ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και δεν είναι άποψη να λες πως τα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος τα προτιμάς σπασμένα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Προφανώς και δεν είναι άποψη να λες πως τα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος τα προτιμάς σπασμένα

 


Με έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση στο facebook υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου μας που καλεί να προσέχουν τι γράφουν μη τυχόν και τους κυνηγήσουν οι αρμόδιες αρχές μετά από κείμενο του ιστολογίου μας. 

Αναφέρονταν προφανώς στην χθεσινή μας ανάρτηση σχετικά με τους διαδικτυακούς πανηγυρισμούς για το σπάσιμο των γραφείων της ΝΔ στην πόλη μας. 

Μάλιστα ο "ψεκασμένος" που μας παρουσίαζε την άνοιξη τον κορωνοϊό ως απλή γρίπη στην τριάδα με έταιρο συμπαθή σε εμάς συνδημότη μας του εξηγούσε τον "κίνδυνο" που αποτελεί το δικό μας πληκτρολόγιο και πως τάχα είμαστε φασίστες και λογοκριτές! 

Και όλα αυτά επειδή προφανώς και οι Αρχές που και άλλες φορές δεν μας έχουν ακούσει σε τοπικό επίπεδο θα είχαν αποτρέψει πολλά/ Ευτυχώς το ιστολόγιο αυτό το διαβάζουν και άλλοι και έτσι έχουν αποφευχθεί δεκάδες έκνομες ενέργειες από σέχτες που συνεργάζονται χρόνια με ποινικούς. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε απλώς με φασίστες που θεωρούν πως με την ΒΙΑ θα επιτύχουν πλήγμα στην Αστική μας Δημοκρατία. Βέβαια εάν κάποιος αμφισβητεί και τα σύνορα κρατών και με δεδομένο πως ο "εθνικιστικός" εξτρεμισμός ανθεί στα βαλκάνια ίσως κάποιες υπηρεσίες βγάλουν λαβράκι. 

Και τα εισαγωγικά γιατί ουδείς δικαιείται να δηλώνει ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ όταν δεν σέβεται τα άλλα έθνη και θεωρεί επιούσιο λαό μόνο τον δικό του. Ο φυλετικός εθνικισμός συναντάτε πλέον μόνο σε σέχτες που δεν έχουν καμία απήχηση στα μεγάλα διεθνή κινήματα που προφανώς και δεν είναι τόσο "ψεκασμένα" για να ομιλούν εν έτει 2020 για καθαρές Φυλές και δογματικούς πολίτες που αντιμάχονται όλους τους άλλους επειδή έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος , δεν έχουν τάχα "καθαρό" αίμα και κυρίως δεν είναι μέλη συγκεκριμένου δόγματος. 

Ας μην ανησυχούν λοιπόν σε δυτικά κράτη δεν διώκεται ουδείς για τις Ιδέες του "ψεκασμένες" ή μη και φυσικά πριν την δική μας ΔΗΜΟΣΙΑ παρέμβαση ας γνωρίζουν πως το facebook δεν είναι ένα ΜΜΕ που δίνει χώρο σε κάθε είδους φασίστες. Για τον λόγο αυτό και για να προστατέψει την εγκυρότητά του αναδεικνύει τα fake news που φιλοξενούν διάφοροι "ψεκασμένοι" στα προφίλ τους στο facebook. Ενώ καθημερινά ρίχνει προφίλ όσων είναι αμετανόητοι νοσταλγοί φασιστικών καθεστώτων. 

Ας τα γράφουν σε χαρτάκια και ας τα μοιράζουν ο αμερικανικός κολοσσός δεν είναι υποχρεωμένος να αναπαράγει τα ψεύδη τους και κυρίως επειδή ο ίδιος ως ΜΜΕ θα κληθεί να λογοδοτήσει για αυτά παίρνει όλα τα νόμιμα αλλά κυρίως ηθικά μέσα για να διατηρήσει την αξία του. 

Γιατί όσο και εάν αυτό ενοχλεί και εμάς από το facebook πλέον ενημερώνονται δισ άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Δεν έχει νόημα πλέον για εμάς να αναφέρουμε ούτε τα στοιχεία του δημοτικού υπαλλήλου αφού προφανώς και με την ανάρτησή του επιζητά δημοσιότητα από ένα μέσο που έχει αποκλείσει για να κρατήσει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του κάθε "ψεκασμένο" την ώρα που η χώρα μας και η πολιτική ηγεσία δίνουν μια άνιση μάχη με την πανδημία. 

Πάντως να πολεμάς την Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα δικά της μέσα είναι τουλάχιστον γραφικό! 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: