ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα μόνο λεπτό

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα μόνο λεπτό

Οι υβριστές του αείμνηστου συναγωνιστή θεωρούν πως θα  ανεχθούμε τον Φασισμό τους 

  • Συνεχίζουν το διαδικτυακό παραλήρημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη  η Κούλα ,  η Σούλα και το κακό συναπάντημα. Η πρώτη προασπίζει τα συμφέροντα του "Μεσσία" της πόλης και κατά φαντασία υποψήφιου δημάρχου ( 10 χρόνια τώρα προαναγγέλλει την κάθοδο του σε εκλογές αλλά στο τέλος αντιλαμβάνεται πως άνθρωποι με τις δικές του απόψεις δεν έχουν τύχη και κάνει πίσω) , η δεύτερη φαντάζεται "λιοντάρια" , φλερτ και σχέσεις και διαδίδει fake news επί εξάμηνο για έναν δημοσιογράφο που ουδέποτε ασχολήθηκε με την μετριότητά της. Στην παρέα προστέθηκαν και άλλοι που εδώ και καιρό δεν βλέπουν με καλό μάτι την διαδικτυακή μας παρουσία και αναζητούν σε λαϊκιστές και δημαγωγούς "λύτρωση" από την ανοησία τους. Ας συνεχίσουν τον "αγώνα" τους και την λάσπη τους άλλωστε έχει μερικά ακόμα  "γουρούνια" η πόλη που αρέσκονται στο να κυλιούνται μέσα σε αυτή. 

  • Οι διαφημιστές γραφείων τελετών και άλλων επιχειρήσεων της πόλης ενοχλούνται για την δική μας δωρεάν προβολή ανθρώπων που εκτιμούμε και τυγχάνει να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Να τους ενημερώσουμε εάν δεν το γνωρίζουν πως τα ιστολόγια έχουν ειδικό νομικό πλαίσιο το οποίο  εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργίας τους όταν μάλιστα έχουν ηλεκτρονική διεύθυνση com αποφεύγοντας έτσι τις εμετικές Ευρωπαϊκές νομοθεσίες που περιορίζουν την Ελευθερία της έκφρασης. Έτσι θα "παιδευτούν" αλλά στο τέλος θα μάθουν πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σοβιετίες σε αυτό, ώστε να αποφασίζει ο "πατερούλης" ή ο τοπικός νομοθέτης για πράγματα που είναι καθιερωμένα από την δεκαετία του 1990 σε προηγμένα δημοκρατικά κράτη. Η περίπτωση του ιστολογίου troktiko αποδεικνύει τα λεγόμενά μας και φυσικά στην Ελλάδα υπάρχει μια φιλελεύθερη κυβέρνηση που της είναι αδιανόητο να πάει κόντρα στα κοινά συμφέροντα που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες με τους φίλους και συμμάχους της. Άλλωστε το ιστολόγιο αυτό λειτουργεί σεβόμενο την δημοσιογραφική δεοντολογία και συνεργάζεται για την πληρέστερη ενημέρωση σας με επαγγελματίες του χώρου που ξέρουν τι πρέπει να δοθεί ως είδηση στο κοινό και τι όχι. 

  • Όλο και περισσότεροι συνδημότες μας βλέπουν θετικά δράσεις της διοίκησης προς την σωστή κατεύθυνση. Το βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πολίτες που ιδεολογικά δεν έχουν καμία συγγένεια με την παράταξη ΗλιουπΌλοι Μαζί -ΕΝΑΚ δίνουν συγχαρητήρια για προβλήματα που επιλύνονται. Δεν το είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια αλλά μάλλον οι καιροί άλλαξαν σε σημείο που η δική μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ δεξιά θέση στο πολιτικό σκηνικό φαντάζει σε πολλούς αναγνώστες μας ξεπερασμένη. Δεν συμφωνούμε ας αναμένουν πριν μας ψέξουν αφού στα βασικά θέματα θα υπάρχει πάντα ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΗ οπτική και κυρίως ΛΥΣΗ. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ας δουν την στάση που τήρησαν εν μέσω πανδημίας οι Σταλινοφασίστες χθες ή αυτή που θα τηρήσουν στο μέλλον αφού όσες ευκαιρίες και εάν τους έδωσε η Αστική μας Δημοκρατία τις "κλώτσησαν" όλες από το τέλος του εμφυλίου έως και σήμερα. 

  • Τέλος για να μην γίνονται παρεξηγήσεις το ιστολόγιο αυτό έχει καλό λόγο για οποιοδήποτε δρα προς το συμφέρον της πόλης. Από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Κρίνουμε δράσεις χωρίς να απεμπολούμε ούτε λεπτό τις Αρχές και Αξίες που υπηρετούμε από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας παρουσίας στην πόλη. Άλλωστε δεν ασκούμε Εξουσία εμείς , ούτε παίρνουμε αποφάσεις αλλά δεν θα λαϊκίσουμε για να κάνουμε το χατίρι όσων το 2014 έβριζαν την κυβέρνηση σωτηρίας της χώρας υπό την πρωθυπουργία του μεγάλου πατριώτη Αντώνη Σαμαρά. Για εμάς πάντα ο ηγέτης παίζει ρόλο και φυσικά στην Ελλάδα τα κόμματα είναι κυρίως αρχηγικά και όχι Αρχών. Άλλη η ΝΔ του Ευάγγελου Αβέρωφ , άλλη του Κώστα Καραμανλή και άλλη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για εμάς πάει καλύτερα από όσα αναμέναμε η παρούσα κυβέρνηση ιδίως με μια σύνθεση που αρχικά μας "πάγωσε" για πολλές από τις επιλογές σε υπουργικές καρέκλες του πρωθυπουργού. Στην διαχείριση της κρίσης της πανδημίας τα πάει εξαιρετικά και για τον λόγο αυτό δεν έχουμε σήμερα στη χώρα μας 5000 ή 10.000 νεκρούς αλλά λίγο πάνω από τους 1000. Βέβαια και η παραμικρή απώλεια συνανθρώπου μας είναι για εμάς πρόβλημα και είναι και ο λόγος που ο Τραμπ ηττήθηκε ΚΑΘΑΡΑ στις Αμερικανικές Εκλογές . Γιατί προφανώς και η Αμερική δεν μπορεί να είναι μεγάλη ούτε εσύ ηγέτης με πάνω από 250.000 φέρετρα. Η ανοησία πληρώνεται αφού αντί να ακούει τους επιστήμονες άκουγε τους "ψεκασμένους". Ακόμα θα θέλαμε να τονίσουμε πως για να είσαι υπερδύναμη πρέπει να έχεις στρατιωτική παρουσία σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης και όχι να κλείνεσαι στο "καβούκι" του. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: