ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τουλάχιστον διατηρούμε το χιούμορ μας και την καλή μας διάθεση και εν μέσω καραντίνας

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Τουλάχιστον διατηρούμε το χιούμορ μας και την καλή μας διάθεση και εν μέσω καραντίνας



Η ανάρτηση είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του συνδημότη μας και εορτάζοντα χθες Γιώργου Μπενά εντεταλμένου αμισθί συμβούλου της νέας διοίκησης σε θέματα επιχειρηματικότητας αλλά και Πολιτικής Προστασίας. 



Ο Γιώργος λοιπόν δεν έχασε ευκαιρία να τρολάρει τα χρόνια πολλά της σεξοβόμβας Σέλμα Χάγιεκ για τους Γιώργηδες και από ό,τι βλέπετε συγκέντρωσε πολλά like και σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Γιατί προφανώς και ο λαός εξακολουθεί και εν μέσω πανδημίας να ...... Τώρα για όσους παραπονεθούν για την ποιότητα αυτής της ανάρτησης ας ρίξουν μια ματιά στις δημοφιλείς αναρτήσεις του ιστολογίου μας για να δείτε τι ακριβώς διαβάζετε ακόμα και όταν αυτές οι αναρτήσεις δεν ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια αυτή θα ανέβει αφού δεν έχουμε καμία όρεξη για γκρίνια σήμερα , και αφού κάποιοι παραπονιούνται πως τους χαλάμε την διάθεση ενημερώνοντας για την πανδημία και τα θύματά της.

Ας πάμε και εμείς λίγο με το "κύμα" άλλωστε έχουμε δώσει εδώ και χρόνια τα διαπιστευτήριά μας και δεν θα παρασυρθούμε συνεχίζοντας ακάθεκτοι τον μοναχικό μας δρόμο. Αυτόν που φυσικά και καμία δημοτική παράταξη της πόλης δεν υιοθετεί αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ έχει κόστος και δεν "πουλάει" άμα δεν είναι ευχάριστη.

Πέρασε και η πρωταπριλιά για να σας πούμε πως η επόμενη μέρα θα είναι ένας παράδεισος για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες μπας και μας αγαπήσετε περισσότερο για την προσφορά μας!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: