ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κινεζικός ιός θα κάνει όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που καθυστερούσαν χρόνια

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ο κινεζικός ιός θα κάνει όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που καθυστερούσαν χρόνια



Ηλεκτρονικές συναλλαγές παντού μέσα σε λίγες μέρες. Υπήρχε πάντα η δυνατότητα αλλά η Σοβιετία ήθελε να μας βλέπει να στηνόμαστε σε ουρές και να γυρνάμε από γραφείο σε γραφείο για να μαζεύουμε σφραγίδες από υπαλλήλους που στην ουσία δεν θα είχαν αντικείμενο εργασίας εάν....



Το επόμενο στάδιο , ανεξάρτητα εάν τώρα όλοι αγάπησαν ξαφνικά το Κράτος που μας "σώζει" θα είναι πολλές χιλιάδες θέσεις ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα και αναγκαστικά μείωση των δημοσίων υπαλλήλων ή στην καλύτερη περίπτωση διατήρηση των θέσεων με σημαντική μείωση μισθών και συντάξεων.

Το μνημόνιο του κορονοϊού θα επιφέρει μεγάλη φτώχεια σε ήδη εξαθλιωμένες ομάδες συμπολιτών μας και αυτός είναι και ο μεγάλος φόβος της επόμενης μέρας. Γιατί ο λαϊκισμός δεξιός ή αριστερός θα δώσει την θέση του στον ορθό λόγο και θα εμφανιστούν πολλοί "σωτήρες" που θα αμφισβητούν το αυτονόητο.

Και αυτό είναι πως η Ελλάδα εάν σήμερα δεν ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ θα είχε το 80% του πληθυσμού της να ζει με κάτω από 300 ευρώ τον μήνα και φυσικά θα είχε χάσει κάποια από τα νησιά του Αιγαίου αφού η επιθετικότητα της Τουρκίας δεν θα ήταν κάποιες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας αλλά εισβολές όπως και στην περίπτωση της Κύπρου.

Το εάν θα κατάφερνε τον στόχο της ή όχι αφήνω εσάς που έχετε υπηρετήσει την στρατιωτική σας θητεία να απαντήσετε. Εγώ μόνο θα πω , πως χωρίς επαγγελματικό στρατό κανένα κράτος στον κόσμο δεν μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα.

Στα δικά μας τώρα μπείτε στη σελίδα του δήμου μας και δείτε πως μπορείτε να έχετε ηλεκτρονικά διάφορα πιστοποιητικά εν μέσω κορονοϊού. Μετά πάλι από κοντά αφού προφανώς και μετά όλα αυτά θα ατονήσουν. Μετά βέβαια από κάνα χρόνο γιατί ο κορονοϊός δεν είναι μια "μάχη" κάποιων ημερών ούτε βέβαια μια απλή εποχική γρίπη.

Θα μας χαλάσει το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020 πρέπει να έχουμε πάλι μέτρα καραντίνας εάν θέλουμε να μην έχουμε χιλιάδες θύματα.

ΥΓ: Πρέπει πάση θυσία να στηριχθεί η εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα γιατί με 40% ή 50% ανεργία θα διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή και ο λαϊκισμός θα γίνει ΚΑΝΟΝΑΣ και όχι εξαίρεση στον δημόσιο βίο.

Το ζήσαμε έντονα στην χώρα μας την περίοδο 2010-2015 ας μην συνεχίσουμε να πεθαίνουμε περιμένοντας ψεύτικους Μεσσίες με λύσεις που δεν μπορούν να εφαρμοστούν. 

"Μένουμε Σπίτι" και σε κάθε σύμπτωμα κορονοϊού παίρνουμε τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ στο 1135 για να μας καθοδηγήσουν στο τι πρέπει να κάνουμε. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: