ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ψεκασμένοι" της τάχα επιβλαβούς ακτινοβολίας του ΚΥΤ από τον Υμηττό λοιδορούν την κυβέρνηση για τα μέτρα κατά της covid-19

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Οι "ψεκασμένοι" της τάχα επιβλαβούς ακτινοβολίας του ΚΥΤ από τον Υμηττό λοιδορούν την κυβέρνηση για τα μέτρα κατά της covid-19

Όταν βλέπεις πρόβλημα υγείας των δημοτών μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό και παράλληλα συγχρωτίζεσαι με όσους θεωρούν την πανδημία απλή γρίπη προφανώς και δεν έχεις αξιοπιστία. 

Τα ακομμάτιστα "πρόβατα" παραμένουν τέτοια όσο αναπαράγουν θεωρίες συνωμοσίας που δεν συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Άλλοτε κατηγορούν την κυβέρνηση για ελλιπή μέτρα, άλλοτε σκούζουν γιατί τους στερούμε τις ελευθερίες και πάντα υιοθετούν φωνές λαϊκισμού ενώ παράλληλα μονίμως βρίζουν τα ΜΜΕ. 

Τα μόνα δηλαδή που κάνουν ευσυνείδητα την δουλειά τους και που έχουν σώσει μέσω της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ περισσότερες ζωές από όσες οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. 

Γιατί εάν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει για να ζήσεις εν μέσω πανδημίας  ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάτσεις σπίτι σου , να μην συγχρωτίζεσαι και να τηρείς όσα ακούς από τα ΜΜΕ. 

Μάσκα όταν βγαίνεις έξω, μη συγχρωτισμό και πλύσιμο των χεριών. Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να μην κολλήσεις είναι να μην συγχρωτίζεσαι ,άμα περιμένεις η Ελλάδα να αποκτήσει 2000 ΜΕΘ για να σε "φιλοξενήσουν" όταν τις χρειαστείς είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο. 

Κανένα δημόσιο σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει πως θα σε γλιτώσει από τον κορωνοϊό αφού μέσα σε ΜΕΘ μπαίνεις όταν πλέον η κατάσταση είναι τραγική. 

Πριν χρειαστείς λοιπόν την έσχατη λύση της ΜΕΘ, τήρησε τους κανόνες για να μην βάλεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. 

20 εκ ευρώ έδωσε η κυβέρνηση για να σου μάθει να φοράς μάσκα και να μένεις σπίτι αλλά ήταν προφανώς λίγα αφού κάθε μέρα οι "ψεκασμένοι" γίνονται περισσότεροι αφού η βλακεία είναι ανίκητη όσο η πανδημία διαρκεί, δοκιμάζοντας τις αντοχές όλων μας. 

Αφήστε τις "επαναστάσεις" για μετά το τέλος της πανδημίας ή συνεχίστε θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σας και όσων αγαπάτε. Και βέβαια μην ξεχνάτε να βρίζετε καθημερινά τα ΜΜΕ που σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις για την πανδημία γιατί βλέπετε οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που σε όλο τον κόσμο ξενυχτούν για να μη μείνει χωρίς ενημέρωση ο καθένας από εσάς. 

Όσοι τρομοκρατείστε κλείστε μάτια και αυτιά και συνεχίστε την ζωή σας πριν σας "τσιπάρουν" ! Ο πρωθυπουργός άλλωστε τόνισε πως πρέπει να μην ακούμε τους "ψεκασμένους" και κάποιοι "δημοκράτες" θίχτηκαν για τον χαρακτηρισμό. Είναι οι ίδιοι που ζητούν από την κυβέρνηση να σώσει τους υβριστές της. Πιστεύετε ειλικρινά πως έχει την δύναμη να το κάνει; 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: