασμάτινες που θα τις πλένουμε για να μας βγει και πιο οικονομικά αφού στην ουσία θα συνεχίσουμε να τις φοράμε τουλάχιστον μέχρι το  τέλος του έτους.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: