ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στέλνουν τα πρόστιμα των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στην Εφορία

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Στέλνουν τα πρόστιμα των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στην Εφορία


Η κυβέρνηση στέλνει στην Εφορία τα πρόστιμα των 150 ευρώ που γράφουν αυτοί την περίοδο οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα πως όλοι πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.



Βέβαια τα κόμματα της αντιπολίτευσης που στηρίζουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση θεωρούν πως προεκλογικά και ανάλογα με την εξέλιξη των θυμάτων θα εκμεταλευθούν το γεγονός.

Τώρα όλοι στηρίζουν και χαίρονται με τα λίγα κρούσματα και τους 73 νεκρούς. Μετά και ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων θα αρχίσουν την κριτική αφού κανείς δεν πιστεύει πως σε μια μάχη μηνών ο τελικός αριθμός των νεκρών θα είναι λιγότερος από 1000.

Βέβαια τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας μας δεν είναι Ντόναλντ Τραμπ να μιλάνε για νούμερα θανάτων αφού άλλωστε  κάποιοι συμπολίτες μας μιλάνε για μια απλή γρίπη!

Η γρίπη αυτή βέβαια που θα μας απασχολήσει έως και το τέλος του έτους στην καλύτερη περίπτωση θα αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της σε όλο τον κόσμο αφού ήδη ένας ψυχρός πόλεμος έχει αρχίσει ανάμεσα σε Κίνα και ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

Η Ελλάδα μέχρι σήμερα σε αυτή την μάχη έχει την λάθος θέση αφού η ανίκανη πολιτική ηγεσία της τείνει χέρι φιλίας σε αυτούς που απειλούν τις ζωές μας και την Αστική μας Δημοκρατία 

Με ελικόπτερα θα φύγουν όσοι προσπαθούν εν μέσω κρίσης να αλλάξουν τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας αφού αποδεικνύονται στην πράξη πως υπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι της πατρίδας μας.

Η "Εθνική Ομοψυχία" απαιτεί ξεκάθαρο λόγο και θέση για ό,τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο και όχι κινεζικές μάσκες και μάσκες υποκρισίας από αυτούς που πριν ακόμα τον κορονοϊό είχαν αποδειχτεί παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν τα οικονομικά της πατρίδας μας δημιουργώντας νέους ανέργους και αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει από τον Κινεζικό Δράκο αλλά από όσους πιστεύουν στον καπιταλισμό με κανόνες αγοράς και όχι Σοβιετίας!

Η επόμενη μέρα θα βρει την χώρα μας απομονωμένη διεθνώς και με συμμάχους κάποιους που ενώ μετράνε χιλιάδες νεκρούς από τον κινεζικό ιό δέχονται ως ραγιάδες την "βοήθεια" από τους βιαστές του.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: