ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το σαφές μήνυμα καταδίκης του Νίκου Κυρίτση εναντίον όσων βάλλουν κατά της Δημοκρατίας μας

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Το σαφές μήνυμα καταδίκης του Νίκου Κυρίτση εναντίον όσων βάλλουν κατά της Δημοκρατίας μας


 Δυστυχώς ούτε μπροστά στον εφιάλτη της πανδημίας δεν μπορούμε να είμαστε ενωμένοι αφού οι "ψεκασμένοι" δεν την βλέπουν καν την θεωρούν απλή γρίπη! 

Ενώ πολλοί Αριστεροί θεωρούν πως εν μέσω πανδημίας πρέπει να συνεχίσουν τις "επαναστατικές" τους γυμναστικές παίζοντας με την υγεία όλων μας. Στο πλευρό τους τοπικά ΜΜΕ που φιλοξενούν τις ασυναρτησίες τους περί φασιστικής διακυβέρνησης και άλλα γραφικά και καθόλου "ποιητικά" από όσους αμφισβητούν το δικαίωμα των πολλών και αρέσκονται σε φληναφήματα κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Ας είναι άλλωστε πάντα υπήρχαν κάποιοι που πολεμούσαν για να σωθεί η πατρίδα μας και κάποιοι άλλοι για να εγκαθιδρύσουν τις κόκκινες τυραννίες τους. Δεν κατάλαβαν τίποτα από την περίοδο 1946-1949 και θεώρησαν την ανεκτικότητα της Αστικής μας Δημοκρατίας ως μειονέκτημα. 

Όμως είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της αφού οι ιδεοληψίες τους είναι σε κοινή θέα και εκτίθενται παρουσιάζοντας εικόνες που δεν υπάρχουν υιοθετώντας θεωρίες συνωμοσίας που δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα σε κανέναν δημοκρατικό πολίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: