ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χωρίς φάρμακα και με την οικονομία να απειλεί με πλήρη κατάρρευση μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Χωρίς φάρμακα και με την οικονομία να απειλεί με πλήρη κατάρρευση μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά

Η καραντίνα σπάει αλλά η αποστασιοποίηση , οι μάσκες και το πλύσιμο χεριών είναι τα μόνα μας "όπλα" για να παραμείνουμε υγιείς και να μην νοσήσουμε.



Τα 26 εκατομμύρια άνεργοι στην πρώτη οικονομία της χώρας ( τις ΗΠΑ) προφανώς και είναι ένα μέλλον που προμηνύεται δυσοίωνο για όλα τα κράτη του κόσμου που είναι άλλωστε λιγότερο ισχυρά.

Για την χώρα μας οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες μιας και η "βαριά" μας βιομηχανία ο τουρισμός φέτος δεν θα αποφέρει έσοδα και ίσως μας μπλέξει σε νέες περιπέτειες στο υγειονομικό κομμάτι που ομολογουμένως σε σχέση με άλλα κράτη τα έχουμε πάει καλά.

Άρα βγαίνουμε και προστατευόμαστε αφού το μαρτύριό μας θα τελειώσει όταν βγουν φάρμακα ικανά να εξαλείψουν ή να μειώσουν την θνησιμότητα από τον covid -19 που προφανώς δεν είναι μια απλή γρίπη όπως ισχυρίζονται ακόμα κάποιοι άμυαλοι συμπολίτες μας.

Άλλωστε μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε χάσει μερικές χιλιάδες συνανθρώπους μας και εδώ στην "ασφαλή" Ελλάδα αφού για να βγει κάποιο εμβόλιο θα κάνει ίσως και χρόνια και προφανώς ακόμα και εάν βγει κάποια αξιόπιστη θεραπεία το επόμενο διάστημα δεν θα καλύπτει τους πάντες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: