ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι ξεφτιλισμένοι κομμουνιστές γέμισαν καρκίνο την χώρα μας και σήμερα έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε όσους δεν πιστεύουν τα ψεκασμένα τους παραμύθια

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Οι ξεφτιλισμένοι κομμουνιστές γέμισαν καρκίνο την χώρα μας και σήμερα έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε όσους δεν πιστεύουν τα ψεκασμένα τους παραμύθια


Ο "Ριζοσπάστης" μας έλεγε το μακρινό 1986 πως δεν τρέχει μία με το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Η κυβέρνηση τότε του λαϊκιστή Ανδρέα Παπανδρέου δεν πήρε τα προβλεπόμενα μέτρα και έτσι πολλοί χάσαμε τα επόμενα 10 χρόνια συγγενικά μας πρόσωπα από την επάρατη νόσο.



Σήμερα καλύπτουν την κομμουνιστική Κίνα ( μαζί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν έχει κακό λόγο για τους "επενδυτές" με μισθούς Κίνας ) για να μας πουν πως τάχα ο ιός είναι αποτέλεσμα βιολογικού πολέμου!

Και μπορεί ο πρώην διευθυντής του "Ριζοσπάστη" κ. Καρτερός να τα βάζει με τον κ. Τσιόδρα αλλά θα πρέπει να ζητήσει ένα συγγνώμη για τον θανατηφόρο σανό που τάϊζε ο "Ριζοσπάστης" του οποίου ήταν διευθυντής το μακρινό 1986. 

Όλοι όσοι χάσαμε και κάποιοι χάνουν και τώρα συγγενικά τους πρόσωπα εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας των σταλινοφασιστών προφανώς και δεν θα πέσουμε στην παγίδα να μείνουμε ΒΟΥΒΟΙ για να μην χαλάσουμε την "εθνική ομοψυχία" όσων οδήγησαν με τις επιλογές τους σε εκατόμβες θυμάτων.

Ας σοβαρευτεί λοιπόν και η κυβέρνηση που μας βγάζει τον κ. Τσιόδρα να μας μιλάει για φάρμακα από την Κίνα γιατί μάλλον απέξω πέρασε από το Χάρβαντ αφού θα έπρεπε να γνωρίζει πως για 70 χρόνια κανένα κομμουνιστική ή πρώην κομμουνιστικό κράτος δεν έβγαλε κανένα φάρμακο που να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά καμία σοβαρή ασθένεια.

Μάλλον όμως κάποιοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως είναι μια εποχική γρίπη και παράλληλα θεωρούν πως η Κίνα που έχει χάσει πάνω από 40.000 πολίτες της από τον φονικό ιό και κρύβει τους νεκρούς της είναι ικανή να δώσει λύση στην παγκόσμια τραγωδία.

Να μην ξεχάσω να παραγγείλουμε και εκείνο το "φάρμακο" από την Κούβα η οποία εδώ και δεκαετίες ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει βρει το φάρμακο για όλες τις ασθένειες αλλά δυστυχώς ο πληθυσμός της έχει υψηλότερα ποσοστά θνητότητας από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και φυσικά από τις ΗΠΑ.

Αυτά για τους κομμουνιστές της πόλης μας που προφανώς και θεωρούν πως είμαστε μ@λ@κες και ξεχάσαμε τα εγκλήματά τους!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: