ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και φταίνε οι δημοσιογράφοι και για την πανδημία

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Προφανώς και φταίνε οι δημοσιογράφοι και για την πανδημία


Στην αρχή ο κόσμος πίστευε πως τα "φουσκώναμε" αφού κάναμε τάχα  πανδημία μία απλή γρίπη!!Σήμερα που οι νεκροί παγκοσμίως αγγίζουν τις 200.000 (επίσημα γιατί ανεπίσημα είναι πολλοί παραπάνω) τους ενοχλεί πως τους χαλάμε την ψυχολογία!


Λες και ο δυτικός τύπος είναι υπεύθυνος που σε δυτικά κράτη σαν την χώρα μας υπάρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ , ΓΡΑΦΙΚΟΙ και ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ που ακόμα και σήμερα δεν αντιλαμβάνονται πως δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει ο κόσμος με συνταγές κομμουνιστικές.

Είναι οι ίδιοι άθλιοι που γέμιζαν τις πλατείες αφού γεμίσει πρώτα τις τσέπες τους και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και κραύγαζαν κατά του κοινοβουλευτισμού.

Σήμερα παραπονούνται οι ίδιοι που προφανώς και ήθελαν χούντες για τα περιοριστικά μέτρα που στην ουσία όποιος θέλει τα τηρεί αφού γράφοντας ένα χαρτί μπορείς να λείψεις από το σπίτι την μισή μέρα.

Στις 4 Μαΐου που θα αμοληθούν πάλι όλοι έξω και θα γεμίσουμε φέρετρα θα φταίνε πάλι οι δημοσιογράφοι που και τώρα στην πλειοψηφία τους ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με την χαλάρωση των μέτρων και έχουν επισημάνει για όποιον παρακολουθεί τις ερωτήσεις του στην καθιερωμένη απογευματινή συνέντευξη τους κινδύνους.

Για την οικονομία ήδη δεν υπάρχει ΜΜΕ που να μην μιλάει για βαριά ύφεση και έτσι η γκρίνια του κόσμου έχει να κάνει κυρίως με αυτούς που θέλουν να είναι υπό κομμουνιστική κατοχή και μας πρήζουν τα αρχίδια εδώ και χρόνια αλλά δεν πάνε να ζήσουν στη Βόρεια Κορέα.

Χειροκροτούν κράτη παρίες όπως η Κίνα , η Ρωσία , η Βόρεια Κορέα και η Βενεζουέλα αλλά μένουν εδώ και σπουδάζουν τα παιδιά τους σε δυτικά κράτη και όχι σε αυτά που όπως και στην χώρα μας η επιστήμη χωλαίνει!

Και φυσικά και τα ΜΜΕ της χώρας χωλαίνουν αφού απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν θέλει να ακούσει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δείτε βρε ξεφτιλισμένοι πως αντιμετωπίζουν άλλα δυτικά κράτη και τα ΜΜΕ τους τα κράτη παρίες που εσείς εκθειάζετε και αδειάστε μας την γωνιά πηγαίνοντας να ζήσετε σε αυτά.

Μην ζητάτε μονίμως χρήματα από τον δυτικό κόσμο γιατί σιχάθηκε να συντηρεί σκουπίδια σαν και εσάς που θέλετε ντε και καλά να μας καταλύσετε την Αστική μας Δημοκρατία επειδή εσείς θα νιώθετε σπουδαίοι.

Άμα θέλετε κομμουνισμό δώστε πρώτα τα δικά σας σπίτια και μην διεκδικείτε περιουσίες ιδιωτών που εργάστηκαν επί χρόνια για να αποκτήσουν ένα κεραμίδι .

Επειδή η πολιτική ηγεσία της χώρας είναι κατώτεροι των περιστάσεων και ακούει τις φωνές τους η χώρα μας θα οδηγηθεί σε νέα μνημόνια.

Θα την πληρώσουμε και πάλι όλοι επειδή κάποιοι θεωρούν πως η Κίνα έχει πολιτισμό και παράλληλα κάθονται εδώ και δεν πάνε εκεί μπας και καταλάβουν πως οι άνθρωποι εκεί ζούνε σε καθεστώς απόλυτης ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Στην ουσία όσοι βρίζουν τους εκπροσώπους του τύπου το κάνουν για να δικαιολογήσουν την δική τους ανικανότητα. Γιατί ο τύπος ακόμα και στις πιο διεφθαρμένες εκδοχές του είναι η ΦΩΝΗ της κοινής λογικής.

Αυτής που προφανώς και λέει πως δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε για ένα εμβόλιο που δεν θα βγει το πιο πιθανό και που δεν μπορεί να ζητάει μισθούς και επιδόματα με δανεικά γιατί λεφτόδενδρα δεν υπήρχαν  ποτέ.

Υπάρχει το τύπωμα χρήματος , ο πληθωρισμός και ένα σωρό άλλα που όλοι καταλαβαίνουν εάν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση.

Στη χώρα μας και στην πόλη μας αυτοί προφανώς που γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση ξέρουν τι έρχεται και για τον λόγο αυτό ακόμα και οι Συριζαίοι αναδεικνύουν το πρόβλημα και δεν μιλάνε πλέον για ηρωϊκές εξόδους.

Άλλωστε και αυτές θα τις ζήσουν τα παιδιά μας που θα αναγκαστούν για τα επόμενα 20 χρόνια να εργάζονται για μεροκάματα που ίσα-ίσα θα τους επιτρέπουν να επιβιώνουν.

Όμως για τα δεινά αυτά προφανώς και υπεύθυνοι είναι οι "αντάρτες" γονείς τους που ήθελαν επί δεκαετίες να ζουν πάνω από τις δυνάμεις τους και εξέλεγαν τους κατάλληλους πολιτικούς που τους έβαζαν στο δημόσιο για να εισπράττουν χρήματα για τα οποία ουδέποτε ίδρωσαν.

Για τους άλλους του ιδιωτικού τομέα τα πράγματα ήταν πάντα ξεκάθαρα και η δουλειά και η παραγωγικότητα τους δεδομένη.

Γιατί καμία ιδιωτική επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί όταν δουλεύουν οι μισοί της υπάλληλοι. Και εκεί υπάρχουν στρεβλώσεις αλλά όχι σε βαθμό που να εμποδίζουν την βιωσιμότητα της εταιρίας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: