ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάταια προσπαθούν να μας φιμώσουν

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Μάταια προσπαθούν να μας φιμώσουν


Το τελευταίο διάστημα πολλοί θεώρησαν πως η συμμετοχή των αναρτήσεων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πρόβλημα για όσους θέλουν να υπάρχει ΜΟΝΟ μια άποψη για τα κοινά της πόλης.



Θεωρούν δηλαδή πως δεν θα μας διαβάσουν εάν δεν μας δουν σε κάποια από τις σελίδες ή τις ομάδες στο facebook και με συνεχείς αναφορές τους ζητούν από το facebook να μπλοκάρουν τις αναρτήσεις μας.

Δεν θεωρώ πως θα καταφέρουν κάτι αφού διαθέτουμε δικές μας σελίδες και ομάδες στις οποίες γνωρίζουμε τα μέλη μας και προφανώς θα ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ άμεσα όσους αναφέρουν τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

Για τις άλλες ομάδες και σελίδες που προφανώς και δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτή την συνταγή θα σταματήσουμε για ένα διάστημα να αναρτούμε.

Φιλικές σελίδες και ομάδες είναι για εμάς η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, η ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΤΙΑ, η ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΟΤΙΑ , οι Adonistas, και φυσικά η προσωπική μου σελίδα ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ....

Μας έχουν στείλει και πολλές ομάδες που θέλουν να μας φιλοξενούν αλλά ατυχώς τα μέλη τους έχουν αντίθετη άποψη και μόνο χθες έκαναν 123 αναφορές οι περισσότερες από 2-3 μέλη τους εναντίον αναρτήσεων μας!

Επειδή ήδη το ιστολόγιο του φίλου Άγγελου Κάνδηλα , αλλά και το site notianea.gr είναι μπλοκαρισμένα δεν θα τους αφήσουμε να έχουν ακόμα μία "επιτυχία" .

Θα περιορίσουμε τις αναρτήσεις μας μόνο σε ελεγχόμενες ομάδες και εάν χρειαστεί θα διαγράψουμε όσα μέλη χρειάζεται για να παραμείνουν μόνο αυτοί που δέχονται την δική μας διαφορετική άποψη για τα κοινά της πόλης.

Με ΜΥΘΟΥΣ και κατσαπλιάδες που τάχα τίμησαν χθες την μαύρη επέτειο εμείς δεν συγχρωτιζόμαστε , ούτε με δημότες μας που πανηγύριζαν χθες για την επέτειο της "επανάστασης" .

Είναι οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για "χούντα" Μητσοτάκη επειδή δεν τους αφήνει να πεθάνουν κυκλοφορώντας εν μέσω πανδημίας χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ενώ παράλληλα θαυμάζουν "ηγέτες" της συμφοράς όπως ο Κιμ Γιούνγκ και ο Πούτιν.

Θα τους περάσει όταν θα καταλάβουν πως εξαιτίας ενός μικρού τοπικού ΜΜΕ θα αναγκαστούν να αποχωριστούν θέσεις και αξιώματα που δεν μπορούν να τα έχουν φασιστοειδή χειρίστου είδους που εάν αποκτήσουν ΕΞΟΥΣΙΑ θα αφαιρέσουν από εμάς ακόμα και το δικαίωμα να ασκούμε κριτική.

Το γιατί η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη εξακολουθεί και συνομιλεί μαζί τους είναι κάτι που μας προβληματίζει για την ευφυΐα της . Δεν είναι ανάγκη να αποδεικνύει ανοχή σε όσους θέλουν απλά να απαξιώσουν όσους με την ψήφο σας καλούνται να διαχειριστούν τα οικονομικά του δήμου μας και να χαράξουν την πολιτική τους.

Η διοίκηση δεν έχει κανένα λόγο να παρέχει σε όσους θεωρούν πως το δικαιούται προνόμια για τα οποία το μόνο τους προσόν όταν τα απέκτησαν ήταν οι εκβιασμοί και οι απειλές.

Εν μέσω πανδημίας η διοίκηση Χατζηδάκη έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαλλαγεί από τους "νταβατζήδες" της πόλης που επί δεκαετίες ήταν στο απυρόβλητο και κινούσαν τα νήματα από το παρασκήνιο.

Γιατί όσες φορές προσπάθησαν να ασχοληθούν στο προσκήνιο οι δημότες μας δεν τους έδωσαν την ψήφο τους για να εκλεγούν έστω ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Η δική μας ΦΩΝΗ θα πάψει όπως έχουμε γράψει πολλάκις και στο παρελθόν μόνο με την φυσική μας εξόντωση κάτι το οποίο μετά την στυγνή δολοφονία του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη  Γκιόλια είναι δύσκολο να επαναληφθεί.

Ακατόρθωτο δεν είναι , όμως αυτοί την φορά η σύλληψη έστω των φυσικών αυτουργών είναι βέβαιη αφού στην ουσία η τότε διαφυγή τους οφείλεται στην αφέλεια του θύματος να βασίζεται σε φίδια που τάχα θα τον προστάτευαν από τους κινδύνους που πάντα απορρέουν όταν ασκείς ορθά το λειτούργημα σου.

Άλλωστε οι καιροί άλλαξαν εάν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα όσοι θεωρούν πως θα μας "σώσουν" με  τα δικά μας χρήματα και είναι επί δεκαετίες οι τζάμπα παράγοντες της πόλης μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: