ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ελάχιστο ενδιαφέρον έδειχναν διαχρονικά οι δημότες μας για τα δημοτικά συμβούλια

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ελάχιστο ενδιαφέρον έδειχναν διαχρονικά οι δημότες μας για τα δημοτικά συμβούλια



Σε αυτή την σελίδα κάνοντας κλικ εδώ  μπορείτε να βρείτε δημοτικά συμβούλια από τον δήμο μας αλλά και από αλλού .



Όπως μπορείτε να δείτε έχουν κάνει ελάχιστες προβολές 277 βλέπουμε σε κάποια σε μια πόλη με 150.000 κατοίκους και πάνω από 50.000 ψηφοφόρους.

Το ξέρουμε γιατί εμείς πάντα ανεβάζαμε τα δημοτικά συμβούλια αφού οι παρεξηγήσεις με δημοτικούς μας συμβούλους για πράγματα τα οποία δεν "είπαν" και εμείς τάχα τους παραφράσαμε ήταν το μόνιμο παράπονο για κάποιους.

Ο κόσμος δεν τα παρακολουθεί γιατί γνωρίζει πως ελάχιστα συνεισφέρουν στη ομαλή λειτουργία και δεν αποζητά τίποτα από αυτά αφού το μαχαίρι και το πεπόνι έχει η διοίκηση και το μόνο που καταφέρνουν τα συμβούλια είναι να μπλοκάρουν όποτε βέβαια το πετυχαίνουν ειλημμένες αποφάσεις της εκάστοτε διοίκησης που προφανώς και θα καταφέρει να τις κάνει γιατί οι δημότες περιμένουν έργα και όχι ατέρμονες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Οι συζητήσεις αυτές αποδεικνύουν απλώς τι πιστεύουν οι 41 που εσείς εκλέξατε και εμείς ψηφίσαμε κάποιους από αυτούς για να μπορείτε να κρίνετε εάν εκπροσωπούν επαρκώς τα δικά σας συμφέροντα.

Τα δικά σας συμφέροντα που προφανώς δεν είναι ίδια ανάλογα με την κατηγορία των πολιτών που ανήκετε γιατί κοινό συμφέρον δεν υπάρχει και ό,τι ευνοεί κάποιον ενδεχομένως βλάπτει κάποιον άλλο.

Για μένα είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κοινό καλό αφού και εν μέσω πανδημίας και ενώ όλοι μπορεί να γίνουν θύματα του ιού , δεν είμαστε όλοι ζημιωμένοι οικονομικά από αυτόν.

Είναι λογικό πως συγκεκριμένες κατηγορίες έστω και λίγες έχουν δει την κρίση ως ευκαιρία και ελπίζουν να διατηρηθεί αφού ο δικός τους πλουτισμός περνάει από την συνέχισή της.

Έτσι είναι ο κόσμος και εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει κέρδος γιατί χωρίς αυτό κανένα φάρμακο δεν θα είχε παραχθεί ποτέ και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα είχαν μέσο όρο ζωής τα 50 χρόνια ίσως και λιγότερα αφού προφανώς και η επιστήμη που στηρίζεται και στην βιομηχανία φαρμάκων θα είχε  ατονήσει εάν δεν υπήρχε κέρδος .

Η δημόσια λοιπόν και δωρεάν Υγεία για όλους προϋποθέτει πως η ελεύθερη αγορά θα ψάχνει και θα χαλάει δισ. ευρώ για έρευνα. Ενώ σε Σοβιετίες δεν παράγεται κανένα φάρμακο που θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο.

Πείτε μου ποιο αντικαρκινικό φάρμακο έχουν βγάλει π.χ η Ρωσία, η Κίνα , η Κούβα και η Βενεζουέλα τα τελευταία 70 χρόνια και πως έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα να ζήσει περισσότερο.

Στις ΗΠΑ που ο μέσος όρος ζωής είναι τα 78 έτη ξέρουν καλύτερα πως χωρίς την ιδιωτική πρωτοβουλία κανένας επιστήμονας δεν εργάζεται τόσο όσο χρειάζεται για να παράγει φάρμακα για να σωθεί ο κόσμος.

Για αυτό και όσοι θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει κόσμος χωρίς τον δυτικό πολιτισμό προφανώς και αγνοούν την ίδια την πραγματικότητα

Τα κινεζικά φάρμακα ή τα ρωσικά ή κουβανικά τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να πάνε νωρίτερα στον άλλο κόσμο εάν βεβαίως υπάρχει. Εμείς ως Χριστιανοί θα πιστεύουμε πως υπάρχει μη θέλοντας να δεχθούμε πως υπάρχουν τόσες αδικίες σε αυτόν που δεν "διορθώνονται" σε έναν άλλο που η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ είναι το ζητούμενο.

Όταν πεθάνουμε θα μάθουμε ή όταν η επιστήμη βάζοντας κάτω την κοινή λογική θα αποδείξει ( φαντάζει ακατόρθωτο) πως δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από όσα τώρα βλέπουμε.

Η ανάρτηση προφανώς αυτή για τις συνεδριάσεις έχει να κάνει με τη πάγια δική μας αντίληψη πως οι δημότες δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά ή μάλλον θεωρούν πως οι δημοκρατικές ή μη διαδικασίες ενός δημοτικού συμβουλίου δεν λύνουν τα δικά του προβλήματα.

Η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη προφανώς αφού εμείς έχουμε επιλέξει αυτούς που θεωρούμε πιο ικανούς να μας τα λύσουν.

Η πλειοψηφία λοιπόν αποφάσισε για τα δικά της συμφέροντα πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος και το 32% που πήρε στον πρώτο γύρο έπρεπε να χάσει την καρέκλα του δημάρχου, αυτή η πλειοψηφία που έχει αγκαλιάσει την νέα διοίκηση με τα πολλά παλιά στελέχη και που όπως όλα δείχνουν θα της χαρίσει ακόμα μια τετραετία στις εκλογές του 2023 για να συνεχίσει το έργο της.

Ποιο είναι αυτό; Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω παρά ως μια συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης μπορώ να την εκλάβω . Η προηγούμενη είχε την δικαιολογία των μνημονίων για να διατηρηθεί 9 χρόνια και η νέα- παλιά τα καινούργια μνημόνια που έρχονται και την ένδεια χρημάτων εξαιτίας της πανδημίας!

Λες και εάν είχαν 100 εκ. το χρόνο προϋπολογισμό θα έκαναν κάτι παραπάνω από αυτό που κάνουν και σήμερα . Να διορίζουν κολλητούς και φίλους και να μοιράζουν τα λεφτά της κρατικής χρηματοδότησης για να φτιάχνουν στρατούς που θα πολεμήσουν για αυτούς το 2023.

Τα πρόσωπα της αντιπολίτευσης και κυρίως οι επικεφαλής δείχνουν να μην μπορούν να συγκρατήσουν ούτε τους δημοτικούς τους συμβούλους στις παρατάξεις τους που δεν έχουν καμία ιδεολογική συνοχή.

Όχι πως έχει αυτή του Χατζηδάκη αλλά αυτούς τους ενώνει η Εξουσία και ό,τι αυτή συνεπάγεται .

Πάντως και χθες πληροφορηθήκαμε για απίστευτες ανοησίες που ειπώθηκαν περιμένουμε το βίντεο όχι πως δεν θεωρούμε αξιόπιστες τις πηγές μας αλλά για να μην επανερχόμαστε ξανά και ξανά με τους γνωστούς υπερήλικους που αναρωτιούνται για την δική μας ακεραιότητα.

Όλοι κρινόμαστε και πρώτοι από όλους εμείς που κόντρα σε όσα πιστεύουν οι πολλοί πορευόμαστε τον μοναχικό μας δρόμο που αποκτάει κάποιους οπαδούς ενώ είχε από την αρχή της πορείας αρκετούς συναγωνιστές και συνοδοιπόρους.

ΥΓ:  Το αρχικό βίντεο αφορά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30-1-2020 μπας και σπάσει το φράγμα των 300 προβολών , αφού τρεις μήνες μετά την έχουν δει μόλις 277 και φυσικά όχι διαφορετικοί μόνο εγώ για να γράψω τότε έκανα πάνω από 30 προβολές του συγκεκριμένου βίντεο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: