ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ζευγάρι των υβριστών του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη και η δική μας θέση

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Το ζευγάρι των υβριστών του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη και η δική μας θέση


 Επί έξι μήνες οι εικονιζόμενοι ρατσιστές δρουν διαδικτυακά εναντίον του ιστολογίου μας. Ο πρώτος οπαδός του "Μεσσία" Δημήτρη η δεύτερη υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που βγήκε στη σέντρα από το ιστολόγιό μας για την ρατσιστική της επίθεση εναντίον μιας άλλης γυναίκας. 

Από τότε παρέλασαν και "εξαφανίστηκαν" από δίπλα της όσοι ήθελαν αυτή εδώ την ΕΛΕΥΘΕΡΗ φωνή φιμωμένη. 

Όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι και για όλους φυσικά αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ είχε αναδείξει τις δράσεις τους. 

Ανάμεσα σε όσους την "πάτησαν" και "φίλοι" που θεώρησαν πως η λάσπη της κ. Μανώλη θα έπιανε και ίσως τότε είχαν τύχει να διαβαστούν και αυτοί όπως εμείς. 

Απαξιωμένα μέσα του 10ευρου , νέα τοπικά ΜΜΕ που ανεβοκατεβάζουν αναρτήσεις και ζητάνε ταπεινά συγγνώμη στην εκάστοτε διοίκηση ακόμα και όταν έχουν δίκιο και φυσικά ο κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος που δεν κατεβαίνει ΠΟΤΕ στις κάλπες επειδή φοβάται την ετυμηγορία. 

Με "όχημα" ένα ιστολόγιο που πριν ασχοληθεί με τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη ήταν στο no data όλες και όλοι αυτοί επιχείρησαν να φιμώσουν αυτό το μέσο. 

Ένα τοπικό ΜΜΕ που για χρόνια ταυτίστηκε με το ρεπορτάζ και τις καταγγελίες ενός δημοσιογράφου που σεβάστηκε υπερβολικά φασίστες και ρατσιστές που πρόβαλε άξιους αλλά και "σκουπίδια" και που δεν ήθελε να εκμεταλλευθεί τις τεράστιες δυνατότητες που του παρείχε το γεγονός πως ήταν blogspot. 

Τα αποτελέσματα τα "λούστηκε" και τα λούζεται ακόμα αφού ο κάθε "ψεκασμένος" που του έδινε αξία συνομιλώντας και μόνο μαζί του την κρίσιμη ώρα κράτησε ουδετερότητα! 

Και βέβαια και ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του και από τα τέλη Αυγούστου ζήτησε από όσους τον βοήθησαν στο ξεκίνημα του εγχειρήματος αυτού το μακρινό 2013 να λάβουν θέση. 

Και βέβαια εμείς λάβαμε και λέμε σε όλες και όλους πως εμείς ούτε συναισθηματικοί είμαστε ούτε φυσικά μας ενδιαφέρει η τύχη του οποιουδήποτε σε αυτή εδώ την πόλη. 

Για εμάς που δεν έχουμε την καθημερινή προστριβή με τον "μικρόκοσμο" της Ηλιούπολης αδιαφορούμε για όλες και όλους που υπηρετούν τον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό. 

Η επιτυχία αυτού του ιστολογίου είναι πως από το καλοκαίρι και μετά άλλαξε τακτική και δεν δίνει χώρο σε κανέναν που αποδεδειγμένα έχει "λερώσει" τα χέρια του ή το στόμα του. 

Το μέλλον θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού προφανώς και όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην πόλη υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει και εμείς ως επαγγελματίες είμαστε εδώ για να φέρουμε στην επιφάνεια όχι 100ευρα και 10ευρα αλλά εκατομμύρια ευρώ που έγιναν θέσεις εργασίας , εξυπηρετήσεις σε ημετέρους ιδιώτες και κυρίως έργα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν ενώ είχαν πέσει οι προκαταβολές. 

Και βέβαια όλα αυτά με στοιχεία αφού εμείς δεν είμαστε συκοφάντες ούτε αναζητούμε θέσεις και αξιώματα σε αυτή τουλάχιστον την πόλη. Φυσικά και δεν το κάνουμε για την ψυχή της μάνας μας και σε κάθε περίπτωση σας λέμε πως παραλάβαμε ένα ιστολόγιο Χ και τώρα είναι ήδη σε άλλο επίπεδο.

Και είναι γιατί για εμάς το είναι ο  τάδε καλό παιδί δεν φτάνει. Αρκετά πια με τους παιδεραστές , τους μπράβους, και τους νταβατζήδες της πόλης στην οποία δολοφονήθηκε ο συνάδελφός μας Σωκράτης Γκιόλιας. 

Αρκετά με τις Σέχτες που μένουν ατιμώρητες εκεί έξω και συνεχίζουν να στοχοποιούν στο όνομα τάχα της Δημοκρατίας. 

Ποιας ακριβώς; Αυτής της 17 Νοέμβρη ή των Πυρήνων της Φωτιάς; Των "δικαστηρίων" του ΛΑΟΥ που βάζουν νομικούς να μιλάνε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ. 

Δεν γνωρίζουμε τι επιθυμεί αυτή η κυβέρνηση για το θέμα της τρομοκρατίας αλλά έως τώρα με εξαίρεση την Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όλοι οι άλλοι αναμένουν απλώς τα νέα πτώματα. 

Σε επόμενο κείμενο αναλυτικά για το "ζευγάρι" των μπροστινών ,και τους από πίσω που επιχαίρουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: