ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και είναι δικαίωμα κάθε δημάρχου να επιλέγει τους υπαλλήλους του

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Προφανώς και είναι δικαίωμα κάθε δημάρχου να επιλέγει τους υπαλλήλους του

Αφού ένας δήμαρχος δεν μπορεί να διορίσει ή να απολύσει προσωπικό , τότε οι μετατάξεις είναι για αυτόν ένα μέσο για να φέρει κοντά του άτομα τα οποία θεωρεί ικανά για να επανδρώσει όπως αυτός κρίνει οργανικές θέσεις του δήμου .



Η ενίσχυση σε κενή οργανική θέση όπως διαβάζουμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ήρθε από τον δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Προφανώς και εμείς εδώ δεν θέλουμε να χαλάσουμε την ζαχαρένια κανενός δημοσίου υπαλλήλου και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε ο εκάστοτε δήμαρχος να μπορεί να επιλέγει το προσωπικό με το οποίο θα δώσει την μάχη.

Η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων είναι προφανώς και η αιτία πολλών δεινών για την χώρα και έτσι είμαστε πρώτοι που υπερασπιζόμαστε την αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων αφού μόνο αυτοί μπορούν να υλοποιήσουν το σχέδιο που έχει ο εκάστοτε δήμαρχος για την πόλη του ή ο υπουργός για το υπουργείο του.

Αυτοί θα κάτσουν και παραπάνω προκειμένου να παράξουν ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην θέση τους και την επόμενη μέρα.

Όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν υπομονετικά πότε να βγουν στην σύνταξη . Και ορθώς πράττουν αφού χωρίς αξιολόγηση και με τον ίδιο μισθό για εργατικούς και τεμπέληδες όποιος δουλεύει μάλλον μ@λ@κ@ς είναι παρά ευσυνείδητος.

Άλλωστε κανένας δεν μπορεί να σώσει μια κατάσταση από μόνος του όταν το ίδιο το σύστημα ταλαιπωρεί τον πολίτη στέλνοντάς τον από γραφείο σε γραφείο για μια σφραγίδα που όπως βλέπουμε σήμερα δεν ήταν αναγκαία.

Αναμένοντας οι υπάλληλοι του δήμου μας στο τέλος της θητείας του κ. Χατζηδάκη να ξεπερνάνε κατά πολύ τους 800 , χαιρόμαστε που όλοι οι δημοτικοί μας σύμβουλοι θεωρούν ΑΝΑΓΚΑΙΟ ο δήμος μας να δουλεύει με τόσους πολλούς υπαλλήλους ή μάλλον λίγους για αυτούς.

Ευχόμαστε ολόψυχα κάποια μέρα ο δήμος να απασχολεί πάνω από 2500 υπαλλήλους αφού άλλωστε μόνο οι θέσεις στο δημόσιο εξασφαλίζουν στις νέες και στους νέους μας μια αξιοπρεπή ζωή αφού στον ιδιωτικό τομέα πολλά ένσημα θα χάσουν και πολλές παραπάνω ώρες θα δουλέψουν για τα ίδια χρήματα.

Ο Κρατισμός που αναθάρρησε τις μέρες αυτές θα προσγειωθεί σύντομα στη νέα πραγματικότητα που θα έρθει μέσα στο 2021 με μειώσεις μισθών και συντάξεων για όλους.

Γιατί προφανώς και η Σοβιετία έχει κόστος ,και τώρα που μας "έσωσε" από την πανδημία θέλει περισσότερα χρήματα για τους ίδιους γιατρούς που αμέσως μετά θα ζητήσουν 300. 400 ή και 1000 ευρώ φακελάκι για να σας εγχειρήσουν .

Γιατί είπαμε καλό είναι να χειροκροτάτε από τώρα όσους ξοδεύουν δισ. ευρώ και εργάζονται σε πραγματικά δυτικά κράτη για να σας βρουν φάρμακα για να αντιμετωπίσετε την πανδημία και αφήστε αυτούς εδώ που ούτε να ερμηνεύσουν δεν ξέρουν τις ανακοινώσεις των ξένων συναδέλφων τους που μιλάνε ξεκάθαρα πως ο ιός ήρθε για να μείνει επειδή κάποιοι κρατιστές του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας ή πειραματίζονταν ή συνέχισαν σαν υπανάπτυκτοι να τρώνε άγρια ζώα επειδή το καθεστώς τους τους προσφέρει απλόχερα ΠΕΙΝΑ , ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Δεν είναι βέβαια όλοι οι γιατροί διεφθαρμένοι και φυσικά οι νοσηλευτές που δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες ή τα πληρώματα του ΕΚΑΒ  ρισκάρουν την ζωή τους για 1000 ευρώ ή και 700 ευρώ τον μήνα.

Για τον Τσιόδρα και για τον Μόσιαλο βέβαια δεν θα λυπηθώ αυτοί άλλωστε κατηγορούν τα κράτη που τους έδωσαν τις απαραίτητες γνώσεις για να απολαμβάνουν σήμερα μιας ιδιότυπης ΑΣΥΛΙΑΣ που για εμάς βέβαια έχει τελειώσει για όλους όσους υπηρετούν και έχουν καλό λόγο για δήθεν επιστήμονες από κράτη παρίες που δεν ενημέρωσαν εγκαίρως την κοινή γνώμη.

Γιατί και την επόμενη μέρα την ΛΥΣΗ θα έχει η ΔΥΣΗ που καθυβρίζετε και όχι οι τεμπέληδες της Ανατολής που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να καταστρέψουν ό,τι πέτυχε ο δυτικός άνθρωπος με κόπο και πολύ αγώνα.

Γιατί όποιος δεν θέλει να υπηρετήσει τον δυτικό πολιτισμό ας πάει στην Κίνα ή στα άλλα κράτη παρίες και ας αφήσει τους υπόλοιπους να φτιάξουν έναν ασφαλή κόσμο εάν όχι για όλους τουλάχιστον για όσους πιστεύουν πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι ανώτερες αξίες από την ίδια μας την ΖΩΗ.

Η "καραντίνα" προφανώς και ευνοεί όλους τους Σταλινοφασίστες της πόλης αφού άλλωστε το μόνο που έχουν να προσφέρουν στην κοινωνία είναι ανεφάρμοστες συνταγές αποτυχίας που όπου εφαρμόστηκαν έφεραν ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Για κάποιους "δεξιούς" που ανακάλυψαν τις παροχές του κοινωνικού κράτους να ενημερώσουμε πως ο ιδιωτικός τομέας που έχει ως στόχο του το κέρδος όταν πάψει να χρηματοδοτεί τους δήθεν ανθρωπιστές και αλληλέγγυους θα γίνουμε και εδώ Βενεζουέλα.

Άρα όπου να είναι βγαίνουμε από το σπίτι γιατί προφανώς και τα λεφτόδεντρα παρέχουν ένα δολάριο την ημέρα στους Κινέζους για να τρώνε νυχτερίδες και ποντίκια και δεν μπορούν να μας κρατήσουν για μήνες ή χρόνια μακριά από την πραγματική οικονομία που παράγει πλούτο για να έχει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να καλύπτει και να επευφημεί δημόσια τον Κινέζο πρωθυπουργό που έχει οδηγήσει τον λαό του σε πλήρη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Το ό,τι θα πεθάνουν μερικά εκατομμύρια δυτικοί για να εξακολουθήσουν οι κινέζοι να τρώνε τα ποντίκια τους ή να κάνουν πειράματα είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει την επόμενη μέρα.

Ένας νέος κόσμος καλύτερος έρχεται και προφανώς όσοι πανηγυρίζουν θεωρώντας πως θα επικρατήσουν ας έχουν στο μυαλό τους πως το εγχείρημά τους απέτυχε στην χώρα μας και το 1945-1949 όταν κάποιοι έδωσαν το αίμα τους για να μην γίνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: