ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τον θάνατο του συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά - Δεν άλλαξε τίποτα παρά μόνο το γεγονός πως τα "σκουπίδια" της πόλης συνεχίζουν ακάθεκτα να υβρίζουν όποιον δρα εναντίον του έκδηλου φασισμού τους

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τον θάνατο του συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά - Δεν άλλαξε τίποτα παρά μόνο το γεγονός πως τα "σκουπίδια" της πόλης συνεχίζουν ακάθεκτα να υβρίζουν όποιον δρα εναντίον του έκδηλου φασισμού τους


Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Δημήτρη Παρρά και τίποτα δεν άλλαξε σε αυτή την πόλη. Στην χώρα άλλαξε αφού το κόμμα της ΝΔ νίκησε στις εκλογές του 2019 βάζοντας στον "πάγκο" τους αντιμνημονιακούς Ανθέλληνες που συνωστίζονταν στις πλατείες των "αγανακτισμένων". Κάποιους από αυτούς βέβαια που ανήκαν στο άλλο άκρο και όχι στη ΦαΣιστερά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους έκλεισε και στη φυλακή αφού έφτασαν εκτός από το να δολοφονούν χαρακτήρες με τα εμετικά συνθήματα περί "γερμανοτσολιάδων" και τάχα  προδοτών να δολοφονούν και αθώους μετανάστες και τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα έτσι για να κάνουν την δική τους "κάθαρση" σε μια κοινωνία που μαζεύονταν σε συσσίτια των Χρυσαυγιτών μόνο για Έλληνες! 

Ο Δημήτρης Παρράς ως Σαμαρικός είχε γίνει πολλές φορές στόχος των φασιστών της πόλης. Τα "ερπετά" του Μωραίτη σε αγαστή συνεργασία με τα Συριζόπουλα μιλούσαν τότε για σχίσιμο μνημονίων και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. 

Μιλούσαν δηλαδή για αξιοπρέπεια αυτοί οι ξεφτιλισμένοι , αυτά τα σιχάματα που κάνεις εμετό και μόνο όταν αντικρύζεις τις φάτσες τους. Σταλινοφασίστες   νοσταλγοί δικτατόρων και βολεμένοι σε ένα Ελληνικό Κράτος που έχει διορίσει κάθε "αριστερό σκουπίδι" τα πάνω από 20 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους Πασόκους και Συριζαίους που είναι απέναντι διαχρονικά σε όλες τις μεγάλες επιλογές για την σωτηρία αυτής της χώρας. 

Οι κλέφτες αυτοί (Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης,  Αθανασόπουλος κ.ο.κ)  που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στα δημόσια ταμεία ,που τίμησαν τους σφαγείς του Ελληνισμού και τους έδωσαν και συντάξεις για τα αίσχη τους ,βρήκαν ένα νωχελικό τμήμα της κεντροδεξιάς για να σπείρουν τις ιδεοληψίες τους. 

Στην πόλη μας ΟΛΟ  το στελεχιακό δυναμικό με εξαίρεση τον μακαρίτη τον Δημήτρη Παρρά δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για τα εγκλήματα του κομμουνισμού αντίθετα πολλές φορές έχουμε ακούσει από τα φιλοχουντικά απολειφάδια πως τιμούν τους αγώνες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ! 

 Άλλωστε άμα πάρετε έναν-έναν τους υποψηφίους και των δύο κεντροδεξιών αυτή την στιγμή παρατάξεων θα δείτε την έλλειψη αγώνων τους για όσα πρεσβεύει το κυβερνών κόμμα. 

Το βιογραφικό των περισσοτέρων έχει αγώνες εκφασισμού και λήθης των εγκλημάτων των κόκκινων και μαύρων φασιστών  δίπλα στον δοτό δήμαρχο της χούντας και οι περγαμηνές τους είναι η υποταγή και οι τιμές που αποδίδουν σε δημάρχους που είχαν πάντα καλό λόγο για όσους με τις πολιτικές τους κατέστρεψαν την πόλη και είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα σημερινά μας αδιέξοδα. 

Στο παιχνίδι της λάσπης κατά όσων ικανών διοίκησαν τον δήμο είναι και κομμάτι της διοικούσας αρχής ( ας το δουν πριν βρεθούν προ εκπλήξεων) που αργά ή και πολύ γρήγορα πρέπει να απαλλαγεί από αυτά τα "βαρίδια" για να μην έχουν και τίποτα να της προσάψουν οι άχρηστοι που της ασκούν κριτική. 

Αυτοί που συνεγελάζονται με τους υβριστές εν ζωή του Δημήτρη Παρρά και τον "έστειλαν" νωρίτερα σε μια άλλη ζωή που οι "δολοφονίες χαρακτήρων" δεν έχουν θέση. 

Όλες και όλοι γνωρίζουν πως από τα 10 τοπικά ΜΜΕ μόνο το δικό μας πρόβαλλε τις απόψεις του μακαρίτη αφού βλέπεις αρκετές ήταν κοινές και με τα δικά μας πιστεύω. 

Τα υπόλοιπα  τοπικά ΜΜΕ όπως και τώρα προβάλλουν Ιδέες υβριστών όσων αντιδρούν στην Σοβιετία. 

Καθυβρίζουν συστηματικά με τα ανθρωποειδή τους τρολ στο διαδίκτυο οιοδήποτε δημοσιογράφο αποκαλύπτει την ατέλειωτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και ενίοτε την ανηθικότητά τους. 

Δηλαδή θέλουν να επιβάλλουν στα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΜΕ της πατρίδας μας τις ηλίθιες και άθλιες ιδεοληψίες τους. Ποια αυτά τα ζώα που και για να πλύνουν τα χέρια του ή για να φοράνε μάσκες πρέπει να τους "βομβαρδίζουμε"  καθημερινά με αναρτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ  και να τρώμε και την λάσπη από τους "ψεκασμένους" καθηγητές, ιερείς , νομικούς , σκουπιδιάρηδες κ.ο.κ που δεν βλέπουν την πανδημία που θερίζει αλλά φοβούνται μην τους βάλουμε τσιπάκια και δεν μπορούν να λένε ελεύθερα τις μ@λ@κίες τους. 

Το εμβόλιο φυσικά και δεν θα είναι υποχρεωτικό αλλά φυσικά όποιο "ζώο" δεν το κάνει δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα στα άλλα. Γιατί δεν αφήνουμε τον "καρκίνο" να εξαπλωθεί και να φάει τους πάντες. Ο καθένας θα έχει τον θάνατο που του αξίζει άλλωστε όσο και εάν σκούζουν η χώρα μας δεν θα γεμίσει ΜΕΘ που θα μας είναι άχρηστες μετά το τέλος της πανδημίας. 

Μάλιστα τα σούργελα αυτά θέλουν να μας πολεμήσουν μέσω του facebook , που ήδη μαυρίζει τα fake news που διαδίδουν μέσω της αμερικανικής πλατφόρμας και πολύ σύντομα θα τους "απαλλάξει" από τις σελίδες τους σε αυτό , για να έχουν μετά και κάποιο λόγο να φωνάζουν. 

Δεν έχουν καταλάβει πως στις ΗΠΑ τα social media έχουν κατεβάσει μέχρι και αναρτήσεις του Προέδρου της γιατί απλά εκεί υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ενώ εδώ ο κάθε φασίστας διαφημίζει την αμορφωσιά του δωρεάν και βρίζει και την πλατφόρμα που τον φιλοξενεί! 

Μάλιστα υπάρχουν και δικηγόροι που μήνυσαν τον Αμερικανικό Κολοσσό,  όπως έχουν μηνύσει και πολιτικούς και γιατρούς της χώρας μας. Από τους δεύτερους θα γλιτώσουν από το Facebook δεν θα τους μείνει κανένα περιουσιακό τους στοιχείο , αφού η εταιρία ήδη έχει στραφεί νομικά εναντίον τους . Και για τον λόγο αυτό δεν κατεβάζει τελείως και τους λογαριασμούς τους γιατί μαζεύει στοιχεία. 

Λες και το facebook είναι υποχρεωμένο να διαφημίζει ΔΩΡΕΑΝ τις ιδεοληψίες τους ή τις επιχειρήσεις τους για να βγαίνουν μετά οι "ψεκασμένοι" και να το κατηγορούν ως αρωγό της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Στις αυριανές αφιερωματικές αναρτήσεις για την δράση του Δημήτρη Παρρά με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του φυσικά και δεν θα λείψουν και οι προσπάθειες που έκανε για κοινό δεξιό υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές και που δυστυχώς  δεν ευδοκίμησαν. 

Σε άλλους δήμους αυτά πετυχαίνουν σε δήμους που συναγελάζονται στελέχη της δεξιάς με υμνητές κόκκινων ή μαύρων δικτατόρων δεν μπορεί να συμβεί αυτό. 

Έτσι για τα επόμενα 8 χρόνια η κεντροδεξιά ως σύνολο έχει απωλέσει τον δήμο Ηλιούπολης με επακόλουθο καμία μεταρρύθμιση να μην γίνει σε εμάς εκτός και αυτή επιβληθεί από την κεντρική διοίκηση κάτι που θα συμβεί μετά τις νικηφόρες για την ΝΔ εκλογές που έρχονται αμέσως μόλις η χώρα βγει από την πανδημία και πριν υπογράψει το επόμενο μνημόνιο που θα κρατήσει την χώρα από μια άτακτη χρεοκοπία που θα την οδηγήσει εκτός Ευρωζώνης. 

Και επειδή οι Σαμαρικοί σε αυτή την πόλη είναι μειοψηφία ,να θυμίσουμε πως ο μεγάλος αυτός ηγέτης ήταν ο πρώτος που είχε εκλεγεί το 2009 από την βάση του κόμματος με αντίπαλο την Ντόρα Μπακογιάννη. 

Αυτά και ακολουθεί αύριο μια σειρά αναρτήσεων με παλιές συνεντεύξεις του Δημήτρη Παρρά,  που όλοι τίμησαν μετά θάνατο αλλά τον  πολέμησαν όσο ζούσε. 

Για εμάς άλλωστε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του κ. Μωραίτη , που τον θεωρούσε του συναφιού του και από φουλαράκιας όταν πέθανε έγινε μεγάλος πατριώτης μας θυμίζει τα καλά λόγια προς τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα από φασίστες! 

Ας μείνει λοιπόν ο θηλυπρεπής Δημ'ητρης Μωραίτης ,  στα εμετικά κείμενά του για τον Παρρά πριν πεθάνει κανένας ΔΕΞΙΟΣ δεν θα ψήφιζε ΠΟΤΕ έναν αντιμνημονιακό ΦΑΣΙΣΤΑ. 

Διαβάστε και κάτι από Παρρά 


Και φυσικά η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων άφησαν στο "μεσαίωνά" του τον Αλέξη Τσίπρα, εδώ όμως τα ζόμπι της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ εξακολουθούν και περιμένουν "Μεσσίες" και για τον λόγο αυτό συγχρωτίζονται με τα γνωστά "σκουπίδια" της από εδώ πλευράς θεωρώντας πως θα καταφέρουν ποτέ να πάρουν θέσεις ευθύνης για να μας πάνε σε σοσιαλιστικούς "παραδείσους". Γιατί ΔΕΞΙΟΣ που να τιμάει τους αγώνες της Αριστεράς και να καταθέτει στεφάνια στους σφαγείς του Ελληνισμού για εμάς δεν νοείται. Οι "κωλοτούμπες" που ψήφισαν το 2015 ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γύρισαν πίσω στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ,  και όσοι δεν πήραν καρέκλες άρχισαν πάλι την γκρίνια! 

Σ.Μ  

1 σχόλιο:

Σπύρος Ζωίδης είπε...

Ας είναι αιωνία η μνήμη του !