ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ελλιποβαρής" πολιτική ηγεσία οδηγεί την χώρα σε νέες εθνικές περιπέτειες

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

"Ελλιποβαρής" πολιτική ηγεσία οδηγεί την χώρα σε νέες εθνικές περιπέτειες


Ότι θα ζητούσαν ευρωομόλογο οι νεοφιλελεύθεροι προφανώς δεν μας περνούσε από το μυαλό θεωρώντας πως ήθελαν την συνέχιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι την διάλυσή της.



Γιατί προφανώς και δεν μπορεί να δουλεύει κάποιος για να σιτίζει τον άλλο που κάνει χρόνια μια συνετή και όχι σπάταλη ζωή. Ο φτωχός Νότος προφανώς και δεν θα ήταν στα σημερινά του χάλια εάν δεν είχε ηγεσίες που εκπαίδευσαν τους πολίτες να ζουν πάνω από τις δυνάμεις τους.

Το βλέπουμε και σήμερα που η Σουηδία θυσιάζει τον πληθυσμό της για να ξεπεράσει την πανδημία την ώρα που ορθώς οι χώρες του Νότου παλεύουν να ζήσουν όσο το δυνατότερο περισσότεροι σχεδόν αδιαφορώντας για τις διαλυμένες έτσι και αλλιώς οικονομίες τους.

Εάν υπήρχε ανοσία της αγέλης θα της έβγαινε της Σουηδίας αλλά από ότι όλα δείχνουν δεν υπάρχει επειδή ο θανατηφόρος ιός έχει φτιαχτεί σε κάποιο εργαστήριο της Ουχάν στην προσπάθεια των Κινέζων να ανακαλύψουν φάρμακο για το AIDS .

Τελικά κατάφεραν να καταστρέψουν πρώτα αυτούς και μετά όλο τον κόσμο με χιλιάδες έως τώρα  και εκατομμύρια θα γίνουν από ότι φαίνεται θύματα από τον ίδιο τον ιό και από τις οικονομικές του παρενέργειες που δυστυχώς έρχονται.

Η Ελλάδα είχε πάρει γρήγορα τα μέτρα και δεν έχει τα θύματα άλλων κοινωνιών αλλά πρέπει πλέον να μάθει να ζει με τον ιό και κυρίως να αντιμετωπίσει εκ νέου τα οικονομικά που δεν ήταν ποτέ το δυνατό της σημείο.

Με μια ηγεσία που μετεξελίχθηκε πριν την πανδημία σε Γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ που στήνει την δική της Γαλάζια Σοβιετία οι πιθανότητες να αποφύγουμε μια ακόμα χαμένη δεκαετία είναι μηδαμινές.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: