ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσα δελτία τύπου και να βγάλει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης δεν πείθει - Έχει δείξει τι υπηρετεί με την ΑΦΩΝΙΑ της στην περίπτωση του καθηγητή -παιδεραστή της πόλης μας

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Όσα δελτία τύπου και να βγάλει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης δεν πείθει - Έχει δείξει τι υπηρετεί με την ΑΦΩΝΙΑ της στην περίπτωση του καθηγητή -παιδεραστή της πόλης μας



 Εμείς καιρό έχουμε γράψει εδώ τι ακριβώς πρεσβεύει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης , την οποία εκπροσωπεί ( όχι για πολύ ακόμα) ο όψιμος Συριζαίος κ. Τασούλας. 

Διαβάζοντας εδώ  αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε πολίτης δεν είναι φασίστας πως η Ένωση αυτή σε καμία περίπτωση δεν προασπίζεται τίποτα παραπάνω εκτός από τον αριστερόστροφο φασισμό της. Η χυδαιότητα του προέδρου είναι ορατή σε κάθε δημότη της πόλης που έχει λογαριασμό στο facebook και έχει αναδειχθεί πολλές φορές από εμάς και όχι μόνο. 

Όσο για τα μέσα που προβάλλουν τις απόψεις έχουν και αυτά τις ίδιες αντιλήψεις για την παιδεραστία και το απέδειξαν όταν όλα τα ΜΜΕ έπαιζαν το θέμα του παιδεραστή και αυτοί έβαζαν πλάτη και έγραφαν τις γνωστές τους μ@λ@κίες για την διοίκηση του δήμου θεωρώντας πως ο δημότης δεν γνωρίζει τι έργο γίνεται και από ποιους στην πόλη μας. 

Οι νέες φαντασίες τους θα τερματιστούν στις δημοτικές εκλογές του 2023 όπως και οι παλιές τους έλαβαν τέλος στις κάλπες του 2019 και το μόνο που πέτυχαν είναι να αλλάξουν έναν καλό δήμαρχο με τον επί 8 χρόνια Αντιδήμαρχο οικονομικών της δικής του διοίκησης. 


Τα ποσταρίσματα του προέδρου της Ένωσης στο facebook 


Απέδειξαν με την γκρίνια που επιδεικνύουν πως μοναδικός τους στόχος είναι να πάρουν αυτοί καρέκλες ,οι παντελώς άχρηστοι που δεν έχουν προτείνει έως σήμερα τίποτα θετικό για την πόλη. 

Ρέπουν προς τον κόκκινο φασισμό, φιλοξενούν στις σελίδες τους πύρινα άρθρα "ψεκασμένων" και παράλληλα αναρωτιούνται γιατί θα μας έχουν μόνιμα απέναντί τους.




Μα απλά γιατί είναι φασίστες και οπαδοί μιας Ένωσης που καθυβρίζει καθημερινά την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως επειδή με δική της απόφαση τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο παιδεραστής - καθηγητής και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και οσονούπω αλλαγές στο εκπαιδευτικό προσωπικό που προφανώς έπεσε από τα "ροζ σύννεφα" της υποκρισίας όταν στη δικογραφία υπάρχουν τέσσερις καταθέσεις γονέων που λένε σε απλά Ελληνικά πως είχαν ενημερώσει την διοίκηση του σχολείου!


Τώρα οι δικηγόροι του καθηγητή επικαλούνται "κόντρες" του παιδεραστή με τους γονείς για μαθησιακούς λόγους! Και βέβαια για όσους διακινούν και πάλι fake news ο καθηγητής είναι ακόμα στις φυλακές και περιμένει την "δικαίωσή" του απειλώντας μέσω των δικηγόρων του τα ΜΜΕ να μην δημοσιοποιήσουν τις καταθέσεις των μαρτύρων ενώ παράλληλα κατηγορούν και την Εισαγγελία για την διαρροή τους! 



Φύλλο και φτερό θα γίνουν από τα "συστημικά ΜΜΕ" από την στιγμή μάλιστα που ο ρατσισμός συνεχίζεται για το θύμα του καθηγητή όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από κάποιους που θεωρούν πως επειδή είναι μέλη κόμματος θα ενδιαφερθεί αυτό για τις δικές τους ανωμαλίες. 

Δεν μασάει η ΔΕΞΙΑ,  το απέδειξε πρόσφατα και με την άρση ασυλία βουλευτή της που ήταν πολύ "αριστερός" για να δείχνει ανοχή σε επιχειρήσεις εκεί στο λιμάνι του Πειραιά πολύ προχωρημένες και τώρα προσπαθεί να εμπλέξει την ίδια την δημοτική του παράταξη που πρώτη τον "έδωσε" βορά στα ΜΜΕ. 


Ο Τασούλας προφανώς και δεν έχει ανάγκη από νεκροταφείο στον Υμηττό αλλά θεωρεί πως πρέπει να συνεχιστεί η ατέρμονη αναζήτηση αφού εντός Αστικού ιστού δεν επιτρέπεται να γίνει. 


Και για να τελειώνουμε με τον άνθρωπο που αμφισβητεί την δική μας διαδρομή και μας αποκαλεί "σκουπίδια".  Είναι τιμή μας να μας υβρίζουν Τασούλες και να ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ μόνοι απέναντι ως ΜΜΕ σε όσους φιλοξενούν τις κενές περιεχομένου ανακοινώσεις μιας Ένωσης(στα απαξιωμένα από τους πολλούς ΜΜΕ τους διαβάζουν μόνο όσοι έχουν βάλει να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη)  που φλυαρεί αφού δεν θέλει να συνεισφέρει σε καμία περίπτωση στο τεράστιο κυβερνητικό έργο που γίνεται στο χώρο της Παιδείας. 




Θέλει εκπαιδευτικούς χωρίς αξιολόγηση και φυσικά όχι κάμερες για να μην καταγράφουν τις χειρονομίες και τα σεξιστικά ανέκδοτα καθηγητών που θεωρούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ προνομιακό χώρο για να επιδοθούν στις ανωμαλίες τους. 

Από τα μέσα με σημείο αναφοράς την πόλης μας μόνο τα notianea.gr κάλυψαν δημοσιογραφικά αξιοπρεπώς το θέμα του παιδεραστή - καθηγητή και βέβαια πλην του δημάρχου και κυρίως του τωρινού αντιδημάρχου Παναγιώτη Κόκλα ουδείς άλλος βγήκε τόσο ΞΕΚΑΘΑΡΑ να καταδικάσει όχι μόνο το δράστη που θα τιμωρηθεί αλλά και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων ήθελαν να αποσπάσουν το ΚΤΗΝΟΣ αλλού για να σώσουν τα παιδιά από τις ανώμαλες ορέξεις του! 




Αντί να πάρουν τηλέφωνο οι ίδιοι την Αστυνομία αναζητούσαν πως θα απαλλαγούν από τον καθηγητή "βάρος"  με ενέργειες βέβαια που δεν θα σταματούσαν την εγκληματική του δράση. 

Μην ξεχάσετε λοιπόν να ποστάρετε και στους τοίχους σας το δελτίο τύπου της Ένωσης για τα tablet για να δείξετε πόσο κοντή μνήμη έχετε και πόσο δικαιώνετε για ακόμα μια φορά αυτό εδώ το ιστολόγιο που ξεκάθαρα λέει πως υπηρετείτε ιδεοληψίες δεν έχετε ουδεμία δημοσιογραφική δεοντολογία και κυρίως συγχρωτίζεστε με όλους τους φασίστες που δεν κοιτάνε τα χάλια τους και την αμορφωσιά τους αλλά τους φταίνε οι δημοσιογράφοι που πρέπει να αφήσουν κατά αυτούς  την ΣΑΠΙΛΑ να συνεχίσει να δρα υπονομεύοντας θεσμούς όπως η Δικαιοσύνη. 

Μια Δικαιοσύνη που θα τον είχε ήδη ελεύθερο και να διδάσκει αφού χωρίς την πίεση των ΜΜΕ έχει αποδείξει πως δεν λειτουργεί , και κυρίως δεν αποδίδει όσα οι πολλοί αναμένουν από εκείνη.  Το είδαμε σε πολλές δίκες το βλέπουμε συχνά πως ό,τι δεν προβάλλετε έχει ποινές "χάδια" αφού και οι δικαστές άνθρωποι είναι και κάνουν "λάθη" . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: