ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην επιχείρηση "Το Χειροποίητο" για την προσφορά της

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Μπράβο στην επιχείρηση "Το Χειροποίητο" για την προσφορά της



Διαβάσατε στο facebook και μας άρεσε η πρωτοβουλία. 

Το κατάστημα εστίασης https://www.facebook.com/ttoxeiropoihto προσφέρει την Κυριακή 29/11/2020 το μεσημέρι ένα γεύμα αγάπης σε μία οικογένεια συμπολιτών μας που το έχει ανάγκη!
Η οικογένεια μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 2 Πίτα club & 1 coca cola 1lt ή 1 ολόκληρο κοτόπουλο σχάρας + 1 μερίδα πατάτες + 1 coca cola 1lt.
Αν κάποιος το έχει ανάγκη μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με μήνυμα στo προσωπικό μου λογαριασμό.
Σε αυτή την πανδημική κρίση το σύνθημα μας είναι ότι κανείς δεν περισσεύει. Η αξιοπρέπεια μας είναι η αλληλεγγύη μας!!!
#solidarity #αλληλεγγυη #speaklaud #ilioupoli #Ηλιουπολη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Από την κυρία που το πόσταρε (Artemis Chliverou )καταλάβαμε πως πρόκειται για την ΣΑΗ ( Συλλογικότητα Αλληλεγγύης & Επικοινωνίας  Ηλιούπολης) και όσο και εάν διαφωνούμε εμείς με τις απόψεις που διαβάζουμε εκεί σε αυτή την δράση τους αλλά και σε ανάλογες που κινητοποιούν δυνάμεις της ελεύθερης αγοράς προς θετική κατεύθυνση είμαστε αρωγοί τους και για αυτό διαφημίζουμε την επιχείρηση για την έμπρακτη κοινωνική της αλληλεγγύη. Ας το το κάνουν και άλλες εμείς σε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε αρωγοί. Ξεκαθαρίζουμε πως ούτε την Συλλογικότητα γνωρίζουμε και ούτε την συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά αξίζουν την προβολή και από εμάς τους ΔΕΞΙΟΥΣ για αυτή τους την δράση. Άλλωστε όπως αντιλαμβανόμαστε το σλόγκαν πάνω από κόμματα και χρώματα χρησιμοποιούν όλοι οι σύλλογοι και οι Συλλογικότητες της πόλης. Φυσικά και δεν είναι αλλά σε ό.τι θετικό εμείς θα το προβάλλουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: