ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την ώρα που μετράμε νεκρούς κάποιοι στήνουν σκηνικό πρόωρης προσφυγής στις κάλπες

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Την ώρα που μετράμε νεκρούς κάποιοι στήνουν σκηνικό πρόωρης προσφυγής στις κάλπες


Δεν ξέρουμε εάν τελικά ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να "αυτοκτονήσει" πολιτικά κάνοντας πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως εκτός από το στενό του περιβάλλον οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αλλά να δουν να υλοποιείται το πρόγραμμα με το οποίο η ΝΔ κατέβηκε στις εκλογές του 2019.

Άλλωστε αυτοδυναμία έχει η κυβέρνηση και το να κερδίσει για ένα ακόμα χρόνο την καρέκλα ίσως οδηγήσει όλους όσους την έφεραν στην Εξουσία να της γυρίσουν την πλάτη.

Βέβαια ο πρωθυπουργός γνωρίζει καλύτερα τις δυνατότητες της χώρας την επόμενη μέρα και ελπίζουμε να μην βάλει την χώρα σε ένα ακόμη μνημόνιο για να κερδίσει ο ίδιος και οι κολλητοί του ακόμα μερικούς μισθούς .

Ο ίδιος αρνείται σε δημόσιες δηλώσεις του την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε οι εκλογές δεν ανακοινώνονται ποτέ εν μέσω κρίσης.

Οι δυσοίωνες προβλέψεις του ΔΝΤ για την χώρα μας για το 2020 ίσως οδηγήσουν κάποιους να πάρουν μια ακόμα λανθασμένη απόφαση για την χώρα μας.

Χρέος όσων δεν είμαστε προεδρικοί αλλά απλώς δεξιοί ψηφοφόροι να προστατέψουμε το κόμμα από πιθανή διάλυσή του μετά από πρόωρες εκλογές που το μόνο που θα εξασφαλίσουν είναι να βρουν υπουργικές καρέκλες ακόμα μερικά ορφανά του Στάλιν !

Βαρεθήκαμε να μας αντιμετωπίζουν ως ξένους μέσα στο ίδιο μας το κόμμα και προφανώς εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις πάγιες θέσεις ενός κόμματος που την περίοδο 2012 -2015 κράτησε την χώρα μας εντός της μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειας και είπε ΟΧΙ στον λαϊκισμό που μας ήθελε απομονωμένους από τους φυσικούς μας συμμάχους.

Οι δημοσκοπήσεις είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αλλά προέχει το συμφέρον της χώρας μας που φυσικά δεν έχει σχέση με το μικροπολιτικό όφελος κανενός πρώην Σταλινικού που είδε φως και μπήκε σε μια παράταξη που πολέμησε το 1945-1949 μαζί με τους συμμάχους της για να κρατηθεί δημοκρατική η χώρα μας έναντι όσων μας ήθελαν Σοβιετία.

Για εμάς είναι ατυχία που στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την περίοδο και προφανώς δεν θα σταματήσουμε να το γράφουμε για να μην δυσαρεστήσουμε όσους πανηγύριζαν επί δεκαετίες μαζί με το κλεφτοπασόκ που ήθελε να κάνει την χώρα μας κράτος - παρία.

Το πέτυχε με την χρεοκοπία της και τον υπερδανεισμό της και φυσικά όσοι έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν μπορούν να κατηγορήσουν κανέναν δεξιό για λαϊκισμό.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν και παραμένει το χειρότερο κόμμα της μεταπολίτευσης και προφανώς την χώρα δεν θα μπορούσε ακόμα και να ήθελε να την καταστρέψει η συνέχεια του δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ο Αλέξης Τσίπρας προφανέστατα και δεν μπόρεσε να κάνει την ζημιά που άφησε πίσω του φεύγοντας ο φαύλος πολιτικός Ανδρέας Παπανδρέου.

Επειδή και στη ΝΔ πλέον υπάρχουν πολλοί λαϊκιστές που στηρίζουν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ το κενό θα καλυφθεί από ένα πραγματικά δεξιό κόμμα όπως συνέβη άλλωστε παντού στην Ευρώπη και στον κόσμο .

Η δεξιά στην Ευρώπη είναι πιο ισχυρή από ποτέ και φυσικά ο Μητσοτάκης είναι εκτός της νέας γραμμής και όχι άλλοι ηγέτες όπως ο Όρμπαν και ο Τζόνσον στην Μεγάλη Βρετανία.

Για όσους ήδη τους καταδικάζουν ας δουν που θα είναι τα κράτη αυτά σε τρία χρόνια και που θα είμαστε εμείς εάν συνεχίσει ο Μητσοτάκης να μην βλέπει πως ο κόσμος άλλαξε προς τα δεξιά και όχι προς το κέντρο όπως ο ίδιος νομίζει!

Επειδή τις επόμενες μέρες η Ελλάδα θα δοκιμαστεί εκ νέου καλό θα ήταν να αφήσει στην άκρη την παροχολογία και να επικεντρωθεί στα μεγάλα εθνικά θέματα και το άνοιγμα της Ελληνικής Οικονομίας πριν μας "σώσει" από τον κινεζικό ιό και μας καταδικάσει σε ακόμα άλλα 10 χρόνια σκληρής λιτότητας.

Οι γελοίες δηλώσεις τάχα νεοδημοκρατών για τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπόρις Τζόνσον προφανώς και δεν απηχούν την βάση του κόμματος που αναμένει από αυτούς να ηγηθούν ενός καλύτερου κόσμου την επόμενη μέρα.

Άρα ας περιμένουν την επανεκλογή του Τραμπ τον Νοέμβριο γιατί όπως και το 2017 θα πέσουν έξω στις διεθνείς εκτιμήσεις τους οι διάφοροι Σταλινικοί που βρήκαν καρέκλα και μας φορτώθηκαν σε ένα δεξιό κατά τα άλλα κόμμα.

Όταν η Ελλάδα θα ζητιανεύει για ένα ακόμη μνημόνιο οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα βομβαρδίζουν όσους μας έφεραν αυτή τη μεγάλη καταστροφή.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: