ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Έπεσαν οι μάσκες για δήθεν ενεργούς πολίτες που διαφημίζουν τον φασισμό στην πόλη μας. Με αναρτήσεις του ΚΚΕ και όλων των εχθρών της Αστικής μας Δημοκρατίας και συνεχής στήριξη στα απολειφάδια της χούντας το μόνο που έχουν να πουν για το έργο που γίνεται σήμερα στην πόλη μας είναι πως η διοίκηση έχει έλλειμμα δημοκρατίας 🤣! Και τι ξέρουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ από Δημοκρατία; Εκτός και θεωρούν χούντα την σημερινή κυβέρνηση και "δημοκρατία" τις ερπύστριες και την φίμωση του Τύπου από τα Απριλιανά καθάρματα που στηρίζουν ακόμα και ιερείς της πόλης μας . Για φτύσιμο είναι όσοι κληρικοί δεν είδαν το 1967 τις ερπύστριες και κατηγορούν σήμερα την φιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  •  Εξακολουθούν τα μηνύματα "δημοκρατίας" προς το ιστολόγιό μας αντιδρώντας στη μη προβολή "ψεκασμένων" που με την στάση τους οδηγούν την χώρα μας στην καταστροφή. Φυσικά και δεν θα το παίξουμε αρνητές της μάσκας ή του εμβολίου αφήνουμε τον ρόλο αυτό σε άλλα αριστερά και δεξιά "σκουπίδια" της πόλης που και το 2014 χόρευαν στις πλατείες απαιτώντας την καταστροφή της χώρας. Δεν τους έκανε την χάρη ο Αλέξης Τσίπρας σκεπτόμενος ΕΘΝΙΚΑ ( το γράφουμε και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ μπας και καταλάβουν πως δεν θα πάρουμε από χουντικούς μαθήματα εθνικοφροσύνης) και τώρα επιχειρούν εκ νέου με Πολάκηδες και άλλους που θα βρεθούν εκτός συγκυβέρνησης να πουλήσουν το παραμύθι του κρατισμού ως λύση  για την πανδημία. Ξεχνάνε να αναφέρουν πως οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες τις οποίες αυτοί δεν γουστάρουν επειδή τους χαλάνε την Σοβιετία έχουν ήδη βγάλει σε χρόνο ρεκόρ για τα ιατρικά δεδομένα ένα εμβόλιο που θα μας ανακόψει τον εφιάλτη. Την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας μάχεται αυτοί απεργούν για συνδικαλιστικά προνόμια που έπρεπε να είχαν καταργηθεί χθες. 
  • Αρχικώς φωνάζουν για τα τάμπλετ που δεν δόθηκαν τώρα αναρωτιούνται σε ποιους δόθηκαν και αύριο θα λένε γιατί έπρεπε να δοθούν! Όταν δεν έχεις λόγο ύπαρξης το παίζεις πρόεδρος ενός η Συλλόγου ή μιας Συλλογικότητας τσεπώνεις τα χρήματα από τον Δημόσιο τομέα στον οποίο δουλεύεις και κάνεις την "επανάστασή" σου για να κλείσει τελείως ο ιδιωτικός τομέας που σε θρέφει! Άμα βλέπεις λουκέτα που δημιουργούνται από την δική σου απαίτηση ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ και μη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ φωνάζεις και πάλι στην κυβέρνηση που δεν στηρίζει ως κράτος "πατερούλης" τις επιχειρήσεις που κλείνουν! Αφού θέλουν κρατισμό απόλυτο γιατί δεν πάνε στην Κίνα ή στην Βόρεια Κορέα; 

  • Άμεσα πρέπει να μειωθεί το κράτος και να γίνουν όλες οι μεταρρυθμίσεις που προτείνει ο Χριστόφορος Πισσαρίδης αλλιώς πάμε για νέα χρεοκοπία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: