ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ξεφορτώθηκε" τον υβριστή μας Χρήστο Παπαδόπουλο το ΝΠΔΔ του δήμου μας "ΠΑΟΔΗΛ"

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

"Ξεφορτώθηκε" τον υβριστή μας Χρήστο Παπαδόπουλο το ΝΠΔΔ του δήμου μας "ΠΑΟΔΗΛ"



Με την παρακάτω απόφαση κάντε κλικ εδώ το ΝΠΔΔ του δήμου μας "ΠΑΟΔΗΛ" απαλλάχθηκε από την παρουσία του υβριστή μας Χρήστου Παπαδόπουλου. 



Έτσι τώρα θα έχει άπλετο χρόνο να ασχολείται λέγοντας ασυναρτησίες για εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( κάνε κλικ εδώ)

Τουλάχιστον απαλλάχθηκε ο ΠΑΟΔΗΛ από τις "καινοτόμες" απόψεις του αφού ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήριζε δημόσια στο facebook τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα ως ευπατρίδη ενώ παράλληλα χαρακτήριζε ακροδεξιούς τους πετυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη που τάχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους απομακρύνει!

Ας ασχοληθεί ο κ. Παπαδόπουλος με τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται και  ας αφήσει την φιλελεύθερη ΝΔ να αποφασίζει για το πως θα βγάλει την χώρα μας και πάλι στο ξέφωτο μετά από 4,5 ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και με το απίστευτο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που προσπάθησαν να στήσουν .

ΥΓ: Λόγω φόρτου εργασίας παραιτήθηκε φανταζόμαστε και αυτός όπως και οι υπόλοιποι δημόσιοι υβριστές μας. Βλέπετε το να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ σε μια πόλη που έχει μάθει να ζει με ΜΥΘΟΥΣ είναι η πιο επαναστατική πράξη. Επειδή η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του είχε δώσει "βήμα" για τα κοινά της πόλης ας τον "μαζέψει" και πάλι αφού είναι κρίμα να χάνονται άνθρωποι με τέτοιες "προοδευτικές" αντιλήψεις!

Υπάρχουν βέβαια και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις αφού τελευταία ο κ. Παπαδόπουλος ενδιαφέρεται για την "εξυγίανση" της ΝΔ αποδίδοντας άδικους και βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον όσων αποτελούν την πλέον ΔΕΞΙΑ  και ΗΘΙΚΗ πλευρά της. Γιατί προφανέστατα και στη ΝΔ ευδοκίμησαν διάφορα σαπρόφυτα κατά καιρούς! 

Για τις άλλες αριστερές παρατάξεις δεν τίθεται θέμα αφού είπαμε δεν έχουν ισοπεδωθεί ακόμα όλα ώστε να αποκαλούν ευπατρίδη τον δοτό δήμαρχο της χούντας στην πόλη μας!

ΥΓ: Έτσι o Chris Papadopoulos θα έχει χρόνο να ασχολείται περισσότερο με το τένις και την αντισφαίριση αφού ως συντονιστή που τον είχαν λογικά θα είχε κάποια αμυδρή σχέση με αυτά!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: