ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι πολλοί γνωρίζουν πως εμείς δεν θα χειροκροτήσουμε ποτέ όσους στο όνομα της δικής σας ηλιθιότητας σας ζητάνε να χειροκροτήσετε όσους έως και σήμερα σας ζητάνε φακελάκι

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Οι πολλοί γνωρίζουν πως εμείς δεν θα χειροκροτήσουμε ποτέ όσους στο όνομα της δικής σας ηλιθιότητας σας ζητάνε να χειροκροτήσετε όσους έως και σήμερα σας ζητάνε φακελάκι

 


Πολλές φορές και στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των υβριστών μας. Και βέβαια εσείς μας δείξατε τον δρόμο της ΡΗΞΗΣ με όσους φορώντας το "αγγελικό τους χαμόγελο" εδώ και δεκαετίες αποτελούν την μόνιμη αντίδραση σε ό,τι είναι ωφέλιμο για τους πολλούς. 

Γιατί εάν εξαιρέσουμε την επταετία αλλά και την 12ετία του κομμουνιστή δημάρχου οι υπόλοιπες διοικήσεις του δήμου πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να μας βγάλουν από την ιδεολογική μιζέρια της Αριστεράς. 

Δεν συγκρούστηκαν ΠΟΤΕ με τις καταστροφικές της ιδεοληψίες, δεν είχαν την τόλμη να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας ενός δήμου όπου οι εργαζόμενοι έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. 

Έτσι εμείς εν έτει 2013 ξεκινήσαμε την δική μας προσπάθεια αρχικώς νομίζοντας πως οι εργαζόμενοι θα είχαν την διάθεση να απαλλαγούν από τις ιδεοληψίες του αλλά εις μάτην. 

Αρκετοί εξ΄αυτών άλλωστε είναι οπαδοί του κόκκινου ή του μαύρου φασισμού ενώ σε ποσοστά Στάλιν σε εποχή ΕΣΣΔ ψηφίζουν "συντρόφους" που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν τις τσέπες τους εις βάρος της κοινωνίας. 

Έτσι ενώ οι ιδιώτες ενεργούν στους δικούς τους τομείς οι ίδιοι φωνάζουν υπέρ της διατήρησης του δημοσίου χαρακτήρα δομών που ήδη η ίδια η ζωή έχει αποφασίσει πως ο κρατισμός δεν ωφελεί και έχουν από την πίσω πόρτα παραδοθεί σε ιδιώτες. 

Τα στελέχη των δημοτικών παρατάξεων στην συντριπτική τους πλειοψηφία ασχολούνται με τα κοινά για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα και όταν κάποιος προσφέρει αφιλοκερδώς αντιμετωπίζεται αρνητικά αφού χαλάει την πεπατημένη. 

Την ώρα που ουδείς ασχολείται με κάτι αφιλοκερδώς από όσους μας υβρίζουν ανακαλύπτουν στο δικό μας τοπικό ΜΜΕ που αναδεικνύει την διαφθορά και την υποκρισία τους αδιαφάνεια! 

Σε τι άραγε; Είμαστε εμείς δημόσιοι υπάλληλοι να ζούμε εις βάρος της κοινωνίας; Είμαστε εμείς γιατροί να ζητάμε φακελάκι για να χειρουργήσουμε κάποιον; Είμαστε υπάλληλοι της πολεοδομίας για να κάνουμε τα στραβά μάτια σε όσους παρανομούν; Είμαστε υπάλληλοι της ΔΕΗ να μην κόβουμε το ρεύμα σε δεκάδες επιχειρήσεις που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ; Είμαστε υπεύθυνοι εμείς για τη μη καταβολή του μισθώματος για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων εδώ και δεκαετίες; 

Μάλλον δεν είμαστε γιατί προφανώς και εάν είμασταν δεν θα ήμασταν στόχος επιθέσεων των ΜΩΡΑΙΤΗΔΩΝ και των λοιπών που ασχολούνται πάντα με όφελος μη υπηρετώντας καμία Ιδέα παρά το προσωπικό τους συμφέρον. 

Για τον λόγο αυτό και εμείς δεν παίζουμε όσους θεωρούμε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Δεν ενδίδουμε στον λαϊκισμό , δεν συγχωρούμε κανέναν και ιδίως όσους υποκριτικά ενδιαφέρονται για όλες και όλους εσάς. 

Με τα ψέματα πως τάχα κινδυνεύει η υγεία σας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή το ΚΥΤ στον Υμηττό προφανώς και δεν μπορούμε να συγχρωτιστούμε ούτε με τα οικονομικά συμφέροντα κατοίκων της περιοχής. 

Αρκετές πολιτικές καριέρες χτίστηκαν με τα ψέματα και τους δήθεν αγώνες που οδήγησαν στη χρεοκοπία της χώρας και όλα τα ακίνητα των Νασταίων στα χέρια της ΕΤΑΔ και των δανειστών μας. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: