ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο πιο πετυχημένος δήμαρχος της Γλυφάδας ετοιμάζεται για ακόμη μια τετραετία

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ο πιο πετυχημένος δήμαρχος της Γλυφάδας ετοιμάζεται για ακόμη μια τετραετία

Ο εορτάζων δήμαρχος με τις γυναίκες της ζωής του 

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Παπανικολάου που γιορτάζει σήμερα θα είναι εάν ο ίδιος το επιθυμεί και πάλι δήμαρχος στις εκλογές του 2023.


Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι και πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι από το 2014 στο τιμόνι του δήμου.

Έχει πετύχει πολλά και το γνωρίζουν καλύτερα οι Γλυφαδιώτες φίλοι μου , και κυρίως κάποιες από τις φίλες μου που στάζουν μέλι για τα επιτεύγματά του.

Η Γλυφάδα για μένα είναι μια πολύ αγαπημένη πόλη για λόγους που θα εξηγήσω σε άλλο κείμενο. Απλώς σήμερα θέλοντας να του πω δημόσια χρόνια πολλά είπα να θυμηθώ και κάποια από όσα έχει προλάβει και έχει κάνει στα 6 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου.

Καλυτέρεψε τα οικονομικά του δήμου, έκανε την πόλη πιο καθαρή πιο φωτεινή , περισσότερο ασφαλής έδωσε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τα απαραίτητα για να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους. Συνεργάστηκε με ιδιώτες και αξιοποίησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία του δήμου. Συνεργάστηκε άψογα και με την προηγούμενη κυβέρνηση έτσι ώστε στο δήμο του να γίνουν έργα.

Το παλεύει και τώρα και έχει ξεπεράσει κατά πολύ την δυναμική της ΝΔ καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Αξιοποίησε και αξιοποιεί όσους έχουν τις ικανότητες να προχωρήσουν την πόλη και δεν δίστασε να τα βάλει με τους αριστερούς συνδικαλιστές προκειμένου να ανασάνει ο κόσμος από τις στημένες απεργίες τους που εμπόδιζαν την ανάπτυξη.

Κρατάει σκληρή στάση απέναντι σε όσους θέλουν να αδικήσουν την πόλη του στο ζήτημα της επένδυσης στο Ελληνικό. Με σύμμαχό του τον δήμαρχο Αλίμου έχει αναπτύξει κοινό μέτωπο ώστε να μην αδικηθούν οι δύο αυτοί δήμοι και γίνουν παρίες της περιοχής όπως κινδυνεύει να γίνει ο δικός μας.

Θέλετε και άλλα πηγαίνετε μια βόλτα στις παιδικές χαρές της πόλης , επισκεφθείτε τους ναούς της και την Μητρόπολη , ρωτήστε για αυτόν όλους τους νοικοκυραίους και κυρίως τους ηλικιωμένους που έχουν ζήσει τις προηγούμενες διοικήσεις και βλέπουν την διαφορά.

Χρόνια πολλά Γιώργο και ελπίζουμε και στο δικό μας δήμο να έχουμε στο μέλλον έναν Οννεδίτη με το δικό σου πάθος και όραμα για την πόλη . Γιατί όπως και εσύ γνωρίζεις εδώ έχουμε μόνο δεξιούς που τιμάνε τους αγώνες της αριστεράς και αναμένουμε από αυτούς να πουν δύο τρεις αλήθειες στον κόσμο που θεωρεί πως ο ιδιωτικός τομέας είναι το απόλυτο κακό.

Μακάρι στο μέλλον να σε δούμε και σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο αξίωμα , εάν και οι Γλυφαδιώτες θέλουν ακόμα μία τετραετία με σένα στο τιμόνι του δήμου και εμείς συντασσόμαστε στο πλευρό τους αφού η πόλη έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όραμα και με αγάπη για τα κοινά και την πόλη τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: