ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χιλιάδες λουκέτα και αύξηση της ανεργίας έχει η επόμενη μέρα

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Χιλιάδες λουκέτα και αύξηση της ανεργίας έχει η επόμενη μέρα


Πυρετωδώς εργάζονται στην κυβέρνηση για να εξομαλύνουν τις μεγάλες "ανωμαλίες" που θα φέρει η επόμενη μέρα στην Ελληνική Οικονομία.
Αυτό θα συμβεί γιατί για τα επόμενα 2 χρόνια θα ζούμε μαζί με τον θανατηφόρο ιό και ο τουρισμός μας θα πληγεί αφού όσες προσπάθειες και να γίνουν δεν μπορεί κανένα κράτος να εγγυηθεί την ασφάλεια των τουριστικών του δομών στον κίνδυνο κρούσματος. 

Εάν προχωρήσουμε σε μια κοινή Ευρωπαϊκή Πολιτική είναι δεδομένο πως κράτη που δεν ζουν από τον τουρισμό όπως εμείς και άλλα κράτη του Νότου θα επιβάλλουν τέτοια μέτρα που πλέον οι μετακινήσεις για τουρισμό θα είναι σχεδόν απαγορευτικές. 

Επειδή είναι βέβαιο πως τα νησιά μας θα γεμίσουν και φέτος ξένους τουρίστες από κράτη κυρίως της Ασίας που δείχνει να έχει πληγεί λιγότερο από την πανδημία ενώ από εκεί ξεκίνησε το κακό, θέλει ιδιαίτερη προσοχή μην ξανακυλήσουμε πάλι στα ίδια και στα ίδια. 

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης των πολιτών  στη χώρα μας την ώρα που οι πτήσεις από Κίνα δεν έχουν σταματήσει επειδή κάποιοι στην κυβέρνηση θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με το κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς.

Η Ελλάδα εάν συνεχίσει αυτή την ανεύθυνη εξωτερική πολιτική θα καταλήξει να είναι μαζί με κράτη - παρίες και απέναντι από την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη. Ήδη το ΔΝΤ προέβλεψε για εμάς ύφεση 10% για φέτος και ανάκαμψη 5% για του χρόνου πράγμα που φυσικά ΔΕΝ θα επιβεβαιωθεί αφού και τα δύο θα είναι μεγαλύτερα !

Οι μόνοι κερδισμένοι της κρίσης θα είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις στο λιανεμπόριο και οι μεσάζοντες που πουλάνε ακόμα τα καύσιμα που στις ΗΠΑ είναι  0,59 δολάρια το λίτρο στο 1,35 ευρώ το λίτρο!

Για την μαναβική και άλλα είδη πρώτης ανάγκης οι ανατιμήσεις είναι απαράδεκτες και φυσικά όσοι σας διαφημίζουν τις φθηνές λαϊκές εδώ και δεκαετίες εκτός από την φοροδιαφυγή που ενισχύουν εις βάρος όλων μας τώρα δικαιολογούν και την αισχροκέρδεια την οποία ανέχεται εάν δεν ενισχύει κιόλας η παρούσα κυβέρνηση που φώναζε προεκλογικά.

Τα μέτρα ενίσχυσης της Ελληνικής Οικονομίας προφανώς και αδειάζουν τα αποθέματα της χώρας και ετοιμάζουν τον λαό για το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει η κυβέρνηση μέσα στο 2021 και αμέσως μετά τις κάλπες στις οποίες θα καταφύγει για να διατηρήσει για τις καρέκλες της!

Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν τους επόμενους 9 μήνες και προφανώς τα μεγάλα έργα και η ανάπτυξη θα πάνε στις ελληνικές καλένδες αφού άλλωστε καμία ιδιωτική μεγάλη επένδυση δεν έχει γίνει στην χώρα τα τελευταία 10 χρόνια.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: