ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αύριο το ΚΚΕ έχει "δράσεις" για την στήριξη της Δημόσιας Υγείας

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Αύριο το ΚΚΕ έχει "δράσεις" για την στήριξη της Δημόσιας Υγείας


Αφού η Γαλάζια Σοβιετία δείχνει αμήχανη στις αιτιάσεις των κομμουνιστών για τον χώρο της υγείας , οι σταλινοφασίστες ετοιμάζουν αύριο συγκεντρώσεις έξω από νοσοκομεία της χώρας ζητώντας χιλιάδες προσλήψεις που θα μας "σώσουν" τάχα από τον κινεζικό ιό!



Το θέμα είναι πως πιστεύοντας το παραμύθι των Κινέζων πως τάχα έχουν μόνο 3.000 νεκρούς , και τα επίσης ψευδή στοιχεία άλλων κρατών οι κομμουνιστές προσπαθούν για ακόμη μια φορά να μας πείσουν πως είναι ικανοί να μας σώσουν! 

Κούβα, Κίνα , Ρωσία και άλλα κράτη παρίες φαντάζουν η "λύση" σε έναν ιό που δημιουργήθηκε εξαιτίας της ανεκτικότητας του δυτικού κόσμου σε καταστάσεις τριτοκοσμικές που βιώνουν οι λαοί τους εν έτη 2020. 

Έτσι για ακόμη μια φορά θα βρουν χώρο και χρόνο στα ΜΜΕ της χώρας μας που τα πάνε τραγικά στην κάλυψη του θέματος στην συντριπτική τους πλειοψηφία και με μόλις 25.000 τεστ που έχουν γίνει στην χώρα μας για τον κορονοϊό ( άρα δεν ξέρουμε πόσες χιλιάδες ακόμα είναι οι φορείς της νόσου) πανηγυρίζουν για την ικανότητα του νοσηλευτικού και ιατρικού μας προσωπικού που το ίδιο καταγγέλλει πως δεν έχει καν τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Ελπίζουμε η χώρα μας να την βγάλει "καθαρή" με τετραψήφιο αριθμό θυμάτων αλλά από την άλλη βλέπουμε πως με την ένοχη σιωπή της η γαλάζια Σοβιετία μας οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες μέσα στο καλοκαίρι.

Για εμάς προφανώς και σε περίοδο τέτοιας κρίσης κάθε κινητοποίηση είναι καταδικαστέα από όποιον και εάν γίνεται. Αλλά βλέπετε η αριστερά αυτή είναι και δεν αλλάζει όσα χρόνια και εάν περάσουν.

Το καλύτερο σύστημα υγείας στον κόσμο έχει χιλιάδες νεκρούς και κάποιοι θεωρούν πως κράτη παρίες αντιμετωπίζουν τον θανατηφόρο κινεζικό ιό καλύτερα .

Οι επόμενοι μήνες θα καταδείξουν την ανοησία τους , θα φανερώσουν τα ψέματά τους και κυρίως θα δώσουν την ώθηση για έναν καλύτερο κόσμο που μετά τις εκατόμβες που θα αποκαλυφθούν προφανώς και θα γίνει σοφότερος.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει χρέος να συνεχίσει έχοντας στο πλευρό τους όλους εκείνους που παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο , και όχι να συγχρωτίζεται με κράτη - παρίες .

Άλλωστε ο συγχρωτισμός αυτή την περίοδο είναι θανατηφόρος και για να γλιτώσει κανείς από τον κινεζικό ιό πρέπει να πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως το παραμύθι τους και η δήθεν αλληλεγγύη τους δεν έχει ΔΡΑΚΟ. 

ΥΓ: Η Γερμανία κάνει 100.000 τεστ για τον κορονοϊό την ημέρα και εμείς εδώ ακόμα το σκεφτόμαστε αγνοώντας επιδεικτικά τις παροτρύνσεις για χιλιάδες τεστ που κάνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Αλλά εδώ έχουμε τον κ.  Τσιόδρα που σκέφτεται προφανώς πως αυτά θα γίνουν όλα μέσα στο καλοκαίρι και αφού πρώτα όλοι οι άλλοι θα έχουν κάνει εκατομμύρια και εμείς μερικές χιλιάδες για να μην φαίνεται πως έχουμε και πολλά κρούσματα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: