ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ομολογία ενοχής η απόσυρση του σχεδίου τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ομολογία ενοχής η απόσυρση του σχεδίου τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες



Τα voucher για τους επιστήμονες καταργούνται μετά τις καταγγελίες ΜΜΕ αλλά και κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αδιαφάνεια της όλης διαδικασίας όμως κάποιοι στο Μαξίμου δεν έχουν αντιληφθεί πως και η πρόθεση κλεψίματος είναι ηθικά καταδικαστέα.



Ο λόγος ήταν σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας κάποια λάθη ! τα οποία προφανώς και δεν τους πείραζαν όταν πριν δύο μέρες μιλούσαν για στείρα αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μπορεί να παραμείνει υπουργός Εργασίας ο κ. Βρούτσης μετά από αυτό το φιάσκο . Εάν θα παραμείνει θα σημαίνει πως όλοι ήταν στο κόλπο και επειδή τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη όπως θα έλεγε και ο Πολάκης τα παράτησαν και κοιτάνε τώρα πως θα βολέψουν τα δικά τους παιδιά στα ΚΕΚ με άλλο τρόπο.

Είναι βέβαιο πως 8 μήνες μετά πολλοί που πιστέψαμε πως η ΝΔ θα έφερνε όσα υποσχέθηκε προεκλογικά έχουμε απογοητευθεί. Εμείς νωρίς μόλις ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τα μέλη της κυβέρνησης και είδαμε ανάμεσά τους πως η ΔΙΑΦΘΟΡΑ δήλωνε ΠΑΡΩΝ.

Υπεύθυνη για αυτές τις επιλογές και όσοι δεξιοί ή κεντροδεξιοί προτίμησαν να ψηφίσουν τα ορφανά άλλων κομμάτων για να μας "σώσουν". Τελικά μας πήραν τις καρέκλες και μας οδήγησαν σε μια διακυβέρνηση αλά Κώστα Καραμανλή όπου το  κλέψιμο και η διαφθορά δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

Πολύ φοβάμαι πως η δημιουργία καθαρόαιμου δεξιού κόμματος είναι και η μόνη λύση για να μην δούμε τον Αλέξη Τσίπρα και πάλι πρωθυπουργό . Γιατί συνήθως ανάμεσα σε έναν κλέφτη και έναν ψεύτη ο λαός προτιμάει τον δεύτερο.

Άλλωστε άμα επί 40 χρόνια έχεις συνηθίσει να ακούς ψέματα στο τέλος σου φαίνονται αληθινά . Επειδή κάποιοι τα είχαν βάλει με τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο να τους πούμε και πάλι περαστικά.

Άλλωστε όλοι οι ξεφτιλισμένοι και φασίστες με τους δημοσιογράφους τα βάζουν διαχρονικά αφού ο απατεώνας τον μόνο που φοβάται είναι τον τύπο αφού την Δικαιοσύνη την έχει βάλει εδώ και καιρό στο τσεπάκι του.

Άλλωστε και το παραδικαστικό στη χώρα μας έχει αναδειχθεί και όσα σκάνδαλα βγήκαν δεν προκλήθηκαν από τις καταγγελίες της εκάστοτε αντιπολίτευσης αλλά από δημοσιογραφική έρευνα.

Τις επόμενες ώρες θα βγουν και άλλες πληροφορίες για κάποια ΚΕΚ που θα οικονομούσαν μη παρέχοντας καμία εκπαίδευση στους επιστήμονες.

Ήταν φίλοι πολιτικών προσώπων και αυτό αποδεικνύεται με έγγραφα και ντοκουμέντα. Άρα καλό θα είναι να παραιτήσουν ΤΩΡΑ τον Βρούτση εκτός και είναι όλοι διεφθαρμένοι.

Πάντως γνωρίζουμε πως βουλευτές της ΝΔ έδωσαν στοιχεία στον τύπο και αυτό τους τιμά ιδιαίτερα. Για εμάς θα έπρεπε να το κάνουν επώνυμα αφού όπως ομολογούν το Μαξίμου τους έκλεισε την πόρτα.

Πάντως έστω και έτσι το γεγονός πως δεν θα πάρουν χρήματα άνθρωποι που δεν θα παρείχαν καμία εκπαίδευση είναι το θετικό. Το αρνητικό είναι πως ακόμα και τώρα οι ψεκασμένοι που απαξιώνουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα θεωρούν πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι το ίδιο.

Όχι μόνο δεν είναι αλλά πάντα βοηθάνε και δίνουν στοιχεία σε άλλους όταν το μέσο τους δεν τους το επιτρέπει! Γιατί προφανώς και εάν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ είναι κρατικοδίαιτοι κάποιοι πάντα είναι με την Εξουσία και κρύβουν ειδήσεις.

Την ήττα ο Μητσοτάκης την έφαγε από δεξιό μέσο άμα θέλει για να το ψάξει κιόλας και μάλιστα από αυτά που πήραν από τα 11 εκ. ευρώ για την καμπάνια της πανδημίας.

Δεξιός δημοσιογράφος λοιπόν τους ξεβράκωσε και όπως μαθαίνουμε το γνωρίζουν πλέον και οι ίδιοι  θα βγάλουν λέει τώρα στη δημοσιότητα τα κίνητρά του!

Δεν θα πετύχουν τίποτα απλώς θα αλλάξει μέσο και από ένα δεξιό θα καταλήξει σε ένα αριστερό . Άλλωστε συνηθισμένος στις μετακινήσεις είναι και στις αποκαλύψεις αφού και την περίοδο 2004-2009 είχε κάνει σημαντικές αποκαλύψεις και έγινε ευρέως γνωστός.

Εμείς τι άλλο να πούμε ..... διαβάστε εδώ και την επίσημη ενημέρωση και γελάστε ή κλάψτε με τα χάλια μας.

Μάλιστα μάθαμε πως για την Πειραιώς ο δημοσιογράφος αυτός είναι υποχείριο της Αμερικανικής Πρεσβείας στη χώρα μας ! Λες και η κυβέρνηση αυτή είναι οι Ερυθροί Χμερ της Καμπότζης και τους έβαλαν οι ΗΠΑ στο στόχαστρο. Μιλάμε για πολύ κλέφτες που προφανώς δεν έδιναν μόνο στα ΚΕΚ αλλά έπαιρναν και την ανάλογη μίζα. Θα βγάλουν από αλλού άλλωστε η ανάπτυξη έρχεται όπως μας διαβεβαιώνει και ο αρμόδιος υπουργός που θα χάσει στον ανασχηματισμό την καρέκλα του. Τότε να δούμε τι θα λέει και εάν θα είναι τόσο απόλυτος πως όλα πάνε κατά ευχήν!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: