ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "δύο πόρνες στην ψυχή" Σούλα και Κούλα ως αγάμητες θεωρούν πως οι τσιρίδες τους μας φοβίζουν - Τρέξτε να κρυφτείτε ζώα πριν σας συλλάβει ο μπόγιας

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Οι "δύο πόρνες στην ψυχή" Σούλα και Κούλα ως αγάμητες θεωρούν πως οι τσιρίδες τους μας φοβίζουν - Τρέξτε να κρυφτείτε ζώα πριν σας συλλάβει ο μπόγιας

 


Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις εκδιδόμενες γυναίκες άλλωστε η δουλειά που κάνουν αποτελεί λειτούργημα. Εμείς άλλωστε έχουμε αποδείξει πως δεν είμαστε ρατσιστές. 

Έχουμε όμως αλλεργία με όσες αγάμητες θεωρούν πως με συκοφαντίες και λάσπη εναντίον επιφανών πολιτών νομιμοποιούν στην κοινωνία τον φασισμό τους. 

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια αλλά τα ζώα αυτά δεν κατανοούν ούτε που έμπλεξαν αλλά δεν γνωρίζουν κυρίως που θα καταλήξουν. Βέβαια εμείς εδώ δεν είμαστε για να παίξουμε τον ρόλο του "μπόγια" ούτε για να ηθικολογήσουμε αλλά για να αναδείξουμε με στοιχεία γιατί αυτά τα ζώα δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα. 

Τι και εάν έχουν στρατιές δικηγόρων δίπλα τους , τι και εάν φιλοχουντικοί θεωρούν πως "αποφασίζουν και διατάζουν" για το μέλλον μας . Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ δεν ηττάται από "σκουπίδια" που απλώς βρίζουν ανυπεράσπιστα πλάσματα για να αποδείξουν πως είναι ανώτερα όντα. 

Στοχοποιούν με μυθεύματα θέλοντας να οδηγήσουν στην απαξίωση γυναίκες που δεν μπορούν να τις φτάσουν ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι. Και όταν αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος τον ρατσισμό τους τον βγάζουν τρελό για να καθαρίσουν. 

Η ακροδεξιά ύαινα διαχειρίστρια ενός παρακμιακού ιστολογίου ενός κατά φαντασία υποψήφιου δημάρχου και η φάλαινα που θεωρεί πως θα κάνει πολιτική καριέρα δίπλα στα απολειφάδια της χούντας σκέφτηκαν πως θα κρύψουν τα εγκλήματά τους διασπέρνωντας στο διαδίκτυο fake news. 

Το "φιλοθέαμον" κοινό της πόλης παρακολουθούσε σαν να μην το ενοχλεί ο Φασισμός τους έως ότου κατάλαβε πως η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ θα ήταν ωφέλιμη και έτσι μια χούφτα φασιστών που πήγαν να στηρίξουν την "πληγωμένη φάλαινα" έκαναν δεύτερες σκέψεις. 

Μετά ΟΛΑ τα ζώα που ανέχονταν τους Απριλιανούς  στις παρατάξεις τους τσακώθηκαν μεταξύ τους και άλλαξαν "κοπάδια". Τι σχέση έχουμε με τα "μαύρα" πρόβατα αναρωτήθηκαν και ευτυχώς έστω και αργά κατάλαβαν πως η χειρότερη Αστική Δημοκρατία είναι καλύτερη από την οποιαδήποτε μορφή φασισμού. 

Έτσι είδαν τον ρατσισμό αντιπαλότητα μεταξύ ζώων και οδήγησαν με την ανευθυνότητά τους όλες και όλους σε μια "ζούγκλα" που θα κληθούν εκ των υστέρων να καταδικάσουν. 

Δεν θα καταδικάσουν προφανώς ούτε την ακροδεξιά ύαινα που άλλωστε αυτοί εξέθρεψαν την τριετία 2010-2013 , αλλά ούτε την ό,τι πω είναι ψέμα συναγωνίστριά τους. 

Θα στραφούν κατά του "εκπαιδευτή" που τάχα δεν έπρεπε να "¨σφάξει" τα ζώα αλλά να τα νουθετήσει ώστε να λειτουργούν σε κανόνες ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Αλλά προφανώς σε τέτοιες συνθήκες ουδείς νομιμοποιείται πλην της επίσημης Πολιτείας να νουθετεί (ούτε η ίδια μπορεί να πείσει τα ζώα πως πρέπει να εμβολιαστούν για να μην πεθάνουν από τις αρρώστιες) και χρέος του είναι να απαλλάξει την "ζούγκλα" από τα "άρρωστα" ζώα. 

Το αλληγορικό παραμύθι αυτό μας το έστειλαν όσοι παρακολουθούν εδώ και μήνες την ΣΙΩΠΗ όσων έχοντας συγχρωτιστεί με τα ζώα θέλουν να τα επιβάλλουν ως κυρίαρχη τάση και must για την εποχή. 

Προφανώς και ουδείς θέλει να ζει έχοντας δίπλα του τέτοια ΤΕΡΑΤΑ αλλά εάν πάλι σας αρέσουν πάρτε τα στην "αυλή" σας εμείς διαχωρίζουμε την θέση μας (όπως πάντα) και θα συνεχίσουμε να μην χαμπαριάζουμε ,από τις μανιασμένες ύαινες, τα λιοντάρια και κάθε είδους θηλαστικό που απειλεί όσα εμείς υπηρετούμε χρόνια. 

Αφού ευχαριστήσουμε τους πολλούς ,να πούμε στους υπόλοιπους να αναζητήσουν την "Κιβωτό του Νώε" για όσα θα ακολουθήσουν. 

ΥΓ: Τα ονόματα στα ζώα είναι τυχαία . Εσείς πείτε τα όπως θέλετε . Δώστε τους την μορφή που εσείς επιθυμείτε ,και κυρίως μην χάνετε την ΕΛΠΙΔΑ σας αφού ό,τι και εάν σας λένε οι οπαδοί των ολοκληρωτισμών οι εποχές άλλαξαν . 

Μια νέα Αυγή ξημερώνει αφού πάντα οι εποχές κρίσης είναι εποχές ευκαιρίας για επιστροφή σε ό,τι αξίζει . Γιατί το να σπαταλάς την ζωή σου για να κάνεις τον πίθηκο άνθρωπο είναι απλώς χάσιμο χρόνου. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: