ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον Δριμυλή επικαλείται ο Μωραίτης επειδή είναι ένας θηλυπρεπής κωλοτούμπας που εξαφανίστηκε μόλις ο Στασινόπουλος πήγε πριν μήνες στο ΑΤ της πόλης μας τότε μαζί με τον Δριμυλή τώρα;

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Τον Δριμυλή επικαλείται ο Μωραίτης επειδή είναι ένας θηλυπρεπής κωλοτούμπας που εξαφανίστηκε μόλις ο Στασινόπουλος πήγε πριν μήνες στο ΑΤ της πόλης μας τότε μαζί με τον Δριμυλή τώρα;

 


Οι νέες διαδικτυακές φιλίες είναι ανάμεσα  στον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Μωραίτη και τον Παναγιώτη Δριμυλή! Και οι δύο για εμάς πλήρως αναξιόπιστοι χωρίς μισό στοιχείο κατηγορούν όποιους αμφισβητούν την δική τους "αξιοσύνη". 

Σε κοινό ψηφοδέλτιο τους βλέπω αφού η δική μας παρουσία φανέρωσε όλους τους "ψεκασμένους" της πόλης που αναζητούν ρόλους στην τοπική κοινωνία πουλώντας φούμαρα. 

Δείτε και αυτό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας γιατί φυσικά και στο να ανακαλύπτουμε την υποκρισία σας είμαστε σούπερ ήρωες κ. Δριμυλή που κάποτε τολμήσατε να αμφισβητήσετε την δική μας δημοκρατικότητα εσείς που συνοδεύατε δολοφόνους που πυροβολούσαν αστυνομικούς. 


Σύμφωνα με τον θηλυπρεπή αυτοί ήταν οι φίλοι μου .... Δηλαδή εγώ ο δεξιός και "δυτικόδουλος" για να χρησιμοποιήσω έναν όρο που αρέσει στους "ψεκασμένους" έχω κοινά με έναν ιερέα που βλέπει πως η Ελλαδική Ορθόδοξη  Εκκλησία είναι υπό διωγμόν! με τον Δριμυλή που δεν έχει καλή κουβέντα για τις ΗΠΑ και τον δυτικό κόσμο και με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στασινόπουλο που σίγουρα θα χρειαστεί χρόνια για να αντιληφθεί πως ό,τι αξίζει σε αυτό τον κόσμο βρίσκεται στη Δύση. 

Μπορεί ως Αντιδήμαρχος να υπηρετεί την Αστική μας Δημοκρατία ( και οι άλλοι ψευτοεπαναστάτες δεν τολμάνε κάτι διαφορετικό απλώς ξεσηκώνουν τους άλλους για να τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ!) αλλά σίγουρα δεν συμφωνούμε στο 99% όσων πιστεύουμε για τον κόσμο. 

Ελπίζω από θέση ευθύνης να αλλάξει για να έχει και ο Δριμυλής να λέει με στοιχεία τα δικά του γιατί έως τώρα εγώ δεν έχω δει την παραμικρή αλλαγή σε όσα και προεκλογικά έλεγαν οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη. Το μόνο που άλλαξε είναι πως από θέση ευθύνης ο κ.  Στασινόπουλος που τάχα δεν ξέρει μαθηματικά κατά τον Δριμυλή δεν μπορεί να είναι ανεύθυνος. Παρακολουθώντας τα δημοτικά συμβούλια βλέπει ακόμα και ο ιδεολογικός του αντίπαλος πως ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Στασινόπουλος  μελετάει και ασχολείται με τον τομέα ευθύνης του και αυτό ενοχλεί τους "επαναστάτες" που θέλουν ξεσηκωμούς και θεωρούν εμάς πως διχάζουμε. Εδώ δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας θα τα βρείτε με εμάς που οι πρόγονοί μας πολέμησαν στον Γράμμο για να μην εγκαθιδρύσετε την τυραννία σας; 

Δείτε και αυτό 


Και δείτε και τον διάλογο κάτω από την ανάρτηση του Δριμυλή που σωστά βλέπει πως αντίπαλος είμαστε εμείς και όχι οι φασίστες που χτυπώντας Δριμυλήδες θρέφουν "Πυρήνες της Φωτιάς" 



Η παράταξη του Μωραίτη που ουδέποτε κατέβηκε σε δημοτικές εκλογές αφού ο στόχος της ήταν προφανώς να προβληθεί το ΝΟΥΜΕΡΟ μπας και βρει καινούργιους φίλους. 

Απολαυστικός και σήμερα ο διαδικτυακός διάλογος της Κούλας στο ποστάρισμα του Δρυμιλή δεν την απάντησε βέβαια γιατί δεν ήξερε εάν θα έπρεπε να πει Κούλα ή Δήμητρα αφού το προφίλ της παραπέμπει στην φασιστοφυλλάδα του Μωραίτη και σε ό,τι ΑΘΛΙΟ αυτός εκπροσωπεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: