ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμετικό ποστ της Ευαγγελίας Βοσινάκη - Τον "τιμούν" μετά θάνατον οι υβριστές του! και προφανώς υποκριτική και η ανάρτηση του Άγγελου Κάνδηλα που όταν ο Παρράς παραιτήθηκε από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έμεινε να γλύφει τις πατούσες του Τάσου

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Εμετικό ποστ της Ευαγγελίας Βοσινάκη - Τον "τιμούν" μετά θάνατον οι υβριστές του! και προφανώς υποκριτική και η ανάρτηση του Άγγελου Κάνδηλα που όταν ο Παρράς παραιτήθηκε από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έμεινε να γλύφει τις πατούσες του Τάσου

 


Προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να μην καυτηριάσουμε την υποκρισία της όψιμης Συριζαίας και πρώην Πασόκας  κ. Ευαγγελίας Διαμαντή που μας έκανε πάλι την "τιμή" να ασχοληθεί μαζί μας. 

Σχεδόν συγκινηθήκαμε όταν είδαμε πως στην ομάδα της που κάνουν πάρτι οι υβριστές του Δημήτρη Παρρά και οι πολιτικοί τους οποίους κατήγγειλε πως εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα εις βάρος της παράταξης , είχε το θράσος να βγει να μιλήσει για την φιλία της με τον εκλιπόντα συναγωνιστή. 

Και βέβαια πόσταρε ένα ποστ του Κάνδηλα χωρίς ουσία και περιεχόμενο όπως αυτά που ποστάρει συνήθως. 

Ο κ. Κάνδηλας  αγκαλιά με την Ευαγγελία λοιπόν! Αυτός  που στήριζε τον Τάσο Ευσταθίου έως και την ήττα του ( με Κάνδηλες , Σούλες , Πετράκηδες και Κουρήδες ήταν αναμενόμενη )  και ήταν αντίθετος στην επιλογή της ΝΔ στο πρόσωπο του πρώην ευρωβουλευτή  Κώστα Πουπάκη που ο μακαρίτης στήριζε με πάθος λόγω λέει ηλικίας λες και ο Τάσος είναι παιδάκι! μαζί με την Συριζαία βγήκαν να τιμήσουν τον Σαμαρικό ΔΕΞΙΟ και περήφανο Δημήτρη Παρρά! 

Αηδία και μόνο να το σκέφτεσαι πόσο μάλλον όταν οι ανήθικοι το ποστάρουν κατηγορώντας εμάς που στηρίξαμε κάθε του βήμα. 

Εκτός αυτού ο κ. Κάνδηλας δεν ακολούθησε ποτέ τις φιλελεύθερες απόψεις του εκλιπόντος ήταν και θα παραμείνει ένας κρατιστής που καμία σχέση δεν έχει με όσα πρεσβεύει η ΝΔ τα τελευταία 10 χρόνια. 

Άλλωστε Ευαγγελία και Άγγελος ως δημόσιο υπάλληλοι είναι οπαδοί της Σοβιετίας που πολέμησε έως την τελευταία στιγμή ο Δημήτρης Παρράς που ως μετακλητός εάν και του δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία της μόνιμης καρέκλας είπε το δικό του μεγάλο ΟΧΙ. 

Αυτό που δειλοί ακόμα και στο να αναφέρουν το όνομά μας δεν θα έπρατταν ΠΟΤΕ. 

Και επειδή προκληθήκαμε θα δημοσιεύσουμε όλο το επόμενο διάστημα τις ύβρεις και τα εμετικά σχόλια της "κυρίας" Διαμαντή προς τον "φίλο" της που βέβαια ποτέ δεν τίμησε με την ψήφο της και που φυσικά και που της μιλούσε της έδινε αξία. 

Μην περιμένει από εμάς καμία ΑΝΟΧΗ και φυσικά στο "βόθρο" που ονομάζει ως ομάδα που αγαπά την Ηλιούπολη ουδείς Νεοδημοκράτης πλην κάποιων ξεφτιλισμένων δεν μπαίνει. 

Η δικές μας αναρτήσεις μπήκαν σε όλες σχεδόν τις ομάδες των Νεοδημοκρατών και των υπουργών που τιμούσαν τον Δημήτρη Παρρά και στηρίζουν την οικογένειά του έως σήμερα με πράξεις και όχι στα λόγια. 

Τέλος για τους κυρίους Αραμπατζή και Ευσταθίου που δεν έβγαλαν δελτίο τύπου αλλά αρκέστηκαν στο ποστ του Κάνδηλα η "πληρωμή" τους για την "αφηρημάδα" τους  θα δοθεί στην κάλπη του 2023. 

Σ.Μ 

Και εδώ βλέπετε πως η κυρία Διαμαντή φιλοξενεί τα χυδαία ποστ των υβριστών του μακαρίτη Δημήτρη Παρρά δηλαδή Κική Παρασκευά και Κώστας Δήμου οι οπαδοί του Μωραίτη με τα ωραία κείμενα εναντίον του Παρρά που τον αποκαλούσαν φουλαράκια και άλλα γραφικά επειδή πίστευαν πως είναι του συναφιού τους 


Η κ. Διαμαντή προφανώς και ήρθε χθες στην πόλη μας και δεν γνωρίζει τους οπαδούς του "Μεσσία" . Βέβαια επειδή προκληθήκαμε απαντήσαμε αφού ουδεμία όρεξη είχαμε να ασχοληθούμε με την κ. Διαμαντή που εδώ βλέπετε στην προεκλογική συγκέντρωση του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και βέβαια από την ομάδα της δεν θα μπορούσε να λείψει και ο έτερος φασίστας Κώστας Δήμου ο γνωστός φιλοχουντικός οπαδός του κ. Μωραίτη που καθύβριζε τον Δημήτρη Παρρά στο facebook και που προφανώς είναι διαδικτυακός φίλος της κ. Διαμαντή. 






1 σχόλιο:

Δ.Π. είπε...

Υπάρχουν φήμες για μια προφορική συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα σε ένα σημερινό δημοτικό σύμβουλο της Παράταξης Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά και τον Δ.Π.

Στην τότε εποχή έχουν αποφασίσει εν κοινού ότι ο τότε και ο σημερινός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά θα παραχωρούσε την θέση του για δύο χρόνια στον Δ.Π. γιατί τους χώριζε μόνο 5 ψήφους.

Βέβαια αυτή η συμφωνία δεν έχει τηρηθεί ποτέ και πλέον θα παραμείνει μια φήμη.