ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκάθαρες κουβέντες

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ξεκάθαρες κουβέντες

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις φορές η δημιουργία και η λειτουργία αυτού του ιστολογίου έχει να κάνει με την υπηρέτηση συγκεκριμένων Αρχών και Αξιών.



Στήριγμα του ιστολογίου ήταν δυο - τρεις οικογένειες του δήμου μας που αναζητούσαν ΔΕΞΙΑ θεώρηση και γκρέμισμα των ΜΥΘΩΝ της αριστεράς στην πόλη μας.

Η δική μας συμβολή στην δική τους προσπάθεια που προϋπήρχε ήρθε το 2013 με το ιστολόγιο που έστησα και συνεχίζω να λειτουργώ μόνος μου αυτή τη στιγμή.

Πριν ακόμα τις εκλογές του 2019 οι μέχρι χθες συναγωνιστές κουράστηκαν και μου ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεισέφεραν πλέον στην κοινή μας προσπάθεια θεωρώντας πως η νέα διοίκηση θα υλοποιούσε κάποια από τα οράματά τους!

Το γράψαμε δημόσια τότε και συνεχίσαμε την δική μας πορεία επιλέγοντας μεμονωμένους υποψηφίους και παίρνοντας σαφή θέση στον πιο θέλαμε για επόμενο δήμαρχο.

Η δική μας συνεισφορά στο να δημιουργηθεί ισχυρή ΔΕΞΙΑ πτέρυγα στην πόλη μας που να ξεκινάει από την ΝΔ και να καταλήγει σε όσους έχουν ψηφίσει κατά καιρούς ακραία δεξιά κόμματα είναι πανθομολογούμενη .

Για αυτό και οι επιθέσεις που δεχόμαστε υπήρξαν από τα άκρα δεξιά έως τα άκρα αριστερά γιατί πάντα είχαμε και λέγαμε δημόσια χωρίς μισόλογα την ΑΠΟΨΗ μας.

Επομένως όσοι μας ρωτάνε εάν συμμετέχουμε σε άλλα site αφήνοντας υπονοούμενα πως συμμετέχουμε αγνοούν παντελώς πως όλες τις συνεργασίες μας τις κάνουμε γνωστές.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία επαγγελματική σχέση με το Antinews.gr όπως φυσικά και δεν υπάρχει αυτή την περίοδο καμία επαγγελματική σχέση με τα site zougla.gr και newpost.gr .

Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε κακές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες τους απλώς κάποια στιγμή οι συνεργασίες τελειώνουν αφού δεν είναι αγάπες αιώνιες να πάνε στον Παράδεισο!

Δεν θα διαψεύδουμε φήμες άλλωστε αλλά θα απαντάμε δημόσια σε όσα μας αποδίδονται δημόσια όπως κάνουμε πάντοτε.

Τέλος εάν και εφόσον γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι θα σας ενημερώσουμε πρώτοι έστω και εάν γίνουμε μετακλητοί αφού προφανώς και δεν υπάρχει λογική σε όσα διαδίδεται .

Όπως όλοι γνωρίζουν δεν κάνουμε κριτική μόνο στους αριστερούς αλλά και στους κεντροδεξιούς κυβερνώντες ιδίως όταν εφαρμόζουν αριστερές πολιτικές !

Το ιστολόγιο προφανώς και έτσι όπως υπάρχει , θα συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια . Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουν η παρουσία μας γίνεται έντονη όταν οι πολλοί πρέπει να αποφασίσουν για το πως τα που πρέπει να πάει το καράβι του δήμου μας.

Πάντα συνεπείς εμείς σας λέμε την δική σας πρόταση και σεβόμαστε την δική σας επιλογή γιατί άλλωστε σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ τους κανόνες της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Θα παραμείνουμε λοιπόν συνεπείς στο καθημερινό μας ραντεβού μέχρι και το τέλος του 2020 και το επόμενο μας ραντεβού θα είναι το 2023 με τα έτη 2021 και 2022 να έχουμε 200-300 ετήσιες αναρτήσεις ίσα για να υπάρχουμε διαδικτυακά.

Άλλωστε το εγχείρημα έχει πιάσει και το διάστημα από 2014 έως και 2019 όπου κινηθήκαμε με την ίδια λογική.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: