ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βίοι Παράλληλοι ΚΑΙ κοινό συμφέρον τους η διάσπαση της κεντροδεξιάς της πόλης μας - Οι αντιμνημονιακές κορώνες του Μωραίτη και οι ύβρεις του ανάλογες με τα βρισίματα των στελεχών της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου για τον Σόϊμπλε και τους δανειστές μας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Βίοι Παράλληλοι ΚΑΙ κοινό συμφέρον τους η διάσπαση της κεντροδεξιάς της πόλης μας - Οι αντιμνημονιακές κορώνες του Μωραίτη και οι ύβρεις του ανάλογες με τα βρισίματα των στελεχών της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου για τον Σόϊμπλε και τους δανειστές μας

 


Δήμου και Μανώλη δύο μπροστινοί που λειτουργούν ως ανάχωμα στις επιθέσεις που δέχονται οι επικεφαλής των παρατάξεών τους. 

Πιστά "σκυλιά" και οπαδοί που δεν αναζητούν την αλήθεια αλλά απλώς στοχοποιούν όποιον θίγει τα συμφέροντα των προστατών τους. 

Και οι δύο καλύπτουν τον έκδηλο ρατσισμό των πιστών τους σκύλων και δεν λένε κουβέντα για τις αθλιότητες τους. Από τον Αύγουστο παρακολουθούμε την αφωνία τόσο του μόνιμου τουρίστα κ. Μωραίτη όσο και του Τάσου Ευσταθίου που είδε την παράταξή του να χάνει έναν δημοτικό σύμβουλο αφού προφανώς και ουδείς μπορεί να ταυτιστεί πλέον με Μανώληδες και Πετράκηδες. 



Τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ απλώς παρακολουθούσαν προφανώς και επειδή δεν τα ενοχλούν και ιδιαίτερα οι φιλοχουντικές κορώνες των οπαδών των δύο παρατάξεων. Μία υπαρκτή που κέρδισε την εμπιστοσύνη του 15% των δημοτών και μία ανύπαρκτη παράταξη μόνο στο μυαλό του ιδρυτή της και 1-2 ακόμα που τον διαφημίζουν διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το κοινό και των δύο παρατάξεων η ανοχή τους στους οχετούς που ανεβάζουν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη των παρατάξεών τους. 

Αρχικώς την κ. Μανώλη συνέδραμε ακόμα μια υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ενώ τον κ. Δήμου βοηθούσε η κ. Κική Παρασκευά που σε λίγες μέρες θα έχετε και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις δράσεις της. 

Οι "έντιμοι" οπαδοί προφανώς και δεν κατάλαβαν πως όσο οι ίδιοι συνέχιζαν να κατηγορούν χωρίς στοιχεία έναν δημοσιογράφο κάποιοι συνάδελφοί του έκαναν ρεπορτάζ για αυτούς. 

Και φυσικά όσο και εάν κάποιοι μας ζητάνε να κοινοποιήσουμε όλα αυτά προεκλογικά το 2023 εμείς θα δώσουμε την δυνατότητα στους εμπλεκομένους να γνωρίζουν τρία χρόνια πριν γιατί κατηγορούνται αφού έτσι και αλλιώς και οι δύο δεν θα είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του 2023. 

Ο Μωραίτης δεν θα είναι καν υποψήφιος για δήμαρχος ( καμία πρωτοτυπία) και ο Τάσος Ευσταθίου θα καταγράψει ακόμα μια παρουσία που θα υπολείπεται σε ποσοστά από αυτήν του 2019.

Η προ ημερών αντίδραση-σχόλιο  του κ. Μωραίτη απαντήθηκε από εμάς εδώ αφού τάχα δεν καταλάβαινε γιατί τον "εμπλέκουμε" με ρατσιστικές απόψεις και ακροδεξιές τοποθετήσεις. 



Ένα συκοφαντικό δημοσίευμα του ιστολογίου του Δ. Μωραίτη εναντίον του ilioupolinews 


Απαντήθηκε από τα ίδια του τα ποσταρίσματα στο facebook αρχικώς και όχι από τις μαρτυρίες πρώην συνεργατών του στην εφημερίδα "Η Θέση της Ηλιούπολης" που έχουν λόγους όπως ισχυρίζονται να είναι επικριτικοί απέναντί του.



Παραπληροφόρηση από το ιστολόγιο του Δημήτρη Μωραίτη προεκλογικά και ανορθόγραφα αφού άλλωστε η Κούλα και το κακό συναπάντημα δεν γνωρίζουν ούτε καν να γράφουν. 

Συνεχίζεται...... ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Δ. ΜΩΡΑΪΤΗ

Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας ενδεικτικό 



Ο φιλοχουντικός κ. Πετράκης υποψήφιος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  σε παραλήρημά του κατά του Σόϊμπλε 

Και βέβαια πιστός στην "επανάσταση" χωρίς ουδείς να τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"




Δεν υπάρχουν σχόλια: