ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην παράταξη "ΗΛΙΟΥπόλις - Ανθρώπινη πόλη"

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Μπράβο στην παράταξη "ΗΛΙΟΥπόλις - Ανθρώπινη πόλη"


Αγόρασαν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥπόλις- Ανθρώπινη πόλη" και τα πήγαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.



Μια δομή που ακούμε πως δίνει τρόφιμα σε 300 περίπου οικογένειες του δήμου μας κάθε μήνα με εισοδηματικά κριτήρια. Τα οποία βέβαια καθορίζει το Κράτος για αυτό μην σας κάνει εντύπωση των ευεργετικών μέτρων να τυγχάνουν συμπολίτες μας που δεν έχουν εμφανή εισοδήματα αλλά μεγάλες καταθέσεις.

Ελπίζω πως δεν το κάνουν αλλά σε κάθε περίπτωση αυτός που μοιράζει είναι η εκάστοτε διοίκηση και όχι αυτός που δωρίζει τα προϊόντα. 

Αναμένουμε να το κάνουν και άλλες παρατάξεις και εάν δεν θεωρούν πετυχημένο τον θεσμό ας το κάνουν με το δικό τους τρόπο. Άλλωστε οι ΔΩΡΕΕΣ δεν διώκονται ακόμα ποινικά αντίθετα ωφελούν όπως όλοι γνωρίζετε εφοπλιστές και βιομηχάνους όπως ήδη γνωρίζετε.

Στη δική μας περίπτωση τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης "ΗΛΙΟΥπόλις- Ανθρώπινη πόλη" "ανάγκασαν" και εμάς που δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις με αυτούς σε σειρά θεμάτων (όπως και με όλες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις) να αφιερώσουμε με μεγάλη χαρά μια ανάρτηση για αυτούς και κυρίως για την προσφορά τους ΤΩΡΑ που την έχουμε ανάγκη ελέω βαθιάς κρίσης. 

Το θέμα έγινε δελτίο τύπου που διέμεινε η διοίκηση αλλά θεωρούμε πως μεγαλύτερη αξία έχει το δικό μας μπράβο παρά τα δελτία τύπου του κ. Θάνου Κατσώνη. 

Η φωτογραφία συνοδεύει το δελτίο τύπου της διοίκησης και την "δανειζόμαστε" για να μην βάλουμε τον αγαπημένο σε εμάς δημοτικό σύμβουλο της παράταξης (γιατί και εμείς σεβόμαστε όσους απαρέγκλιτα εδώ και χρόνια λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα χωρίς όφελος)   που ατυχώς παραγκώνισαν οι "σύντροφοί" του χρεώνοντάς σε αυτόν  την δική τους φιλοδοξία για θέσεις και αξιώματα. 

Αναμένω και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να πράξουν ανάλογες δράσεις με διαφορετικό τρόπο εάν το επιθυμούν γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε και στο θέμα της κοινωνικής πολιτικής εάν δεν είσαι κεντροαριστερός να πας να δηλωθείς σακούλα με τρόφιμα δεν παίρνεις.

Και οι δεξιοί ως γνωστόν δεν πάνε να κάνουν καμία αίτηση αφού δεν πιστεύουν σε κοινωνικά επιδόματα και βοήθειες στο σπίτι  αλλά αναζητούν ματαίως δουλειές και καλύτερες συντάξεις και μισθούς για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα με τη διαφορά και ο δεύτερος να γίνει όσο παραγωγικός και ο πρώτος.

Αυτά προς το παρόν για να στεναχωρήσουμε και τους πολλούς που βλέπουν σε εμάς όχι μια διαφορετική φωνή αλλά ό,τι ο καθένας φαντάζεται προκειμένου να μας φιμώσει.

Δύσκολο εμείς ούτε τον Νίκο  Χαρδαλιά δεν ακούμε άλλωστε. που όσο ακούει τις επιστημονικές εκτιμήσεις του Τσιόδρα κινδυνεύει να μολυνθεί και ο ίδιος από τον κινεζικό ιό στην τιτάνια προσπάθεια που δίνει να μην εξαπλωθεί σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού και καταρρεύσει το Εθνικό μας Σύστημα Υγείας που δεν θέλει και πολύ έτσι που είναι για δεκαετίες δομημένο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: