ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χαζεύοντας παλιές φωτογραφίες λίγα λόγια για την θλιβερή επέτειο της δικτατορίας που έφερε την επικράτηση της Αριστεράς στην μεταπολιτευτική Ελλάδα

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Χαζεύοντας παλιές φωτογραφίες λίγα λόγια για την θλιβερή επέτειο της δικτατορίας που έφερε την επικράτηση της Αριστεράς στην μεταπολιτευτική Ελλάδα



Μια χθεσινή μου ανάρτηση με παλιές φωτογραφίες σε ξέγνοιαστες εποχές συγκέντρωσε περισσότερο προσοχή από τα εδώ κείμενά μου. Σημεία των καιρών ή μάλλον η περιέργεια των περισσότερων για το παρελθόν κάποιου.



Σήμερα είναι μια μαύρη επέτειος από την οποία μας έβγαλε η χλιαρή αρχικώς αντίδραση του λαού και κυρίως η διεθνής αντίδραση για όσα συνέβησαν επί επτά έτη στη χώρα μας.

Η χούντα είχε την απόλυτη διακυβέρνηση της χώρας για επτά έτη και προφανώς δεν είμαι από αυτούς που λένε πως ωφέλησαν την πατρίδα μας. Ίσα - ίσα ενοχοποίησαν όλους εμάς που κάνουμε αντικομμουνιστικό αγώνα έως σήμερα αφού αυτοί που τάχα έκαναν χτύπησαν πρώτα τον ήρωα του ΕΔΕΣ  Σπύρο Μουστακλή  και μετά τους δήθεν εχθρούς τους.

Η πόλη μας υπέστη βαρύτατο πλήγμα αφού ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας παρά τις "αγαθές" του προθέσεις υπηρέτησε ένα καθεστώς αυταρχικό και καταστροφικό για την χώρα μας και στη μεταπολίτευση δεν έκανε πίσω αλλά προσπάθησε να βγει και με εκλογές!

Είχε την τύχη του ΚΚΕ που προφανέστατα και δεν θα βγει ποτέ με εκλογές στην χώρα μας αφού δεν πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία και μάχεται όχι για το καλό μας αλλά για να μας φέρει τον κόκκινο φασισμό.

Αυτόν που εξακολουθεί και υφίσταται σε κράτη παρίες όπως η Βόρεια Κορέα και η Κίνα και που προφανώς δημιουργεί προβλήματα που όλοι μας ζούμε αυτές τις μέρες.

Η συμβολή της χούντας σε ό,τι μεταπολιτευτικά ζήσαμε είναι έντονη και οδήγησε την χώρα μας και την πολιτική ηγεσία να αποτίει φόρο τιμής σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Τα επόμενα χρόνια η Ιστορία θα αποκαταστήσει τους πραγματικούς ήρωες αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από ΜΥΘΟΥΣ που κατασκευάστηκαν για να νιώθουν ένοχοι όσοι πραγματικά έπρεπε να τιμώνται.

Το να ταυτίζεται η χούντα με οτιδήποτε εθνικό είναι προφανώς λάθος αφού δεν μπορεί τίποτα να είναι ΑΛΗΘΙΝΟ όταν τα ΜΜΕ διώκονται και όταν το λειτούργημα του δημοσιογράφου καταργείται.

Αυτό ισχύει και για τους σημερινούς πραιτωριανούς της Εξουσίας που καλό θα ήταν να αποφεύγουν τις υπερβολές που δημιουργούν τα 11 εκ. ευρώ που μοίρασε ο νέος "Μωϋσής" όπως  αποκαλούν όσοι εισέπραξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή έκανε το αυτονόητο σε αυτή την πανδημία.

Γιατί η Γη της Επαγγελίας είναι όχι απλώς μακριά αλλά ακόμα μια ουτοπία που στήνουν τα ΜΜΕ στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν τον πρωθυπουργό στο απονενοημένο διάβημα να στήσει κάλπες το φθινόπωρο.

Διαβάσαμε πως το διαψεύδει σε συνέντευξη που έδωσε στην "Καθημερινή" και στον συνάδελφο Αλέξη Παπαχελά και ελπίζουμε να τηρήσει τα όσα δήλωσε.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να υπάρχει περισσότερη Δημοκρατία στα δύσκολα χρόνια που έρχονται για την πατρίδα μας.

Μένουμε όρθιοι έστω και μέσα στα σπίτια μας και ενεργοί παλεύοντας πάντα για Αρχές και Αξίες που ευδοκιμούν ΜΟΝΟ στον δυτικό κόσμο.

Επειδή σε 2-3 μήνες θα επανέλθουν οι λαϊκιστές και οι δήθεν πατριώτες που τιμάνε τους αγώνες της αριστεράς εμείς θα είμαστε εδώ για να αποκαλύπτουμε την υποκρισία τους.

Είμαστε εδώ μαζί με εσάς τους λίγους που παλεύεται αταλάντευτα εναντίον του μαύρου και του κόκκινου φασισμού και που μας κρατάτε ακόμα ζωντανούς στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε και στην πόλη μας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για έναν δήμαρχο που θα λέει ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές την ΑΛΗΘΕΙΑ στους δημότες και δεν θα τους ταΐζει αριστερό σανό όπως έκαναν όλοι οι δήμαρχοι της πόλης μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται τώρα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν στις Ιδέες του Εθνικισμού την λύση σε μια παγκόσμια δικτατορία που προφανώς και δέχθηκε ισχυρότατο πλήγμα από την πανδημία.

Παντού τα έθνη -κράτη συζητούν πλέον ανοιχτά την ανάγκη περιορισμού της μετανάστευσης και της συνεργασίας σε άλλη βάση με κράτη που απειλούν την παγκόσμια Ειρήνη και Υγεία μας.

Η Αστική μας Δημοκρατία με νέα "όπλα" ,και με κράτη- έθνη που θα αναθεωρήσουν πολλές από τις παλιές τους απόψεις θα προχωρήσει στην αυριανή καλύτερη μέρα που θα είναι ίσως δύσκολη αλλά ευεργετική για όλο τον δυτικό κόσμο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: