ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τους ελέγχους στις λαϊκές αγορές

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τους ελέγχους στις λαϊκές αγορές

 


Παρά τις πολιτικές πιέσεις που ασκούνται στα κυβερνητικά κλιμάκια από τα ενδιαφερόμενα σωματεία που έχουν έννομο συμφέρον από τις λαϊκές αγορές η κυβέρνηση και η Πολιτική Προστασία θα συνεχίσει να κάνει ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. 

Ήδη οι καταγγελίες για μη τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων ανά πάγκο έχει κινητοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό ενώ παράλληλα η κυβέρνηση ακούει με ενδιαφέρον τις αιτιάσεις της ΠΟΣΛΠΑ  που έχουν ενδιαφέρον και πολλές από αυτές είναι χρήσιμο να εκτιμηθούν από τους αρμόδιους φορείς πριν ανακοινώνουν μέτρα για τις λαϊκές αγορές δείχνοντας να αγνοούν πως αυτές λειτουργούν. 

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το θέμα και κυρίως το σκέλος που αφορά όχι την λειτουργία τους τώρα εν μέσω πανδημίας αλλά όταν ξεμπλέξουμε από αυτή. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις λαϊκές αγορές και έχει άψογη συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΟΣΛΠΑ κ. Δημήτρη  Μουλιάτο. 

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης  Περιφέρειας Αττικής κ. Σταύρος Μελάς έχει δείξει ιδιαίτερο  ενδιαφέρον για τα αιτήματα της ΠΟΣΠΛΑ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: